Uusi Mercedes-Benz EQS

Uusi EQS perustuu Mercedes-Benzin täysin uuteen sähköautojen perusrakenteeseen.

Uusi Mercedes-Benz EQS.

This is for you, world.

Uuden aikakauden ensimmäinen. Helsingistä Tornioon ja mihin tahansa: EQS:n toimintamatka on jopa 760 kilometriä. Ja lataaminen sujuu hetkessä: EQS:n edistyneen latausjärjestelmän ansiosta auton korkeajänniteakkua voidaan ladata nopeasti jopa 200 kW:n teholla.

 

EQS 450+: energiankulutus kWh/100 km (yhdistetty): 20,4-15,7; CO2-päästöt g/km (yhdistetyt): 0.[1]
EQS 450 4MATIC: energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 17,9; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.[1]
EQS 580 4MATIC: energiankulutus kWh/100 km (yhdistetty): 21,8-17,4; CO2-päästöt g/km (yhdistetyt): 0.[1]

 

 • EQS 450+ jopa 760 km toimintamatka sähköllä (WLTP) [1]
 • EQS 580 4MATIC jopa 385 kW (523 hv) teho (1)
 • 31 min latausaika pikalatausasemilla* 

 

Katso Mercedes-Benz EQS -hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme:

 

VARAA KOEAJO

 


 

Täyssähköisen arkkitehtuurin design: uuden, lumoavan aistillisen aikakauden alku.

Täyssähköisen arkkitehtuurin design: uuden, lumoavan aistillisen aikakauden alku.

Autoilun luksusta parhaimmillaan: sähköinen voimalinja sallii täysin uudenlaisen tilakonseptin. Tila on joustavammin hyödynnettävissä ja avarampi kuin perinteisissä sedan-mallisissa autoissa ja silti henkeä salpaavan elegantti: auton sivuprofiilia hallitsee yhden kaaren muotoilu. Uudistettua modernia ilmettä kuvastavat lisäksi tyypillinen Mercedes-EQ Black Panel -keulamaski sekä valonauhat etu- ja takavalojen välissä.

 • Takavalot muistuttavat 3D-spiraalia.
 • Ensiluokkaisen ruhtinaalliset tilat. 
 • Jokaiseen hetkeen: aktiivinen tunnelmavalaistus. 
 • Siluettia määrittää voimakkaasti laskeutuva coupémainen kattolinja.

 

Tuo sähköauton sisätilat uudelle tasolle.

Uudesti ajateltu, elegantisti toteutettu: uuden EQS:n sisätila täyttää vaativatkin toiveet. Se
innostaa ja hämmästyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Tulet yllättymään ‒ ennakoivat toiminnot ovat tuskin koskaan olleet yhtä kiehtovia ja samalla intuitiivisia. Vakiovarustelu on ruhtinaallinen sisältäen istuimien muistipaketin, näyttöpaketin 12,3-tuumaisella kuljettajannäytöllä ja 12,8-tuumaisella OLED-keskusnäytöllä. Koko ohjaamon viimeistelee mukautuva 64 värisävyä omaava tunnelmavalaistus.

 

Runsaasti vaihtoehtoja kätevissä paketeissa

Monesti tietyt ominaisuudet kulkevat käsi kädessä. Valittavana on houkuttelevia varustepaketteja, jotka rakentuvat toistensa pohjalle. Niihin on yhdistetty suosittuja varusteita, jotka helpottavat auton käyttöä entisestään ja tuovat monenlaista etua. Valittavissasi olevia varustepaketteja ovat Advance-paketti, Advanced Plus -paketti, Premium-paketti ja Premium Plus -paketti. Alla vertailu mitä kaikkea hienoutta Premium Plus -paketti tuo jo valmiiksi kattavan Advanced-paketin lisäksi.

Advanced-paketti tuo EQS-autoon lukuisia hyödyllisiä lisävarusteita. Useat ajoavustinjärjestelmät helpottavat kuljettajan kuormitusta ajon aikana, samalla kun MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus parantaa navigointia modernin tekniikan avulla. Hienostunut yksityiskohta ovat vielä valaistut kynnyslistat, joissa on Mercedes-Benz-teksti.

 • Ajoavustinpaketti
 • MBUX lisätty todellisuus navigointijärjestelmään
 • Keyless-Go -mukavuuspaketti
 • Säilytystila keskikonsolissa
 • Valaistut kynnyslistat, joissa Mercedes-Benz-teksti


 

 

 

Premium Plus -paketti. Paketti, joka täyttää kaikki toiveet: Advanced-, Advanced Plus- ja Premium-pakettien sisältöjen lisäksi voit nauttia parhaasta mukavuudesta kaikilla aisteilla. Sen takeeksi kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet on verhoiltu ylellisellä nahalla. Air-Balance-paketin ansiosta sähköinen ajokokemus on vieläkin intensiivisempi.

 • Monisäätöiset etuistuimet hierontatoiminnolla
 • Nahkaverhoilu
 • Air-Balance-paketti
 • Panoraamakattoluukku
 • Burmester® surround sound system -äänentoistojärjestelmä
 • Head-up display -heijastusnäyttö
 • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
 • Ajoavustinpaketti Plus
 • Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera
 • Digital Light -ajovalot
 • MBUX lisätty todellisuus navigointijärjestelmään
 • Keyless-Go -mukavuuspaketti
 • Säilytystila keskikonsolissa
 • Valaistut kynnyslistat, joissa Mercedes-Benz-teksti

 


 

Digitaalinen sisätila Tila, jota et löydä mistään muusta autosta.

Digitaalinen sisätila

Tila, jota et löydä mistään muusta autosta.

MBUX tarjoaa intuitiivisen kokemuksen, joka on jokaisen ajomatkan myötä yhä vain intensiivisempi.

EQS:n päivittäinen vaivattomuus kulminoituu adaptiiviseen digitaaliseen sisätilaan. Koe se intuitiivisesti MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näytön sekä MBUX-sisätila-avustimen avulla. Voit matkustaa stressittömästi Mercedes me Charge -palvelun kätevän latauksen ja IONITY-pikalatausasemien lyhyiden latauspysähdysten ansiosta – jopa ilman latauskustannuksia* ensimmäisenä vuotena, jos sinulla on IONITY Unlimited -palvelu. Green Charging -lataus tarkoittaa, että Mercedes me Charge -palvelulla ladatessasi sähköverkkoon syötetään vastaava määrä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa vihreää energiaa. Ladatut energiamäärät kompensoidaan siis varsinaisen lataustapahtuman jälkeen vihreällä energialla.

Käytön helppoutta ennakoinnilla: zero-layer -kotivalikko.

EQS:ssä kotivalikon toimintalogiikka on suunniteltu täysin uusiksi: voit suorittaa 80 % useimmin käyttämistäsi toiminnoista suoraan, tarvitsematta vaihtaa sovelluksesta toiseen. Järjestelmä regoi tilanteen mukaan, oppii tekemistäsi ratkaisuista ja tarjoaa ennakoivasti päällimäisenä tilanteeseen ja juuri sinulle sopivia toimintoja.

 

* Mercedes me Connect -palvelun "IONITY Unlimited" yhteydessä latauskustannukset IONITY-latauspisteissä sisältyvät palveluun yhden vuoden ajan aktivoinnista alkaen.

 


 

Tulevaisuuden vastaan ottaminen voi tuntua näin mukavalta.

Aina on aikaa hyvälle hieronnalle.

Räätälöity hemmottelemaan juuri sinua: näissä istuimissa yhdistyvät lukuisat säätömahdollisuudet ja ylelliset hyvän olon lisätoiminnot. Ergonomisten yksityiskohtien ansiosta löydät täydellisen istuma-asennon. Innovatiiviset sivutyynyt varmistavat jämäkän sivuttaistuen. Miellyttävä hierontatoiminto ja sen lämmittävä vaikutus tekevät jokaisesta ajomatkasta täydellisen kokemuksen.

Hengitä rentoutuneesti ja syvään.

Myös sisätilan ilmanlaatu on viety EQS:n kehitystyössä aivan uudelle tasolle. Uuden HEPA-hiukkassuodattimen (High Efficiency Particulate Air) suodatuskyky on peräti 99,65 %. Se voi puhdistaa sisään tulevasta ilmasta pienimmätkin hiukkaset kuten siitepölyn ja pölyhiukkaset sekä neutraloida myös epämiellyttävät tuoksut. Tuloksena on uudenlainen hyvän olon ilmapiiri lisävarusteisen Energizing Air Control Plus -järjestelmän ansiosta.

Ajoavustinpaketti Plus.

Modernin, älykkäästi verkotetun tunnistinjärjestelmän ansiosta voit nauttia monista osittain autonomisen ajamisen eduista. Lukuisat kuljettajan avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysvaaran havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa.

Nelipyöräohjaus tekee ohjauksesta vakaata ja ketterää.

Nelipyöräohjauksen yhteydessä takapyörien ohjauskulma on vakiona enintään 4,5 astetta. Näin EQS tarjoaa erinomaisen tiepidon ja aiempaakin paremman ajovakauden suurilla nopeuksilla, ja se kääntyy huomattavan ketterästi.

 

VARAA KOEAJO

 

 

*Latausaika vastaa lataamista varausasteelle 10-80 % DC-pikalatausasemasta lataustehon ollessa vähintään 200 kW. 
[1]Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.
[2]Nimellistehoa ja nimellisvääntömomenttia koskevat tiedot asetuksen (EY) nro 715/2007 tällä hetkellä voimassa olevan version mukaan.
[3]Latausajat vastaavat lataamista 10-80 % akun varaustasoon DC-pikalatausasemalla, 400 V:n jännitteellä ja vähintään 500 A:n virralla. Latausnopeus riippuu DC-pikalatausaseman tehosta ja olosuhteista. Latausteho ja -aika voivat poiketa ilmoitetuista ohjearvoista. Lataustehoon ja -aikaan vaikuttavat esimerkiksi käytetty latauspiste, auton käyttö, akuston lämpötila ja peräkkäisten latausten tiheys.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot