Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz E-sarja

Uusi Mercedes-Benz E-sarja

Uusi Mercedes-Benz E-sarja sedan

Uusi Mercedes-Benz E-sarja

Mercedes-Benz E-sarjan sedan ja farmari. Nyt ennakkomyynnissä.

Uusi Mercedes-Benz E-sarja nostaa digitaalisuuden ja yksilöllisyyden aivan uudelle tasolle. Sedan ja farmari nyt ennakkomyynnissä Wetterillä - kysy lisää myyjiltämme!

 • Ladattavan hybridin toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 106 km
  • Latausaika 20 min
 • Yhdistetty kulutus 0,5-5,0 l/100 km
  • Ladattavan hybridin yhdistetty kulutus 0,5-0,6 l/100 km
 • Teho jopa 280 kW/381 hv
 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 5,3-7,8 s
 • Vääntö 440-650 Nm

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Uusi Mercedes-Benz E-sarja sedan

Uusi Mercedes-Benz E-sarjan sedan.

 • Se muuntautuu mukanasi. E-Sarjan intuitiivinen käyttö ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät tästä business-luokan sedanista erittäin yksilöidyn juuri sinulle.
 • Ulkopuoli. Selkeät linjat ja ilmeikkäät yksityiskohdat siivittävät ikonisen sedanin uuteen, sensaatiomaisen purismin aikakauteen.
 • Sisätila. Muotoilu ei ole koskaan ollut paremmin ajan tasalla - uuden E-sarjan sisätilassa yhdistyvät digitaalinen ja aktiivinen ylellisyys.
 • Ladattava hybridi. E-sarjan ladattavat hybridit inspiroivat diesel- tai bensiiniautoina.

 

Dynaaminen ulkomuoto.

Valaistusta jäähdyttimen säleikköstä dynaamisen tyylikkääseen takaosan muotoiluun, jossa on kiehtovia valaisinyksityiskohtia: uuden E-sarjan sedanin muotokieli on innovatiiviselle dynaamisuudelle ominaisesti jännittävä ja sen tyylielementit edistyksellisiä. Kaksiosaiset takavalot tekevät vaikutuksen uudella muodollaan ja ainutlaatuisella tähtioptiikkaisella sisäosalla.

 

Sisätilan laatu tekee vaiktuuksen heti ensi silmäyksellä.

Uusi E-sarjan sedan täyttää uudet standardit muussakin kuin designissa. Uusimman sukupolven MBUX-multimediajärjestelmä varmistaa, että kokemuksesi auton sisätilassa on enistäkin yksilöidympi. Kätevät toiminnot, viihde- ja business-ominaisuudet on linkitetty intuitiivisesti ja saumattomasti. Näin uusi E-sarja tarjoaa sinulle entistäkin miellyttävämmän, hyvänolon tunnelman – monisäätöistuinten rentouttavasta aamurutiinista Dolby Atmosin soittamaan juhlaillan soittolistaan.

 

Uusi Mercedes-Benz E-sarja sedan

Sinun yksilölliset toiveesi. Meidän ensiluokkainen käsityömme.

Uuden E-sarjan sedanin jokainen yksityiskohta todistaa, että Mercedes-Benz ymmärtää käsityötaidon. Ei vain suunnittelun, tekniikan ja tehokkuuden suhteen, vaan myös korkealaatuisen ja hienostuneen yksilöllisyyden osalta. Manufaktur-merkin alta löydät vieläkin yksilöllisempiä vaihtoehtoja. Lumoudu ainutlaatuisen maalipinnan ylellisyydestä, erityisestä kattoverhouksesta ja korkealaatuisista somiste-elementeistä.

Manufaktur-ulkoväreissä ainutlaatuisuus yhdistyy kiehtovaan viehätysvoimaan. Laaja värivalikoima ja äärimmäisellä tarkkuudella levitetty Manufaktur-maali viimeistelee auton mitä tyylikkäimmin.

 

Uusi Mercedes-Benz E-sarja sedan

Ladattavat hybridit. Kaksi maailmaa yhdistävä voimansiirto.

E-sarja sopeutuu tarpeisiisi – mukaan lukien valittuun voimankäyttöön. Ladattavalla hybridillä voit kokea joustavan ajodynamiikan ja nauttia siitä, ettei sinun tarvitse enää valita. Toisaalta hyödyt hiljaisesta, vähäpäästöisestä sähkömoottorista kaupunkiympäristössä ajettaessa ja nautit myös täydellisestä itsenäisyydestä luottaen polttomoottorin (diesel tai bensiini) suorituskykyyn muina aikoina.

 


 

Uusi Mercedes-Benz E-sarja farmari

Uusi Mercedes-Benz E-sarjan farmari.

 • Ennennäkemättömän muuntautumiskykyinen: uusi E-sarjan farmari. Joustava mukavuus ja älykkäät avustimet tekevät jokaisesta matkasta yksilöllisen ajokokokemuksen.
 • Ulkopuoli. Uudessa E-sarjan farmarissa moderni eleganssi yhdistyy urheilulliseen siluettiin ja älykkääseen tilajärjestelmään.
 • Sisätila. Sisätilat mukautuvat yksilöllisesti joka matkalla intuitiivisen liitettävyyden ja älykkään mukavuuden ansiosta.
 • Ladattava hybridi. Uusi Mercedes-Benz E-sarjan farmarin ladattava hybridi tekee sähköisestä ajokokemuksesta älykkään.

 

Uuden E-sarjan farmarin ulkopuoli.

Uuden E-sarjan farmarin ulkopuoli tekee vaikutuksen ylellisen selkeällä muotokielellä, dynaamisilla mittasuhteilla ja älykkäällä tilakonseptilla. Kiehtovat muotoiluyksityiskohdat, kuten tähtikuvioidut takavalot, valaistu jäähdyttimen koristelista ja upotetut ovenkahvat, huokuvat modernia eleganssia ja täydentävät klassista Mercedes-Benzin farmarin luonnetta arvostusta herättävällä tavalla.

 

E-sarjan farmarin sisätila.

E-sarjan farmarin sisätila tekee vaikutuksen yksilöllisellä mukavuudella ja intuitiivisella uusimman sukupolven MBUX:n toiminnalla. Koko ohjaamon läpi ulottuva "Connected Light" -valonauha korostaa E-sarjan runsasta tilavuutta ja korkealaatuista sisätilaa. Hienostuneet somisteosat, kuten ylellinen musta avohuokoinen saarni taustavalaistulla Mercedes-Benz-kuviolla antavat muotoilulle viimeisen silauksen.

 

Uusi Mercedes-Benz E-sarja farmari

E-sarjan ladattava hybridi.

Uuden E-sarjan farmarin joustava ladattava hybridi tekee sähköisestä ajokokemuksesta älykkään. Eri ajo-ohjelmat sopeutuvat älykkäästi eri tilanteisiin ja tarpeisiin: täysin sähköisestä ajosta joustavaan Hybridi-tilaan tai Sport-tilaan maksimaalista suorituskykyä varten.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot