Etusivu Yritys

Autokauppaa vuodesta 1960

Wetteri Yhtiöt kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Konserniin kuuluu henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy, käytettyjen henkilöautojen myyntiin keskittynyt Autotalo Mobila Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa, konsernin muut toimipisteet ovat Espoossa, Kajaanissa, Kemissä, Kempeleessä, Kokkolassa, Kuusamossa, Lahdessa, Lempäälässä, Rovaniemellä ja Ylivieskassa.

 

 

Wetteri Oy:n myynti- ja huoltoedustuksiin kuuluvat Volvo-, Ford-, BMW-, Honda-, Mazda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Škoda-, Polestar, Mercedes-Benz- ja Opel- henkilöautot sekä Ford-, Renault-, Dacia-, Mercedes-Benz- ja Opel- tavara-autot. Wetteri Oy:n huoltopalveluihin kuuluvat lisäksi myös Subaru-, Jaguar- sekä Land Rover-, Range Rover-, Alfa Romeo-, Chrysler-, Jeep-, Fiat- sekä Smart Service -huoltopalvelut. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain, voit katsoa oman paikkakuntasi myynnin ja huollon merkkiedustukset toimipistekohtaisista tiedoistamme

 

Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan Volvo ja Renault kuorma-autojen myynnistä, sekä kuorma- ja linja-autojen huolto- ja varaosapalvelusta sekä Bobcat ja Doosan maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalveluista. 

 

Autotalo Mobila Oy on valtakunnallinen, kasvava käytettyjen henkilöautojen myynti- ja ostotoimintaan erikoistunut autoliikeketju. Ketjun toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Espoossa, Keminmaassa, Lahdessa, Lempäälässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Voit katsoa täältä tarkemmat toimipistekohtaiset tiedot.

 

 

Wetteri Yhtiöt vuonna 2022

  • Pääkonttori Oulussa
  • 25 toimipistettä
  • Liikevaihto 340 000 000
  • Henkilöstö 610
  • Yhteensä n. 10 000 myytyä ajoneuvoa vuodessa
  • ISO 9001 sertifioitu laatujärjestelmä
  • ISO 14001 sertifioitu ympäristönhallintajärjestelmä