Etusivu Uudet autot Kia Kia XCeed - Ajankohtaista Wetterillä

Kia XCeed

Kia XCeed

Kia XCeed

Crossover. Jollaista et ole ennen nähnyt.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 

 


 

Uusi Kia XCeed on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi ja ylittämään odotuksesi.

Nauti itsenäisyydestäsi

 

Uusi Kia XCeed on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi ja ylittämään odotuksesi. Se vie crossoverilla ajamisen täysin uudelle tasolle. Se on rohkeamman ja urheilullisemman näköinen kuin koskaan. Huipputeknologialla toteutettu sähkömoottori. Uusimmat liitettävyysominaisuudet pitävät yhteydet kunnossa. Ja paljon muuta.

 

Crossover, joka mukautuu elämäntyyliisi

Uusi Kia XCeed on suunniteltu kuljettajille, jotka elävät seuraavaa edessä olevaa seikkailua varten. Sen etuosan crossover-tyyli ja leikkisä luonne antavat rohkeamman vaikutelman kuin koskaan. GT-line mallien sähäkkiin ja huomiota herättäviin yksityiskohtiin kuuluvat uudet LED-takavalot, tunnusomainen etusäleikkö, urheilullinen alempi ilmanotto ja uudistettu puskuri.

 

Huomiota herättävä ulkonäkö

Veistoksellinen, vauhdikas ja aina valmiina yllättämään. Uusi Kia XCeed on jännittävä kaikista kulmista. Uudet tummat kromiset yksityiskohdat ja GT-linen uudet 18-tuumaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät tämän crossover-mallin urheilullisen ulkonäön.

 

Dramaattisesti liikkeelle

Uuden Kia XCeedin takaosa herättää huomiota urheilullisilla mittasuhteillaan ja tunnusomaisella takapuskurillaan, jossa on uusi ilmanohjain kiiltävän mustalla liukulevyllä ja uusi hienostuneempi pakoputki, joka viimeistelee auton urheilullisen tyylin.

 

Tutustu moderniin hybridiin

Regeneratiivinen jarrutus kerää kineettistä energiaa, joka lataa akustoa rullaamisen moottorijarrutuksen tai jarrutuksen aikana. Moottorijarrutusavustin analysoi reittiäsi ja ilmoittaa, koska jalka kannattaa nostaa kaasupolkimelta. Virtuaalinen moottoriäänijärjestelmä aktivoituus sähkökäyttötilassa jalankulkijoiden varoittamiseksi.

 

Helppo lastaus

Älykäs sähkötoiminen takaluukku tekee matkatavaroiden lastaamisesta helppoa, kun kätesi ovat täynnä. Tavaratilan luukku aukeaa automaattisesti, kun lähestyt auton takaosaa ja avain on taskussasi tai laukussasi. Takaistuimet jakautuvat ja taittuvat 40:20:40-suhteessa, jolloin tavaratilan tilavuudeksi saadaan jopa 1 378 litraa.

 

Varmista erottuva tyyli

Upeat tummat kromiset yksityiskohdat ja GT-linen uudet 18-tuumaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät tämän crossover-mallin urheilullisen ulkonäön.

 

 


 

Uusi Kia XCeed vie mukavuuden uudelle tasolle.

Uusinta turvateknologiaa.

 

Kehittyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät (ADAS) tekevät ajamisesta turvallista ja rentoa. Kun ajaminen on vähemmän stressaavaa, voit kunnolla nauttia uudella Kia XCeedillä ajamisesta.

 

  • Moottoritieavustin
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Mukautuva kaistallapitoavustin
  • Katvealueen törmäyksenestojärjestelmä
  • Risteävän liikenteen törmäyksenestojärjestelmä
  • Kuljettajan vireystilan valvonta
  • Etutörmäyksen estojärjestelmä

 

Kaukovaloavustin

Pienentää riskejä ilmoittamalla lähestyvistä autoista. Uutta teknologiaa, joka auttaa sinua ajamaan varmemmin moottoritiellä.

 

Moottoritieavustin auttaa XCeediä pitämään turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ja pitää auton keskellä kaistaansa moottoritiellä. Samaan aikaan se kontrolloi ohjausta, kiihdytyksiä ja hidastuksia, kun auto on kaistallaan. Kaarretoiminto käyttää navigointijärjestelmän tietoja yhdessä tämän järjestelmän kanssa tunnistaakseen edessä olevat kaarteet. Kun kaarretta lähestytään, järjestelmä alentaa ajonopeutta automaattisesti ja palauttaa sen esiasetetuksi, kun kaarre on ohi.

 

Vaivatonta ajoa ylläpitämällä turvallista etäisyyttä suoraan edessä kulkevaan ajoneuvoon.

Mukautuva vakionopeudensäädin 5 pyrkii ylläpitämään kuljettajan määrittämän ajonopeuden ja laskee suoraan edessä kulkevan ajoneuvon suhteellisen sijainnin ja ajonopeuden hyödyntämällä etukameraa ja etututkaa, jotta etäisyys pysyy turvallisena. Järjestelmä ohjaa kiihdytyksiä ja hidastuksia varmistaakseen, että Kia XCeedisi pysyy aina turvallisella etäisyydellä edellä ajavasta ajoneuvosta. Kia XCeedisi pysähtyy, kun edellä oleva ajoneuvo pysähtyy. Kun edellä oleva ajoneuvo lähtee uudelleen liikkeelle, voit lähteä liikkeelle painamalla kaasupoljinta tai ohjauspyörän painiketta.

 

Pitää sinut keskellä kaistaasi.

Mukautuva kaistallapitoavustin 6 käyttää tuulilasikameraa valvoakseen kaistamerkintöjä tai edellä ajavaa ajoneuvoa varmistaakseen, että XCeedisi pysyy kaistan keskellä. Saatavilla kaikkiin malleihin, joissa on manuaalinen tai DCT-vaihteisto.

 

Varoittaa katvealueella sijaitsevista ajoneuvoista ja puuttuu tilanteeseen tarvittaessa.

Katvealueen törmäyksenestojärjestelmä käyttää tuulilasikameraa ja takakulmatutkia valvoakseen muiden ajoneuvojen suhteellista sijaintia ja ajonopeutta auton sivulla tai katveessa. Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen riskin törmäykseen muiden ajoneuvojen kanssa, se varoittaa merkkikuvakkeilla ja -äänillä ja saattaa automaattisesti puuttuu tilanteeseen, jotta auto pysyy kaistallaan ja törmäys vältetään.

 

Varoittaa sinua esteistä peruutettaessa ja puuttuu asiaan tarvittaessa.

Kun peruutat pois pysäköintipaikasta tai pihatieltä, tutkapohjainen risteävän liikenteen takatörmäyksenestojärjestelmä varoittaa sinua visuaalisin ja auditiivisin hälytyksin mahdollisesta lähestyvästä liikenteestä ja pyrkii tarvittaessa estämään törmäyksen.

 

Teknologiaa, joka auttaa pysymään valppaana ja reitillä.

Järjestelmä havaitsee keskittymisesi herpaantumisen seuraamalla ohjauspyörän liikettä, kiihdytystä ja matkan kokonaiskestoa. Jos keskittymistasosi vaikuttaa heikolta, se antaa visuaalisen ja auditiivisen varoituksen. Järjestelmässä on myös liikkeelle lähtevän ajoneuvon ilmoitusjärjestelmä, joka ilmoittaa sinua myös, jos esimerkiksi liikenneruuhkassa edellä ajava auto lähtee eteenpäin, etkä lähde liikkeelle.

 

Vältä mahdolliset vaaratilanteet itsellesi ja jalankulkijoille

Jalankulkijavaroituksella varustettu etutörmäyksen estojärjestelmä käyttää tutkan ja kameran tietoja varoittaakseen tielläsi olevista jalankulkijoista, pyöräilijöistä ja autoista. Se antaa varoituksen ja jarruttaa automaattisesti ellet reagoi, auttaakseen välttämään mahdollisen törmäyksen tai lieventääkseen sitä.

 

Parempi näkyvyys, turvalliset kilometrit

Älykäs etuvalojärjestelmä tunnistaa ympärillä olevat ajoneuvot ja ohjaa kaukovaloja automaattisesti mahdollisimman hyvän näkyvyyden varmistamiseksi – häikäisemättä muita tienkäyttäjiä.

 


 

Moottorit ja vaihteisto

Valitse runsaasta valikoimista bensiinimoottoreita ja erittäin tehokkaita diesel-moottoreita. Tehokas 1,6-litrainen 204 HV:n T-GDi-moottori on kuin kotonaan kaikissa ajotilanteissa. 1.6 CRDi EcoDynamics+ -diesel tarjoaa dynaamisen kevythybridiajon. Varustuksesta riippuen voit valita 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston tai 6-vaihteisen manuaalivaihteiston. Kaikki moottorit täyttävät Euro 6d -standardin.

 

Ajotilan valinta

Ajotilan valinnalla voit räätälöidä ajokokemuksesi säätämällä kaikkea ohjauksen tuntumasta kaasupolkimen reaktiivisuuteen ja kaksoiskytkinvaihteistolla varustetuissa malleissa myös vaihteenvaihdon tuntumaan. Valitse Normal-tila rentoa tehokkuutta ja polttoainetaloudellisuutta varten tai Sport-tila reaktiivisuutta ja vauhdikasta tuntumaa varten.

 

Ohjauspyörän kytkimet

Kytkimet tekevät ajamisesta dynaamisempaa ja intuitiivisempaa ja antavat sinun säilyttää täydellisen hallinnan. 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustetuissa malleissa voit vaihtaa vaihteita ohjauspyörän kytkimillä irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

 

Akustiikka ja jousitus

Koe aivan uudenlainen mukavuus, rauha ja hiljaisuus. Uusi Kia XCeed vie mukavuuden uudelle tasolle. Auton kori absorboi nyt entistä vähemmän tiemelua, sillä lattian eristystä on lisätty ja pyörät ovat entistä hiljaisemmat. Olemme myös kehittäneet pakojärjestelmää ja optimoineet jousituksen uudella hydraulisella paluuvaimennuksella.

 

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot