Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz uutuus EQS - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz uutuus EQS

Uusi EQS perustuu Mercedes-Benzin täysin uuteen sähköautojen perusrakenteeseen.

Mercedes-Benz uutuus EQS 

Ennakkovaraus käynnissä! 

 

Ennakkovaraa uusi EQS.

Ennakkovaraa nyt uusi EQS. Tekemällä ennakkovarauksen varmistat mahdollisuuden tilata uuden EQS:n ensimmäisten joukossa ja siten mahdollisimman lyhyen toimitusajan, sillä autojen tuotantomäärä on alussa rajoitettu. Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Ennakkovaraus ei ole sitova, voit perua ennakkovarauksen milloin tahansa. 

Ennakkovaraa Mercedes-Benz EQS.

 

EQS 450+: energiankulutus kWh/100 km (yhdistetty): 20,4-15,7; CO2-päästöt g/km (yhdistetyt): 0.

EQS 580 4MATIC: energiankulutus kWh/100 km (yhdistetty): 21,8-17,4; CO2-päästöt g/km (yhdistetyt): 0.[1]

 

  • EQS 450+ jopa 770 kmToimintamatka sähköllä (WLTP) [1]
  • EQS 580 4MATIC jopa 385 kW (524 hv)Teho (1)
  • 31 min Latausaika pikalatausasemilla* 

 

Kaikki tekniset tiedot ovat ennakkotietoja ja ne on kerätty sisäisesti sovellettavan sertifiointimenetelmän mukaisesti. Erot ilmoitettujen arvojen ja virallisten arvojen välillä ovat mahdollisia.
 

* Latausaika vastaa lataamista varausasteelle 10-80 % DC-pikalatausasemasta lataustehon ollessa vähintään 200 kW. 

[1] Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme:

Kemi: puh. 020 7788 880

Oulu: puh. 020 7788 902

Rovaniemi: puh. 020 7788 350

 


 

Täyssähköisen arkkitehtuurin design: uuden, lumoavan aistillisen aikakauden alku.

Design

Täyssähköisen arkkitehtuurin design: uuden, lumoavan aistillisen aikakauden alku.

Takavalot muistuttavat 3D-spiraalia.

Ensiluokkaisen ruhtinaalliset tilat. 

Jokaiseen hetkeen: aktiivinen tunnelmavalaistus. 

Siluettia määrittää voimakkaasti laskeutuva coupémainen kattolinja.

 


 

Digitaalinen sisätila Tila, jota et löydä mistään muusta autosta.

Digitaalinen sisätila

Tila, jota et löydä mistään muusta autosta.

 

MBUX tarjoaa intuitiivisen kokemuksen, joka on jokaisen ajomatkan myötä yhä vain intensiivisempi.

EQS:n päivittäinen vaivattomuus kulminoituu adaptiiviseen digitaaliseen sisätilaan. Koe se intuitiivisesti MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näytön sekä MBUX-sisätila-avustimen avulla. Voit matkustaa stressittömästi Mercedes me Charge -palvelun kätevän latauksen ja IONITY-pikalatausasemien lyhyiden latauspysähdysten ansiosta – jopa ilman latauskustannuksia* ensimmäisenä vuotena, jos sinulla on IONITY Unlimited -palvelu. Green Charging -lataus tarkoittaa, että Mercedes me Charge -palvelulla ladatessasi sähköverkkoon syötetään vastaava määrä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa vihreää energiaa. Ladatut energiamäärät kompensoidaan siis varsinaisen lataustapahtuman jälkeen vihreällä energialla.

 

* Mercedes me Connect -palvelun "IONITY Unlimited" yhteydessä latauskustannukset IONITY-latauspisteissä sisältyvät palveluun yhden vuoden ajan aktivoinnista alkaen.

 


 

Tulevaisuuden vastaan ottaminen voi tuntua näin mukavalta.

 

Aina on aikaa hyvälle hieronnalle.

Räätälöity hemmottelemaan juuri sinua: näissä istuimissa yhdistyvät lukuisat säätömahdollisuudet ja ylelliset hyvän olon lisätoiminnot. Ergonomisten yksityiskohtien ansiosta löydät täydellisen istuma-asennon. Innovatiiviset sivutyynyt varmistavat jämäkän sivuttaistuen. Miellyttävä hierontatoiminto ja sen lämmittävä vaikutus tekevät jokaisesta ajomatkasta täydellisen kokemuksen.

 

Hengitä rentoutuneesti ja syvään.

Myös sisätilan ilmanlaatu on viety EQS:n kehitystyössä aivan uudelle tasolle. Uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65 %. Se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloida myös epämiellyttävät tuoksut. Tuloksena on uudenlainen hyvän olon ilmapiiri lisävarusteisen Energizing Air Control Plus -järjestelmän ansiosta.