Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW Yksityisleasing - Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto - Ajankohtaista Wetterillä

BMW Yksityisleasing - Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto

BMW EasyLease - Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW Yksityisleasing

BMW EasyLease – Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW EasyLease on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta 36 kuukauden ajan, sillä BMW EasyLease sisältää täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan. Voit valita haluatko maksaa isomman ensimmäisen maksuerän, joka pienentää leasing-kuukausimaksua, tai vaihtoehtoisesti tasaerin alusta alkaen. Valitset miten vain, me haluamme varmistaa, että saat nauttia ajamisen ilosta uudella BMW-autollasi!

Valitse haluamasi malli ja arvioi vuosittainen ajomääräsi.

Kuukausierälaskurillamme voit arvioida autoilusi kustannuksia vuotuisen ajomääräsi ja tarpeidesi mukaan. BMW-jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan unelmiesi auton ja räätälöimään siihen haluamasi varustelun.

Allekirjoittamalla leasingsopimuksen voit saada uuden BMW autosi käyttöön muutaman päivän kuluttua tai erikseen määritellyn toimitusajan jälkeen.

 

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ

 

BMW Maksuton Startti vakuutus.

BMW tarjoaa sinulle uuteen BMW-autoosi kuukauden maksuttoman vakuutuskauden, kun vakuutat autosi BMW Vakuutuksella. Näin voit autoa hankkiessasi keskittyä olennaiseen, uuteen autoon ja sen hienoihin ominaisuuksiin. Lue lisää www.bmw.fi/vakuutus

BMW EasyLeasy sopimukseen kuuluu:

 • Sovittu ajokilometrimäärä
 • BMW Liikkuvuuspalvelu (lue lisää tästä)
 • CBS-järjestelmän mukaiset määräaikaishuollot
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet renkaiden uusinnat
 • Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi (a/b-kokoluokka / max 1 vkr/100 km)
 • Öljyn vaihdot ja -lisäykset sekä jäähdytysnesteiden lisäykset
 • Pyyhkimien sulat ja polttimot vain määräaikaishuoltojen yhteydessä
 • Ensirekisteröinti ja katsastusmaksu
 • Uuden auton toimituskulu
 • Arvonlisävero

Esimerkkejä:

BMW EasyLease – Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW 225xe ACTIVE TOURER CHARGED EDITION PLUG-IN HYBRID.

Yksityisleasing alk. 499 €/kk.

Ensimmäinen erä 3.973 €, kk-erät 2-36: 499 €/kk. Leasing-vuokrat (erät 1-36) yhteensä 21.438 €. (sis.alv.).

BMW 225xe A Charged Edition alkaen 39.733,13 €. Autoveroton hinta 37.550 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.583,13 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 62 g/km ja kulutus 2,8 l/100 km. Vapaa autoetu 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. (BMW 225xe A Charged Edition). Kuvan auto erikoisvarustein.

 

BMW EasyLease – Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW X3 xDRIVE 20d A BUSINESS - Yksityisleasing alk. 799€/kk

Ensimmäinen erä 5.829 €, kk-erät 2-36: 799 €/kk.

Leasing-vuokrat (erät 1-36) yhteensä 33.794 € (sis. alv.).

BMW X3 alkaen 58.291,01 €. Autoveroton hinta 43.600 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 14.091,01 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 179 g/km ja kulutus 6,8 l/100 km. Vapaa autoetu 1.015 €/kk, käyttöetu 865 €/kk. (BMW X3 xDrive 20d A Business). Ajotietokoneen kieli suomi ja ruotsi. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

BMW HUOLTOLEASING yrityksille

BMW Huoltoleasing on yksinkertainen ja varma yritysratkaisu. Sopimus sisältää sovitut ajokilometrit, huollot ja korjaukset.
Nauti huolettomasta ajosta.

BMW Huoltoleasing on miellyttävän yksinkertainen ja varma yritysratkaisu. BMW Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Polttoainetta ja vakuutusta lukuun ottamatta kaikki kustannukset ovat mukana kiinteässä kuukausierässä.
BMW Huoltoleasingillä pidät yrityksesi pääoman liiketoimintasi kehittämisessä ja lisäksi kuukausivuokrat ovat vähennyskelpoisia arvonlisäveron osalta.

BMW Huoltoleasing -sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäisen helppoa.

 

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ

 

Katso video: BMW EasyLease, yksityisleasing.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot