Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Täysin uusi Mercedes-Benz G-sarja

Täysin uusi Mercedes-Benz G-sarja

Mercedes-Benz G-sarja

Täysin uusi Mercedes-Benz G-sarja 

Uuden sukupolven G-sarja, ylivertaisen offroad-suorituskyvyn symboli, on täällä.

Ainutlaatuisen ikoniset piirteet, jotka luotiin 40 vuotta sitten määrittelevät G-sarjan vertaansa vailla olevan ulkonäön ja uuden sukupolven suunnittelu heijastaa tätä perimää.Saatavana on kolme eri malliversiota: Professional Line, Exclusive Line ]ja urheilullinen AMG Line. Astu täysin uuteen Mercedes-Benz G-sarjaan, jossa itsevarma muotoilu kohtaa käsintehdyn ylellisyyden. Sisätilassa käsityönä valmistettu nahkaverhous ja tunnelmavalaistus säteilevät eleganssia.

 

Tutustu Mercedes-Benz G-sarja hinnastoon.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

 

Mercedes-Benz G-sarja

 

Täysin uuden Mercedes-Benz G-sarjan sisätila ja varustekohokohdat

Astu täysin uuteen Mercedes-Benz G-sarjaan, jossa itsevarma muotoilu kohtaa käsintehdyn ylellisyyden. Sisätilassa käsityönä valmistettu nahkaverhous ja tunnelmavalaistus säteilevät eleganssia. Jokainen yksityiskohta esittelee ikonisen G-sarjan hienostuneisuutta harmonisena yhdistelmänä tyyliä ja mukavuutta.

Ohjauspyörän uusittu design - Tyylikäs nahkaverhoilu tekee uudesta monitoimiurheiluohjauspyörästä sisätilan kohokohdan. Tärkeimpiä auton toimintoja voi käyttää ohjauspyörän kosketusohjausnäppäimillä, joten käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä.

MBUX - MBUX mullistaa tietoviihdekokemuksen. Helposti ohjattavissa puheella tai koskettamalla se yhdistyy saumattomasti osaksi digitaalista elämääsi. Mukautettavien näyttötyylien ansiosta MBUX muuntautuu kaikille matkoille ja mukautuu älykkäästi jokaisen kuljettajan yksilöllisiin mieltymyksiin.

Offroad-näyttö - Katso yksityiskohtainen animaatio ajokehityksestä medianäytöllä, joka näyttää kaltevuusasteen, kaltevuuskulman ja tekniset asetukset, mikä puolestaan auttaa maastoajossa tarkkojen ohjausliikkeiden arvioinnissa ja suorittamisessa.

Kaksi erilaista sisätilan malliversiota: Standard ja Exclusive Line.

 

Mercedes-AMG G 63

 

Mercedes-AMG G 63

Täysin uusi Mercedes-AMG G 63 ilmentää silkkaa voimaa ja hienostuneisuutta. Sen muotoilu on harmoninen yhdistelmä ulospäinsuuntautuvaa eleganssia ja urheilullista suorituskykyä. Jokainen elementti, sen hallitsevasta läsnäolosta hienostuneisiin yksityiskohtiin, esittelee AMG:n sitoutumista suorituskykyyn ja ylellisyyteen.

 

Ulkopuolen kohokohdat

AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö - Eleganssi kohtaa suorituskyvyn AMG:lle ominaisessa jäähdyttimen säleikössä, jota korostavat sen erottuvat pystyrivat.

Ympäristövalot, merkkilogon heijastustoiminto - Tunnusomaiset ympäristövalot merkkilogon heijastustoiminnolla valaisevat maan arvokkuutta huokuvalla AMG-tunnuksella.

22-tuumaiset monipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet - Vaikuttavat 22-tuumaiset ja tyylikkäästi muotoillut G-sarjan monipuolaiset taotut AMG-kevytmetallivanteet kiinnittävät huomion estetiikallaan ja kuvastavat ylivoimaista suorituskykyä. Saatavana lisävarusteena.

Hiilikuituiset yksityiskohdat - Ulkopuolen AMG-hiilikuitupaketti lisää ripauksen urheilullista, modernia tyylikkyyttä ja dynaamisuutta yhdistäen auton ulkonäköön samalla sekä keveyttä että vankkuutta. Saatavana lisävarusteena.

 

Sisätilan kohokohdat

AMG Performance -ohjauspyörä hiilikuitudesign / Microcut-mikrokuitu ja AMG-painikkeet - Hiilikuituoptiikkaisen AMG Performance -ohjauspyörän otealue on Microcut-mikrokuitua. Alumiiniset vaihdevivut ja merkki ohjauspyörän klo 12-asennossa täydentävät uuden Mercedes-AMG G 63:n sisustuksen autenttisella kilpa-autotunnelmalla. Saatavana lisävarusteena.

MBUX-multimediajärjestelmä ja AMG:lle tyypilliset näytön muotoilut - Ihanteellinen urheilullisen designin ja innovatiivisen käyttö- ja näyttökonseptin yhdistelmä tulee selkeästi esiin toisen sukupolven MBUX-multimediajärjestelmässä. Erityiset AMG-näyttötyylit osoittavat selkeästi, että dynamiikka on keskiössä. Lisäksi voit vaihdella eri AMG-näyttötyylin välillä täysin digitaalisessa mittaristossa.

AMG hiilikuituiset somiste-elementit - Täytä täysin uusi Mercedes-AMG G 63 kilpa-autotunnelmalla. AMG hiilikuituiset somiste-elementit sulautuvat harmonisesti yhteen ja lisäävät sisustukseen ripauksen ainutlaatuisuutta ja kontrastien kauneutta.

Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä - Sukella mukaansatempaavaan ääniulottuvuuteen Burmester® 3D Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmällä, jossa on jopa 31 kaiutinta. Se ei ole pelkkää kuuntelemista. Se on auditiivinen matka.

AMG-mallille ominainen istuinten design - Tunne laajennetun nappanahkaverhoilun tyylikäs rei'itetty viimeistely ja AMG-mallille ominainen istuinten design. Tarkasti valmistetut istuimet tarjoavat suurta mukavuutta ja tukea, mikä varmistaa, että jokainen matka on elämys.

 

Täyssähköinen G-sarja

 

Täyssähköinen G-sarja

Täysin uuden G 580 -auton ulkopuoli.

Täysähköisen G-sarjan ulkopuoli sulautuu saumattomasti ikoniseen muotoiluun modernilla otteella. Sen klassisesssa offroad-perinnöstä muistuttavassa siluetissa on nyt nykyaikaisia elementtejä, kuten Black Panel -keulamaski animoidulla LED-nauhalla. Valittavissa olevat vaihtoehdot, takaosan design-suojus, Design Box tai varapyörä, yhdistettynä aero-vanteisiin[1] ovat osoitus sen kehityksestä. Se on G-sarjan perintö, joka on luotu uudelleen sähköaikaa varten.

Black Panel - jäähdyttimen säleikkö animoidulla LED-nauhallaVaikuttava ilmestys mustana, jota korostaa yksilöllisesti G-sarjan vankkaan eleganssiin räätälöity LED-valon hienostunut hehku.

Aero-vanteet - Aerodynaamisesti optimoidut vanteet korostavat taloudellisuutta ja suorituskykyä lisäten samalla auton muotoiluun tyylikkään, modernin ripauksen.

Design box - Uusi, tyylikäs muotoilu korostaa auton takaosan estetiikkaa ja varmistaa samalla optimaalisen toimivuuden.

 

Mercedes-Benz G 580

 

Täysin uuden G 580 -auton offroad-suorituskyky.

Täyssähköisen G-sarjan offroad-taidot vastaavat täysin Mercedes-Benzin ikonisia offroad-kykyjä. Sähkövoimaa hyödyntäen se tarjoaa seuraavan sukupolven suorituskykyä haastavissa maastoissa varmistaen, että sen legendaarisissa ominaisuuksissa ei tehdä kompromisseja.

eDrive 

Kaarrejarrutustoiminto ohjaa vääntömomenttia erikseen jokaiselle pyörälle. Täyssähköinen G-sarjasi on offroad-ajossa käytännössä pysäyttämätön: älykäs järjestelmä ohjaa väännön niille pyörille, joilla on paras pito, ja varmistaa parhaan mahdollisen työntövoiman. eDrivessa neljä yksittäistä sähkömoottoria on sijoitettu pyörien lähelle tarkan kaarrejarrutustoiminnon varmistamiseksi. Tiellä ajo on erittäin reagointiherkkää ja ajettavuus samalla vakaata.

Electric Dynamic Select

ELECTRIC DYNAMIC SELECT vaihtaa ajokäyttäytymisen vain painikkeen painalluksella. 5 ajo-ohjelmaa vaihtelevat esimerkiksi voimalinjan, jousituksen ja ohjauksen ominaisuuksia. Erityisillä offroad-ajo-ohjelmilla "Trail" ja "Rock" pystyt hallitsemaan vaikeaa maastoa. Voit myös säätää jarrutusenergian talteenottoa ohjauspyörän vaihteenvalitsimien avulla.

Rekuperaatio

Maksimoi ajoaika älykkäällä energian talteenotolla. Ohjauspyörän vipujen ansiosta voit säätää, miten autosi kerää ja käyttää uudelleen energiaa ajon aikana. Se mukautuu älykkäästi muiden muassa liikenteeseen, nopeusrajoituksiin, mikä varmistaa sujuvan ja tehokkaan matkan.

 

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot