Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 2-sarjan Active Tourer - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 2-sarjan Active Tourer

BMW 2-sarjan Active Tourer.

Urbaanitekijä.

Määrää kaupungin sykkeen: Ilolla. Tyylikkäästi. Luonteikkaasti. BMW 2-sarjan Active Tourer kuuluu aikamme metropoleihin. Aivan niin kuin aukiot ja kahvilat, puistokadut ja risteykset. Leikiten ja täynnä intoa se ottaa urbaanit haasteet vastaan ja selviää niistä taitavasti. Se puikkelehtii dynaamisesti ja ketteräliikkeisesti pitkin kapeita kujia ja suoriutuu tehokkaasti tiukoista aikatauluista – se on täydellinen auto jokaiselle, joka on aktiivisesti liikkeellä. BMW 2-sarjan Active Tourer alkaen 34 706,96 €.

 

Sightseeing ohikulkijoille.

Vangitsee myös ne katseet, jotka seuraavat ensi vilkaisun jälkeen: uusi BMW 2-sarjan Active Tourer tekee vaikutuksen joka suunnalta katsottuna – ja jokaisella yksityiskohdallaan. Keulan kookkaat jäähdyttimensäleiköt ja yhtenäiset ilmanottoaukot kertovat sen toimintatarmosta, LED-valonheittimet korostavat valpasta olemusta. Dynaaminen siluetti vaakasuorine taitteineen ja huomattavan väkevine sivuhelmoineen tekee BMW 2-sarjan luonteesta urheilullisen ja modernin.

 

Jokainen paikka on trendikäs.

Paljon tilaa kaupungissa? Mikään ei ole sen helpompaa, kun taittaa matkaa BMW 2-sarjan Active Tourerilla. Siinä on runsaasti tilaa ja joustavuutta. Muunneltava tavaratila on laajimmillaan 1 510 litraa, joten auto on aina valmiina uusiin aktiviteetteihin. Ja samalla se on äärimmäisen kutsuva: suurista ovista on helppo päästä sisään ja ulos, ja lisävarusteena saatava kosketuksettomasti avautuva ja sulkeutuva takaluukku helpottaa kuormaamista ja on maksimaalisen kätevä. Mitä ikinä tehtävälistassa lukeekaan.

 

Surffaile kaupungilla.

BMW ConnectedDriven ansiosta matkanteko on aina rentouttavaa. Verkotetut digitaaliset palvelut ja sovellukset sekä BMW Personal CoPilotin älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ovat kattavasti tukenasi niin lyhyillä pyrähdyksillä kuin pitkilläkin matkoilla. Jotta pääset turvallisesti perille ja olet perillä uusistakin päämääristä.

 

Vikkelästi eroon ruuhkasta.

MW 2-sarjan Active Tourer tekee kaupungista elämyksen. Kierrosherkät ja tehokkaat moottorit ovat valmiina jokaiseen sprinttiin. Säätyvä alusta ja lukuisat aerodynamiikkaa parantavat toimenpiteet takaavat optimaalisen kosketuksen tiehen. Ajodynamiikan säätökatkaisimella vaihdat yhdellä painalluksella ajotilasta toiseen – erityisen mukavasta äärimmäisen urheilulliseen. Aitoa ajodynamiikkaa matkalla halki suurkaupungin asfalttiviidakon.

 

Maantiekiitäjä.

Teho. Voima. Hallinta. Erityisen taloudellisesta kolmisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään nelisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 2-sarjan Active Tourer on joka hetki urheilullisesti liikkeellä. Lisäksi se on äärimmäisen suvereeni, siitä pitää huolen urheilullisesti sovitettu seitsenvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä. Jotta pito on optimaalinen ja ajamisen ilo vieläkin suurempi.

 

 

Oikea ulkonäkö joka kulmalle.

Business M Sport -malli.

Myrskyisä, Mahtava, Mukaansatempaava: BMW Active Tourerin Business M Sport -malli säteilee silkkaa dynamiikkaa. Korkeakiiltoisen mustat designyksityiskohdat luovat urheilullisia korostuksia, ja LED-ajovalot valaisevat sekä tehotaloudellisesti että voimakkaasti. Yhdessä ilmaisuvoimaisten kaksoispuolaisten kevytmetallivanteiden kanssa ne synnyttävät aidon urheiluhengen jo autoa katsoessa. Vahva olemus jatkuu sisätilan yksityiskohdissa kuten urheiluistuinten lisävarusteisessa rei'itetyssä Dakota-nahkaverhoilussa ja Aluminium Hexagon -sisäkoristelistoissa.

Business Luxury -malli.

Ylevä olemus: BMW 2-sarjan Active Tourerin Business Luxury -malli käyttää säihkettä ja glamouria suvereenilla tavalla. Ulospäin se säteilee korkeakiiltoisilla kromikorostuksilla. Sisätilassa laadukkaat Dakota-nahkaiset istuinverhoilut ja jalopuiset koristelistat kutsuvat viipyilemään. Lisävarusteinen panoraama-lasikattoluukku voimistaa ylellistä vaikutelmaa. Tyylissä on ja on aina ollut kyse yksityiskohdista.

Business Sport -malli.

Voimaa korostava elämäntyyli. Business Sport -malli tekee BMW 2-sarjan Active Tourerista erityisen urheilullisen. Ulkopuolella korkeakiiltoisen mustat korostukset muodostavat voimakkaan kontrastin ulkoväreihin. Dynaamista ulkonäköä täydentävät LED-ajovalot ja kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet. Urheilullisuutta löytyy myös sisätilasta: esimerkiksi kaksivärisistä istuinverhoiluista ja pitkittäishienohiotuista alumiinisisäkoristelistoista.

Business-varustelu.

Jo Business-varusteltu BMW 2-sarjan Active Tourer onnistuu tuomaan etunsa täydellisesti esiin. Dynaamista keulaa hallitsevat kookkaat ilmanottoaukot, jotka pääsevät näyttävästi oikeuksiinsa korkeakiiltoisen mustien kehysten ansiosta. BMW-autoille tyyppillisen jäähdyttimensäleikön ja mattamustien korostusten kanssa ne saavat aikaan yhtä modernin kuin urheilullisenkin olemuksen. Arvokas sisätila koristelistoineen Oxide Silver Dark viimeistelee suvereenin kokonaisvaikutelman.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW 2-sarjan Active Tourer 216d alk. 34 706,96 €.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot