Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Täysin uusi Mercedes-Maybach S-sarja

Täysin uusi Mercedes-Maybach S-sarja

Mercedes-Maybach S 580

Täysin uusi Mercedes-Maybach S-sarja

Eleganssia ja ylellistä avaruuden tunnetta huokuva Mercedes-Maybach S-sarja. Mercedes-Maybach S-sarjassa yhdistyy laaja valikoima hienoimpia materiaaleja hienostuneisiin pintoihin sekä erilaisia istuinvaihtoehtoja yksilölliseen kokoonpanoon. Auton pituus, pidempi akseliväli, leveämmät takaovet ja C-pilarin kolmas sivuikkuna ovat maksimaalisen tilavuuden perusta.

Saatavilla olevat mallit:  Mercedes-Maybach S 580 4MATIC ja Mercedes-Maybach S 680 4MATIC

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!


 

Mercedes-Maybach S-sarja

Mercedes-Maybach S-sarjan sisätilan varusteet 

Sisätilan High-End-paketti. Koe täydellisyyttä lähestyvä auton ylellisyys. Sähköiset mukavuusovet tarjoavat pääsyn ensiluokkaiseen takasviittiisi. Korviaisi hivelevän korkealuokkainen 4D-Surround-Soundsystemin tuottama äänenlaatu.

Istuimien Executive-somistepaketti ja Hienoin nappanahka koko autossa luo auton sisustukseen yksilöllisen tunnelman. Takana matkustat ensimmäisen luokan sviitissä ylellisesti kuin yksityisellä suihkukoneella. Business-keskikonsoli on erinomainen etu takamatkustajille niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti. Se hemmottelee heitä esimerkiksi lämpötilasäädetyillä mukinpidikkeillä ja sähköisesti avautuvan kannen alla olevilla säilytyslokeroilla. Voit ladata älypuhelimesi kyynärnojan alla induktiivisesti ja siten langattomasti. Kaksi käännettävää pöytää muuttavat ensimmäisen luokan takaosan business-konsolin mukavaksi työtilaksi hetkessä.

 

Mercedes-Maybach S-sarjan tekniset kohokohdat

Erilaiset ajotilat. Maybach-ajotila keskittyy täysin takamatkustajien matkustusmukavuuteen, kun taas Comfort-ajotila tarjoaa tasapainoisen ajomukavuuden etu- ja takamatkustajille.

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttö heijastaa visuaalista tietoa näkökenttään häiritsemättä sinua. Ajoavustinpaketin lukuisat avustinjärjestelmät tukevat sinua juuri tilanteen edellyttämällä tavalla, varoittavat törmäysriskin havaitessaan ja puuttuvat tapahtumiin tarpeen vaatiessa.

Digital Light-ajovaloilla voit kokea aivan erityisiä valaistusolosuhteita – valot sopeutuvat jatkuvasti muihin tienkäyttäjiin ja ajoympäristöön.

 

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot