Etusivu Uudet autot Kia Kia Ceed mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Kia Ceed mallisto

Kia Ceed mallisto

Kia Ceed mallisto

Miksi loimme Kia Ceed-malliston? Uskomme, että ajamisen tulee olla muutakin kuin pelkkää nautintoa. Liikkuminen vie meidät uusiin paikkoihin, joissa voimme ajatella toisin, olla luovempia ja löytää uusia yhteyksiä. Jos tämä kuulostaa siltä, mitä etsit, olet oikeassa paikassa. Sopisiko sinulle tyylikäs Ceed tai upea, tehokas ja suorituskyinen ProCeed? Entä Ceed Sportswagon, joka tarjoaa monipuolisuutta ja seikkailua? Minkä tahansa Ceedin valitsetkin, tulet nauttimaan yhdistelmästä rohkeaa muotoilua, nykyaikaista teknologiaa ja mukavuutta.

  • Kia Ceed Sportswagon lataushybridin toimintamatka sähköllä jopa 50 km
  • Katso Kia Ceed hinnasto

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Kia Ceedin ohjaamo on suunniteltu saumattoman loogisesti kuljettajan ympärille.

Täysiveristä urheilullisuutta

Kia Ceedissä on ikoninen etusäleikkö ja siipimäinen alaosan kromattu muotoilu. Etuvalojen ilme on uusi ja käytössä on LED-ajovalot ja LED-sumuvalot. Ilmanottoaukkojen vaakasuuntaiset koristeet ja uudet kolmiomaiset air curtain -ilmakanavien sivukoristeet viimeistelevät uuden etupuskurin urheilullisen ilmeen.

 

Tämä auto uhkuu voimaa ja itsevarmuutta

Urheilullinen tyylikkyys jatkuu auton takaosassakin. Siellä huomion varastavat uudet voimakkaan punaiset takavalot hunajakennokuvion muotoon asetetuilla 48 LED-valolla ja uusi kiiltävän musta ohjain, joka on varustettu yksiosaisella kromikoristeella. Takaosan LED-valoissa on myös sekventiaaliset suuntavilkut.

 

Kaikki tarpeesi on huomioitu

Hienostuneessa matkustamossa kaikki on suunniteltu kuljettajan ehdoilla. Tämä koskee kaikkea ohjaamon saumattomista pehmeistä pinnoista älyteknologiaan, joka yhdistää sinut autoosi ja ulkomaailmaan. Autossa on mustat mokkanahasta ja nahasta valmistetut urheiluistuimet, joissa on harmaat tikkaukset, upea musta kattoverhoilu, urheilullinen ohjauspyörä GT-logolla, nahkaverhoiltu vaihteenvalitsin ja paljon muuta.

 

Tilavuutta ja räväkkyyttä oikeassa suhteessa

Kia Ceedin hatchback-kori tekee siitä riittävän kompaktin helppoa käsiteltävyyttä ja pysäköintiä varten, mutta se on kuitenkin yllättävän tilava niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Auto myös herättää huomion itsevarmuutta uhkuvilla yksityiskohdillaan, kuten kiiltävän harmailla sivupeileillä, voimakkaalla kynnyslistoilla ja uusilla timanttihiotuilla 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, jotka näyttävät upeilta niin auton liikkuessa kuin ollessa paikallaan.

 

Herättääkö lupaus upeasta ilmeestä yhdessä dynaamisen suorituskyvyn kanssa jotain sinussa? Uuden Ceed GT-linen tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu kääntää katseet. Keulan tunnusomaisen urheilullinen "Tiger Nose” etusäleikkö on viimeistelty satiinikromisilla yksityiskohdilla, joka antaa hienostuneen yleisilmeen. Älykkäät LED-päiväajovalot ja LEDsumuvalo on integroitu ajovalojen sisään. Hunajakennotyyliset LED-takavalot on varustettu kiiltävällä mustalla diffuusorilla ja viimeistelty satiinikromilla. Takaosan LED-valoissa on myös dynaamiset suuntavilkut. Kokonaisuuden viimeistelee urheilulliset 17" kevytmetallivanteet.

 

Kia Ceedin ohjaamo on suunniteltu saumattoman loogisesti kuljettajan ympärille. Astu sisään ja tunne laadukkaan pehmeät ohjaamon materiaalit sekä niiden saumaton viimeistely. Koe miten teknologia ja innovaatiot yhdistävät sinut autoosi ja maailmaan 10,25 tuuman kosketusnäytön avulla. Tunne mukavat istuimet, urheilullinen GT-linemerkkillä varustettu ohjauspyörä sekä rei'itetyllä nahalla päälystetty vaihdekepin nuppi. Hyödynnä älypuhelimen langaton lataus. Anna aistiesi ja autosi suunnata rohkeasti kohti uutta

 

 


 

Teknologia ja turvallisuusominaisuudet

Uusinta turvateknologiaa.

 

Kehittyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta turvallista ja rentoa. Kun ajaminen on vähemmän stressaavaa, voit nauttia siitä täysin rinnoin.

  • Moottoritieavustin
  • Mukautuva vakionopeussäädin ja Stop & Go
  • Mukautuva kaistallapitoavustin
  • Katvealueen törmäyksenestojärjestelmä
  • Risteävän liikenteen törmäyksenestojärjestelmä
  • Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä

 

Lisää teknologiaa, joka auttaa sinua ajamaan vakaasti moottoritiellä.

Moottoritieavustin auttaa Ceediä pitämään turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ja pitää auton keskellä kaistaansa moottoritiellä. Samaan aikaan se kontrolloi ohjausta, kiihdytyksiä ja hidastuksia, kun auto on kaistallaan. Kaarretoiminto käyttää navigointijärjestelmän tietoja yhdessä tämän järjestelmän kanssa tunnistaakseen edessä olevat kaarteet. Tarvittaessa se hidastaa ajonopeutta ja kaarteesta poistuttaessa palaa asetettuun nopeuteen.

 

Vaivatonta ajoa ylläpitämällä turvallista etäisyyttä suoraan edessä kulkevaan ajoneuvoon.

Älykäs vakionopeudensäädin 5 pyrkii ylläpitämään kuljettajan määrittämän ajonopeuden ja laskee suoraan edessä kulkevan ajoneuvon suhteellisen sijainnin ja ajonopeuden hyödyntämällä etukameraa ja etututkaa, jotta etäisyys pysyy turvallisena. Järjestelmä ohjaa kiihdytyksiä ja hidastuksia varmistaakseen, että Kia Ceedisi pysyy aina turvallisella etäisyydellä edellä ajavasta ajoneuvosta. Kia Ceedisi pysähtyy, kun edellä oleva ajoneuvo pysähtyy. Kun edellä kulkeva ajoneuvo lähtee jälleen liikkeelle, myös oma autosi lähtee automaattisesti liikkeelle.

 

Pitää sinut keskellä kaistaasi.

Mukautuva kaistallapitoavustin 6 käyttää tuulilasikameraa valvoakseen kaistamerkintöjä tai edellä ajavaa ajoneuvoa varmistaakseen, että Ceedisi pysyy kaistan keskellä. Saatavilla kaikkiin malleihin, joissa on manuaalinen tai DCT-vaihteisto.

 

Varoittaa katvealueella sijaitsevista ajoneuvoista ja puuttuu tilanteeseen tarvittaessa.

Katvealueen törmäyksenestojärjestelmä käyttää tuulilasikameraa ja takakulmatutkia valvoakseen muiden ajoneuvojen suhteellista sijaintia ja ajonopeutta auton sivulla tai katvealueella. Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen riskin törmäykseen muiden ajoneuvojen kanssa, se varoittaa merkkikuvakkeilla ja -äänillä ja saattaa automaattisesti puuttuu tilanteeseen, jotta auto pysyy kaistallaan ja törmäys vältetään.

 

Varoittaa sinua esteistä peruutettaessa ja puuttuu asiaan tarvittaessa.

Kun peruutat pois pysäköintipaikasta tai pihatieltä, tutkapohjainen risteävän liikenteen takatörmäyksenestojärjestelmä varoittaa sinua visuaalisin ja auditiivisin hälytyksin mahdollisesta lähestyvästä liikenteestä ja pyrkii tarvittaessa estämään törmäyksen.

 

Teknologiaa, joka auttaa pysymään valppaana ja reitillä.

Järjestelmä havaitsee keskittymisesi herpaantumisen seuraamalla ohjauspyörän liikettä, kiihdytystä ja matkan kokonaiskestoa. Jos keskittymistasosi vaikuttaa heikolta, se antaa visuaalisen ja auditiivisen varoituksen. Järjestelmässä on myös liikkeelle lähtevän ajoneuvon varoitusjärjestelmä, joka varoittaa sinua myös, jos esimerkiksi liikenneruuhkassa edellä ajava auto lähtee eteenpäin, etkä lähde liikkeelle.

 

Käytä älykästä tehoavustusta

Yhdistämällä nokkelasti 1,5-litraisen 160 hv:n Turbo Smartstream -bensiinimoottorin ja 48-voltin litiumioniakun, Kia Ceed -mallin kevythybridijärjestelmä auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Lisäksi integroitu e-järjestelmä ottaa hidastuksissa talteen kineettistä energiaa tuottaakseen lisää vääntöä kiihdytyksiin.

 

 


 

Kia Ceed GT

Kia Ceed GT

Oletko valmis näyttämään urheilullisen puolesi? Tästä esimerkkeinä voidaan mainita urheilullinen etusäleikkö GT-logoineen ja punaisine yksityiskohtineen. GT-mallissa on myös uniikki 204 hevosvoiman 1,6-litrainen turboahdettu bensiinimoottori. Lisäksi autossa on uusi takailmanohjain, pyöreät kaksoispakoputket ja upeat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

 

Kia Ceed GT-line

Kuulostaako huomiota herättävän ulkonäön ja dynaamisen tehokkuuden yhdistelmä houkuttelevalta? Silloin Ceed GT-line varastaa huomiosi välittömästi.

 

Kia Ceed EX

Jos tyylikkyys ja mukavuus ovat sinulle tärkeitä, Kia Ceed EX on valintasi. Auton takaosa tekee vaikutuksen matalalla puskurillaan ja LED-takavaloillaan. Etuosassa on puolestaan Kian ikoninen etusäleikkö, uudet dynaamiset air curtain -ilmakanavien koristeet sekä innovatiiviset LED-ajovalot.

 

 


 

Kia Ceed Sportswagon

Kia Ceed Sportswagon

 

Rohkea muotoilu vetää puoleensa

Uusi urheilullinen etusäleikkö lisää auton urheilullista tyylikkyyttä Ceed Sportswagonin tilavaan ja monipuoliseen korimuotoiluun. Kyljen siipimäinen alamuotoilu, LED-ajovalot, joihin kuuluvat nyt myös LED-sumuvalot, air curtain -ilmakanavien uusi kolmiomainen sivukoriste sekä uusi erottuva etupuskuri.

Näyttävää urheilullisuutta myös takaa katsottuna

Myös takaosan muotoilu on jännittävä ja huomiota herättävä. Siihen kuuluvat tunnusomaiset yksityiskohdat, kuten voimaa ja itseluottamusta huokuvat LED-takavaloumpiot, päivitetty puskurin alaosa kiiltävän mustalla ilmanohjaimella, upotetut suuntavilkut ja peruutusvalot. Lisäksi takaluukussa on uudistettu PHEV-logo.

Jokainen yksityiskohta ja viimeistely on huippuluokkaa

Tämä auto on monipuolinen ja hienostunut. Sen viimeistely on kauttaaltaan huippuluokkaa ja sisätilan varusteisiin kuuluvat synteettisestä nahasta ja kankaasta valmistetut istuimet, sekä nahkapäällysteinen ohjauspyörä, joka sopii erinomaisesti dynaamiseen ajoasentoon. Harmaa kattoverhoilu ja leveä kattoluukku lisäävät tilan tuntua. Autossa on erityisesti kuljettajalle suunniteltu ohjaamo, joka on erittäin ergonominen ja teknisesti huippuluokkaa.

Taloudellisen ajotavan dynaaminen esikuva

Matalapäästöisyyden ja monipuolisuuden lisäksi tämä ladattava hybridi tekee vaikutuksen yksityiskohdillaan kaikista kulmista katsottuna. Tämä koskee kaikkea tunnusomaisesta etusäleiköstä etulokasuojassa olevaan latausliitäntään sekä puskurin sivukoristeisiin ja dynaamisiin etupyöräkoteloihin, puhumattakaan urheilullisista timanttihiotuista 17-tuumaisista kevytmetallivanteista, jotka lisäävät vaikuttavaan ulkoasuun vielä ripauksen eleganssia.

 

 

Kia Ceed Sportswagon LX

Uusi Kia Ceed Sportswagon LX -malli on hienostuneempi ja ilmaisuvoimaisempi kuin milloinkaan. Korin ulkoiset yksityiskohdat ja uusi urheilullinen ja voimakas muotoilu inspiroivat päivittäisessä ajossa. Esimerkkinä voidaan mainita etuosan air curtain -ilmakanavien sivukoristeiden uusi nuolimainen muotoilu, joka näyttää jatkuvan etupuskurin läpi etupyöräkoteloon.

 

Kia Ceed Sportswagon GT-Line

Jos sinua houkuttelee suorituskykyinen, urheilullinen ja tilava Gt-line-malli, joka on valmis kaikkiin seikkailuihin, tulet ihastumaan Ceed Sportswagon GT-Lineen. Valmistaudu elämykseen! Autossa on uusi urheilullisempi takapuskuri ja etusäleikkö, rohkea huipputekninen matkustamo, jossa on D-mallinen ohjauspyörä, GT-Line-logo tikattuna ergonomisiin istuimiin ja paljon muuta.

 

Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid*

Ladattavalla Kia Ceed Sportswagon -hybridiautolla onnistuu kaikki, niin päivittäiset työmatkat pelkällä sähköenergialla, pidemmät ajomatkat, kätevä lataus ja harvemmat käynnit huoltoasemalla. Voit ajaa jopa 50 km pelkällä sähköteholla akkukäyttöisellä moottorilla ja vaihtaa sitten hybriditilaan yhden painikkeen painalluksella ajaaksesi pidempiä välimatkoja täysin ongelmitta 1,6 litraisen GDI-moottorin ansiosta. *Joissakin tilanteissa bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, vaikka auto olisi EV-tilassa. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita: tilanne, jossa hybridiakun lataustila laskee tietylle tasolle, kun kiihdytyspyyntö on voimakas ja/tai kun matkustamoa on lämmitettävä.

 

Vaivaton lastata ja purkaa

Ovatko kätesi täynnä? Tavaratilan lastaaminen on helppoa älykkään sähkötoimisen takaluukun ansiosta. Pidä älyavain taskussasi tai laukussasi, jolloin takaluukku aukeaa automaattisesti, kun tulet sen lähelle. Älyavaimen avulla pääset myös sisään Ceed Sportswagonisi ovien lukkoja avaamatta ja voit käynnistää moottorin käynnistyspainikkeella. Ajoon lähteminen on nyt helpompaa kuin milloinkaan.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot