Uusi BMW X3

Uusi BMW X3 

BMW X3 plug-in hybridissä yhdistyvät mukavuus, arkikäytön joustavuus, X-autoille tyypillinen ajodynamiikka sekä lyhyillä matkoilla hyödynnettävä plug-in hybridi -moottori ja kestävä liikkuvuus.

BMW X3 plug-in hybridin In-Car-Connectivityn ja kuljettajan apujärjestelmien innovatiiviset teknologiat nostavat toiminnallisuuden, turvallisuuden ja viihteen uudelle tasolle. Muotoilun kohokohdat, kuten uusi jäähdyttimen säleikkö BMW Iconic Glow, asettaa uusia mittapuita. Tutustu BMW X3 plug-in hybridin malli- ja varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin ja konfiguroi autosi omien mieltymystesi mukaisesti

Tunnuspiirteenä tehokkuus - Kolme versiota, valinta on sinun. Esim.

 

BMW x3 xDrive30e - Plug-in hybridi  Nyt ennakkomyynnissä.

  • Toimintasäde sähköllä jopa 90km  
  • polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP 1,1-1l/100 km

 

Tutustu lisää BMW x3 xDrive30e - hinnastoon

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää BMW-myynnistämme!

Oulu

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Tuntuvasti lisää pitoa mukavasti tai mahdollisimman urheilullisesti

M Sport -tasauspyörästö parantaa ajokäyttäytymistä urheilullisesti ajettaessa. Ja BMW-autolla on parempi pito soralla, mudassa ja jäällä. Erinomainen dynamiikka. Loistavat ajo-ominaisuudet. Lisää mukavuutta pitkilä matkoilla. Adaptiivinen M alusta mukautuu tiehen ja ajotapaasi. Omaleimainen myös pimeässä, ikoninen BMW Glow, ääriviivavalaistus sekä ajovalojen uusi kaksiosainen kuvio.

BMW X3 xDrive20 - Bensiini kevyt hybridi    

  • polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, 7,6 - 6,9l/100 km

BMW X3 M50 xDrive - Bensiini kevyt hybridi    

  • polttoaineen kulutus, yhdistetty, WLTP, 8,3 - 7,7l/100 km

BMW X3 M50i xDrive vakuuttaa M-ajodynamiikallaan, modernilla muotoilullaan ja BMW M -autojen X-mallin läsnäolollaan. Tutustu BMW X3 M50i xDrive -malliin, sen jännittäviin varusteversioihin, teknisiin tietoihin sekä monipuolisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

BMW X3 M50i xDrive tuo enemmän M-luonnetta kaduille ja arkeesi. Sen 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, adaptiivinen M-alusta ja tarkka mukautuva sport-ohjaustehostus tarjoavat suoran ajotunteen ja erinomaisen mukavuuden myös pitkillä matkoilla. Neljä pakoputken pääteputkea, M-autoille tyypilliset aerodynamiikkakomponentit, eksklusiivinen ohjauspyörän muotoilu ja paljon muuta. BMW X3 M50i xDrive asettaa myös visuaalisesti omia mittapuitaan.

 

Ajamisen iloa sinun ehdoillasi

BMW yksityisleasing

BMW Yksityisleasing on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta haluamasi sopimuskauden ajan (24-60kk), sillä BMW Yksityisleasing sisältää täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan.

BMW Huoltoleasing

BMW Huoltoleasing on yritysasiakkaille suunnattu auton määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot