Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz A-sarja - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz A-sarja

5-ovinen vai tyylikäs Sedan – valinta on sinun. A-sarja on kaikkea, mikä sopii elämäntyyliisi.

Mercedes-Benz A-sarja.

Just like you.

Kompakti 5-ovinen vai tyylikäs Sedan – valinta on sinun. Uudistunut, vahvemmin varusteltu A-sarja on kaikkea, mikä sopii elämäntyyliisi. Intuitiivisen MBUX-käyttöliittymän avulla ohjaat toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä.

Saatavana myös ladattavana hybridinä.

Vakiovarusteina mm.

 • Medianäyttö 10,25"
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • LED High Performance -ajovalot
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran ja pysäköintiavustimen
 • Monitoimiohjauspyörä, nahkaverhoiltu
 • Aktiivinen kaista-avustin

Katso Mercedes-Benz A-sarjan -hinnasto

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

A-sarjan ladattavat hybridit. Sähköistä älyä kompaktissa koossa.

Uudistuneessa, entistä paremmin varustellussa A-sarjan ladattavassa hybridissä yhdistyvät ajamisen helppous ja
huolettomuus. Voit valita sen kompaktina viisiovisena tai klassisen tyylikkäänä Sedanina. Intuitiivisen MBUX-käyttöliittymän
avulla ohjaat toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä on mallista riippuen 68-70 km, mikä riittääää useimpien päivittäiseen arkiajoon.

 

Malleissa vakiovarusteina mm.

 • Medianäyttö 10,25”
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • LED High Performance -ajovalot
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran ja pysäköintiavustimen
 • Monitoimiohjauspyörä, nahkaverhoiltu

 


 

Mercedes-Benz A-sarjan Sedan

A-sarjan Sedan. Just like you.

Mercedes-Benz A-sarjan Sedan on ulkomuodoltaan klassisen tyylikäs. Se tarjoaa reilut tilat viidelle sekä 420 litran tavaratilan. Uudistunut, entistäkin vahvempi vakiovarustelu sisältää mm. intuitiivisen MBUX-käyttöliittymän, jonka avulla ohjaat toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. Saatavana myös ladattavana hybridinä.

 

Business Style vakiovarusteina mm.

 • Medianäyttö 10,25"
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • LED High Performance -ajovalot
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran ja pysäköintiavustimen

 

Uutuuden kohokohtia

Yksi klassisimmista auton korimalleista on nyt yksi moderneimmista. Uusi A-sarjan sedan tulkitsee 3-Box-designin urheilullisemmin kuin koskaan aiemmin.

Enemmän tilan tuntua

Uusi A-sarjan sedan. Edestä vallankumouksellinen. Takaa uusi A-sarjan sedan tarjoaa kaikilta osin vieläkin enemmän: enemmän tilaa, enemmän mukavuutta, yksinkertaisesti enemmän A-sarjaa.

Voimmeko puhua?

Täysin uudesta tavasta käyttää autoa: MBUX:n (Mercedes-Benz User Experience) kautta. Intuitiosta ja taidosta oppia joka päivä jotain uutta. Kunnes uusi A-sarja tuntee sinut lähes paremmin kuin sinä itse.

Puhutaan luottamuksesta

Uusi A-sarjan sedan huolehtii sinusta paremmin kuin olisit ikinä uskonut. Se voi varoittaa sinua uhkaavasta törmäyksestä, auttaa sinua jarrutuksessa ja väistämisessä tai jopa suorittaa itsenäisesti hätäjarrutuksen.

 

Uuden A-sarjan sedanin myötä aloimme haaveilemaan siitä uudelleen. Siluetista tuli samalla dynaaminen ja ajattoman tyylikäs.

 

Pehmeästi laskeutuva kattolinja. Ihailevia katseita.

Olemme piirtäneet autoja jo pieninä lapsina niin kutsutulla 3-Box-design-periaatteella. Uuden A-sarjan sedanin myötä aloimme haaveilemaan siitä uudelleen. Siluetista tuli samalla dynaaminen ja ajattoman tyylikäs.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Suorituskykyä edistävää mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Ajoitpa sitten ruuhkassa, pitkiä matkoja öisin tai tuntemattomilla reiteillä - A-sarjan sedan keventää huomattavasti kuljettajan kuormaa stressaavissa tilanteissa. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saapuisit kohteeseesi turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

 

 
 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot