Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda MX-5 Roadster ja RF - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda MX-5 roadster ja RF

Mazda MX-5 Roadster ja RF

Legendaarinen Mazda MX-5 on palannut valloittamaan sydämesi. Sitä on muokattu juuri oikeista kohdista: kevytrakenteinen, uskomattoman ketterä ja ohjautuu kuin roadster. Mazda MX-5 on kaikkein urheilullisin ja riemastuttavin tulkinta Jimba Ittai -muotoilukielestä koskaan - se ohjautuu kuin olisi osa sinua ja saa sinut toivomaan matkan jatkuvan hieman pidempään.

Tinkimättömän insinöörityön ja muotoilun taidonnäyte

Avainominaisuudet:

  • Sähköinen kattomekanismi joka avaa katon 12 sekunnissa
  • Katon voi avata ja sulkea vielä alle 9 km/h nopeudessa
  • Uusi erikoismetalliväri: Machine Grey

 


 

2.0 160 hv SKYACTIV-G bensiinimoottori

Urheilullinen KODO : Soul of Motion muotoilu kuvastaa Mazda MX-5 RF:n kissamaisen nopeaa reaktiokykyä. MX-5 on ansainnut autofriikkien kunnioituksen ainutlaatuisen ajettavuutensa ja käsiteltävyyden ansiosta. Uuden kattomekanismin rakenne on äärimmäisen kevyt jotta tämän maailman eniten myydyn avourheiluauton ajettavuus on pystytty säilyttämään ennallaan.

Takavedon ja täydellisen 50/50 painojakauman ansiosta uusi Mazda MX-5 RF tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon ja sen uusi kattomekanismi lisää sen käytännöllisyyttä jolloin voit pitää hauskaa vaikka vuoden ympäri.

 

SKYACTIV Moottorit

Uuden Mazda MX-5 RF:n vapaasti hengittävät moottorit sopivat täydellisesti auton luonteeseen. Vapaasti hengittävien moottorien välitön reagointi kaasupolkimeen, lineaarinen voimantuotto ja 14:1 puristussuhteen mahdollistama erinomainen keskialueen vääntö mahdollistavat erittäin tarkan hallittavuuden nopeassakin ajossa. Bonuksena urheiluautoluokassa naurettavan pieni kulutus.

 

Sähköisesti taittuva kovakatto

Mazda MX-5 RF näyttää yhtä upealta avona tai katto ylhäällä. Tekninen toteutus yltää ulkomuodon rinnalle sillä katon nostaminen tai laskemin vie vain 12 sekuntia.

 

MZD-Connect®

Kun haluat vain kruisailla rauhassa ja nauttia rantabulevardista niin samalla voit nauttia Mazdan edistyksellisestä tieto- ja viihdejärjestelmästä helposti. Järjestelmää hallitaan joko suomenkielisen ääniohjauksen, kosketusnäytön tai intuitiivisen HMI multimediaohjaimen avulla.

 

Katso Mazda MX-5 RF hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot