Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Uusi Volvo V60 Sportswagon on Talviauto 2019 ja voittaja Tekniikan Maailman suuressa talvivertailussa*.

Volvo V60 Sportswagon. Tehty Pohjolan oloihin.

Uusi Volvo V60 Sportswagon on Talviauto 2019  ja voittaja Tekniikan Maailman suuressa talvivertailussa*.

Volvo V60 Sportswagon

Uusi Volvo V60 Sportswagon on Talviauto 2019 ja voittaja Tekniikan Maailman suuressa talvivertailussa*.

TM kirjoittaa: ”V60 on joukon ainoa täyden kympin maantieauto. Vaikka tie on liukas, kuljettajalla on sopivan tarkka, mutta levollinen tuntuma tapahtumiin. Sama pätee hallittavuuteen: auto ei tee mitään yllättävää tai äkkinäistä, vaan etenee tyylikkäästi.” Tervetuloa talviselle koeajolle vakuuttumaan itse. Tekniikan Maailman vertailuun pääset tästä>>

Uusi Volvo V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön. V60 Sportswagon yhdistää laadun ja tarkoituksenmukaisuuden hyvän skandinaavisen muotoilun tapaan. Olemme yli 60 vuoden ajan rakentaneet farmariautoja rikastuttamaan ihmisten elämää. Uusi V60 on tämän työn viimeisin ilmentymä.

Uusi Volvo V60 on Talviauto 2019 ja voittaja Tekniikan Maailman talvivertailussa, testin ainoa viiden tähden auto ja ”joukon ainoa täyden kympin maantieauto”. Tämä on jo viides kerta, kun Volvo voittaa Talvitestin!
 

Volvo V60 Sportswagonin kohokohdat

Enemmän ajamista, vähemmän päästöjä

T8 Twin Engine plug-in hybridi tarjoaa lähes äänetöntä, sähköistä ja nollapäästöistä matkantekoa poikkeuksellisella polttoainetehokkuudella.

Tilaa viidelle

Viisi mukavaa istuinta tuovat mukavuutta kaikille. Takaistuimessa on 60/40 -jakotoiminto. Sähköisesti taittuva takaistuimen selkänoja on valinnainen varuste.

Tilaa kuormalle

Uusi V60 on varustettu luokkansa suurimpiin kuuluvalla tavaratilalla. Tilavuutta on 529 litraa.
 

Katso video: Täysin uusi Volvo V60 - suunniteltu yhdistämään sukupolvia
 

Volvo V60 Sportswagon -mallisto alkaen 42 054,62 €. Kuvan auto V60 R-Design lisävarustein. * Vertailussa kaikkiaan 15 uutuusautoa.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot