Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC90. Recharged. - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC90. Recharged.

Volvo XC90 Recharged

Juuri täällä. Juuri nyt.

Miksi enää odottaisit? Tee päivittäisistä matkoistasi sähköisiä ylellisellä ladattavalla hybridicitymaasturillamme, jossa on sisäänrakennetut Googlen palvelut.

Katso Volvo XC90 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Tee jokaisesta päivästä sähköisempi.

XC90 Rechargen voimanlähteenä on uusimman sukupolven lataushybridivoimansiirto. Se tarjoaa pidemmän toimintamatkan sähköllä, mikä tarkoittaa enemmän vapautta ilman kompromisseja.

 

Pidempi toimintamatka sähköllä

Aja pidemmälle yhdellä latauksella. Täyssähkötilassa voit ajaa XC90 Rechargella jopa 68 km täysin ilman pakokaasupäästöjä.*

 

Ketterä kokemus

Nelivedolla ja yhden polkimen ajolla varustettu XC90 Recharge tuottaa tasaista tehoa ja ketterän ajokokemuksen.

 

Turvallisempi tulevaisuus

Volvo uudistaa kaikkea toimintaansa autoista tehtaisiin ja toimitusketjuihin. Tavoitteena on vähentää hiilijalanjälkeä 40 % autoa kohti vuoteen 2025 mennessä. Volvo haluaa myös olla ilmastoneutraali vuoteen 2040 mennessä. Meillä on vain yksi yhteinen planeetta.

 

Volvo Recharge. Vastuullista ylellisyyttä.

Esittelemme uuden Volvo Recharge -malliston, joka käsittää kehittyneitä sähkö- ja lataushybridiautoja. Ne tarjoavat hienostuneemman ja kestävämmän ajokokemuksen. Autot, jotka ovat aina suojelleet perhettäsi, suojaavat nyt myös yhteistä planeettaamme.

 

VARAA KOEAJO

 

* Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot