Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Täysin uusi Ford Tourneo Courier

Täysin uusi Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier

Täysin uusi Ford Tourneo Courier

Fiksu ja kyvykäs. Tourneo Courier on täysin uudenlainen tilava henkilöauto.

Valitse voimansiirto! Onko valintasi bensiinikäyttöinen vai täyssähköinen? Katumaasturin ulkonäkö, edistyksellinen liitettävyys ja erinomainen muunneltavuus. Vaihtele tarpeen mukaan kahden ja viiden istuinpaikan välillä, ja pakkaa mukaan varusteet pitkää viikonloppua varten. Se on juuri sellainen kuin haluat sen olevan. Missä tahansa oletkin.

 

Katso Ford Tourneo Courier hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier 

 

Mukavuus

Tourneo Courier tarjoaa mukavuutta, tilaa ja muunneltavuutta. Taita helposti taittuvat takaistuimet alas, ja saat jopa 2,45 m3 lisätilaa kahden istuimen konfiguraatiossa – enemmän kuin tarpeeksi seikkailuntäyteisiin viikonloppuihin. Istuinten ollessa yläasennossa tilaa on mukavasti viidelle matkustajalle. Tourneo Courier on mainio kumppani arkeen tai matkoille ystävien kanssa.

 

Liitettävyys

Tourneo Courierissa on 8" kosketusnäyttö ja SYNC4 - tietoviihdejärjestelmä, sekä FordPass Connect -modeemi. Kun modeemi on aktivoitu ja älypuhelimesi on yhdistetty autoon FordPass-sovelluksen kautta, voit käyttää monia ominaisuuksia, kuten sijainnin seurantaa, auton kuntotietoja, polttoainemääriä, lukituksen etäohjausta sekä paljon muuta.

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot