Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 225xe Active Tourer plug-in hybridi

BMW 2-sarjan Active Tourer

BMW 2-sarjan Active Tourer tarjoaa korkealuokkaisen vakiovarustelun ja BMW:lle ominaisen ajamisen ilon jopa 326 hv:n* teholla.

BMW 2-sarjan Active Tourer plug-in hybridi

BMW 2-sarjan Active Tourer tarjoaa korkealuokkaisen vakiovarustelun ja BMW:lle ominaisen ajamisen ilon jopa 326 hv:n* teholla. Tämä auto on ihanteellinen aktiivisille ihmisille: siitä huolehtivat jopa 1 370 litran tavaratila, tehokas käyttövoima, ajanmukainen design ja huippuluokan tekninen mukavuus. 

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

UUSIMMAN SUKUPOLVEN INTUITIIVINEN KÄYTTÖKONSEPTI

BMW 2-sarjan Active Tourer tekee vaikutuksen uusimman sukupolven BMW iDrivellaan ja lukuisilla innovatiivisilla teknologioillaan, jotka ovat kompaktiluokan autoissa yleensä kaikkea muuta kuin vakiona.

Vakiovarusteiset BMW Curved Display ja BMW Intelligent Personal Assistant takaavat intuitiivisen ja täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen.

 

BMW 2-SARJAN ACTIVE TOURERISSA ON VAKIONA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT, JOTKA TAKAAVAT PARHAAN TURVALLISUUDEN

Active Guard lisää pitkillä ajomatkoilla mukavuutta ja turvallisuutta.

Se sisältää korjausohjausliikkeen tekevän kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, Speed Limit Infon, manuaalisen Speed Limit Assistin ja etutörmäysvaroittimen.

Parking Assistant helpottaa puolestaan auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista peruutuskameran ja automaattisen jarrutustoiminnon ansiosta.

 

BMW 2-SARJAN ACTIVE TOURERIN UUSI SISÄTILAN DESIGN

Uudessa BMW 2-sarjan Active Tourerissa on edistyksellinen ja avara sisätila. Optimaalisesti sijoitetut säilytystilat, lisävarusteiset kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet ja vakiona oleva takaselkänojien kaltevuussäätö takaavat erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet ja lisäävät istuinmukavuutta takatilassa.

 

VERKOTU TÄYDELLISESTI BMW 2-SARJAN ACTIVE TOURERISI KANSSA

BMW iDrivella varustettu BMW 2-sarjan Active Tourer tarjoaa täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen:

varustettu BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmällä

täysdigitaalinen infotainment-järjestelmä, jossa on ergonominen BMW Curved Display

huippumoderni käyttäjäkonsepti, jossa on intuitiivinen valikkorakenne ja jossa auton kanssa voi viestiä koskettamalla tai luonnollisesti keskustelemalla.

 

NÄIN HELPOSTI LATAAT BMW 2-SARJAN ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRIDISI

BMW 2-sarjan Active Tourer Plug-in Hybridisi ja BMW Charging tarjoavat sinulle räätälöityjä mahdollisuuksia ladata autoa kotona, matkan varrella ja työpaikalla.

Latausaika (0–100 %) 7,4 kW:n latausteholla (BMW Wallbox, julkiset latausasemat): alle 2,5 tuntia*

 

BMW 2-SARJAN ACTIVE TOURERIN ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT

BMW 2-sarjan Active Tourerin urheilullisen suvereeni design antaa yhdessä suuren kaksiosaisen ja kahdeksankulmaisen jäähdyttimen säleikön kanssa autolle näyttävän ja itsevarman olemuksen. Upotetut ovenkahvat alleviivaavat auton selkeää muotoilua. Venytetty sivuikkunagrafiikka, litteä A-pilari ja tarkat linjat tekevät auton siluetista dynaamisen.

 

 

 

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot