Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz S-sarjan Sedan - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz S-sarjan Sedan

Uusi S-sarjan sedan.

Mercedes-Benz S-sarjan Sedan.

Uusi S-sarjan 580 4MATIC. Nyt saatavilla.

Välittää siitä, mikä on tärkeintä. Uusi S-sarja keskittyy olennaiseen: ainutlaatuisiin mukavuus- ja turvallisuusteknologioihin, joihin voit luottaa. Olitpa sitten kuljettaja tai matkustaja. Suuntaa näyttävä MBUX-käyttökonsepti mahdollistaa ylellisten materiaalien kanssa ennen kokemattoman ajoelämyksen.

 

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Design

Moderni estetiikka ja ylellinen runsaus.

Uuden Mercedes-Benz S-sarja keskittyy olennaiseen: ulkopuolen täydellisiin mittasuhteisiin ja sisätilojen moderniin luksukseen. Uuden S-sarjan tulevaisuuteen suuntautuneilla innovaatioilla on tämän ansiosta ainutlaatuinen ja vastustamaton olemus.

 

Myös sisätilat tekevät vaikutuksen.

Uudessa S-sarjan sedanissa on yhdistetty laaja valikoima ylellisiä materiaaleja hienoihin pintoihin. Innovatiivinen tekniikka ja korkearesoluutioiset kuvaruudut korostavat sen edistyksellistä luonnetta. Siihen sisältyy myös huipputekniikan ja Infortainment-järjestelmän esitys käyttäjäystävällisessä muodossa.

 

 

 

 

Mukavuus

Astu sisään mukavuusalueellesi.

Moderni luksus ja huippuluokan mukavuus saavuttavat uudessa S-sarjassa uudet ulottuvuudet. Se on ihanteellinen vetäytymispaikka kaikille, joille auton ajaminen merkitsee tulevaisuudessakin paljon enemmän kuin vain kulkemista. Innovatiiviset mukavuusominaisuudet saavat aikaan erityistason ajoelämyksen kuljettajan istuimelta takatilaan saakka.

 

Mukavuuden kohokohdat:

  • Uuden sukupolven MBUX
  • Aktiivinen tunnelmavalaistus
  • Takatilan istuinmukavuuspaketti
  • Executive-istuin
  • Burmester® High-End 4D-Surround-Soundsystem
  • Taka-akseliohjaus

 

Mukavuusominaisuudet

Kuuntelee sinua. Seuraa tilannetta ja ennakoi tapahtumia.

Koe huipputason intuitiivinen ajoelämys: Tuulilasissa oleva suuri Head-up-näyttö tuo uusimman näyttöteknologian suoraan näkökenttääsi. Lisätyn todellisuuden esitystä täydentää innovatiivisen kojelaudan 3D-näyttö. Käytön osalta voit valita puheohjauksen tai OLED-keskuskosketusnäytön välillä, kun taas älykäs MBUX-infotainment-järjestelmä oppii halutessasi ajan myötä tuntemaan sinut ja voi ajatella samoin kuin sinä.

 


 

Turvallisuus

Sinulle tulee hyvä ja turvallinen olo.

Huippumodernit ajoavustinjärjestelmät sekä aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden innovaatiot edistävät luottamustasi uuteen S-sarjaan. Innovatiiviset turvallisuusteknologiat seuraavat joka ajotilannetta. Uusi S-sarja ottaa täten huomioon myös tiedot, jotka ulottuvat kuljettajan suoran näkökentän ulkopuolelle.

 

Turvallisuuskohokohtia:

  • Ajoavustinpaketti
  • Digital Light
  • Takatilan turvatyyny
  • Attention Assist (laajennettu versio)

 

Digital Light

Suuntaa näyttävä ajovaloteknologia.

Digital Light mukautuu aina optimaalisesti muihin tielläliikkujiin ja ympäristöön. Ja tämän lisäksi HD-järjestelmä ottaa sinun tukemiseksesi vastaan kaikki haasteet yli miljoonan pikselin keskitetyllä voimalla ajovaloa kohti. Erotuskyvyltään erinomainen valo voi korostaa valikoivasti yksittäisiä alueita, heijastaa ohjeita ajoradalle ja optimoida suunnistamisen. Ja tämä kaikki tapahtuu ennennäkemättömällä tarkkuudella.

 

Ajoavustinjärjestelmät

Esimerkillistä turvallisuutta Mercedes-Benz Intelligent Drive -järjestelmillä.

Ajoitpa sitten liikenneruuhkassa, pitkiä matkoja öisin tai tuntemattomilla reiteillä, Mercedes-Benz S-sarjan autosi vähentää rasitustasi huomattavasti etenkin stressitilanteissa. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty, jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen tekevä konsepti: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saapuisit määränpäähäsi turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

 

Turvallisuusvarustepaketit

Kaikki, mikä tekee uudesta Mercedes-Benz S-sarjan autostasi entistä turvallisemman.

Olemme yhdistäneet sinulle huippuluokan suojauksen tarjoamiseksi useita turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmiä hyödyllisiksi paketeiksi.

 

VARAA KOEAJO

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot