Uusi Mercedes-Benz EQA

Uusi Mercedes-Benz EQA nyt ennakkovarattavissa

Uusi Mercedes-Benz EQA 

Toimintamatka 427 km 

CO2-päästöt 0 g/100 km

 

Täyssähköinen EQA tuo aivan uutta virtaa kompaktiin katumaasturiluokkaan. Moderni muotoilu kätkee sisäänsä alan uusinta teknologiaa sekä erilaisia innovatiivisia avustinjärjestelmiä. Esimerkkinä intuitiivinen MBUXkäyttöliittymä, jonka avulla ohjaat toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. EQA on saatavana myös 4MATIC-nelivetona, jonka toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 436 km.

 

Saatavilla myös huippuvarusteltu EQA 250 Business -malli vastaa vaativampiinkin odotuksiin ja sähköisyys tekee ajamisesta ainutlaatuisen nautittavan kokemuksen.

 

 

EQA 250: virrankulutus kWh/100 km (yhdistettynä): 17,9; CO2-päästöt g/km (yhdistettynä)

  • 424 kilometrin toimintamatka (WLTP yhdistetty)
  • 0 gramman CO2-päästöt yhteensä (yhdistettynä)
  • 30 minuutin latausaika pikalatauspisteissä (10-80% SOC)*.

*Latausnopeus riippuu DC-pikalatausaseman tehosta ja olosuhteista. Esimerkki minimilatausajalle perustuu maksimilataustehoon 110 kW optimiolosuhteissa. Tyypillisin julkinen 50 kW pikalatausasema antaa tunnin latausajalla noin 220 kilometrin toimintamatkan. Arvot viittaavat 23°C käynnistyslämpötilaan uudella akulla, ilman energiaa kuluttavia lisätoimintoja kuten esim. istuinlämmitys, näytöt, ilmastointi. Päästöjen, virrankulutuksen ja toimintamatkan arvot  ennakkotieto, tarkat tekniset tiedot tulevat saataville myöhemmin.

 

Tutustu Mercedes-Benz EQA hinnastoon.

 

Hyödynnä täyssähköauton hankintatuki 2 000 €. Kysy lisää myyjiltämme.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Sähköistävä ilme. 

EQA ilmentää uusien näyttävien design-elementtien avulla uutta elämäntyyliä, johon sähköautot kuuluvat erottamattomasti. 

 

Sinun EQA. Yhtä yksilöllinen kuin sinä itse. 

Valitse kolmesta varustepaketista ja tee EQA:sta omien mieltymystesi mukainen EQA-auto. 

Varustepaketit jokaiseen makuun. 

Advanced-paketista Premiumiin: varustepaketit rakentuvat aina toistensa pohjalle ja vievät EQA:n aina seuraavalle tasolle. 

Runsas vakiopaketti tarjoaa jo erinomaisen mukavuuden Progressive-versiona sisältäen nahkaisen ohjauspyörän ja mukavuusistuimet, peruutuskameran ja EASY-PACK-takaluukun.

Advanced-paketti tuo sisätilaan lisää varusteita, muiden muassa kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä Widescreen Cockpit -näytöksi yhdistettyinä.

Advanced Plus -paketti puolestaan parantaa äänentoistoa huippulaadukkaan äänentoistojärjestelmän avulla, joka tuo jokaiselle ajomatkalle rikkaan soundin samalla kun älypuhelin latautuu langattomasti.

Varustepakettien huipulta löytyy vielä Premium-paketti. Sen kohokohtia ovat Burmester® Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja panoraamakatto. Paketti täyttää kaikki toiveet

 

MBUX tulee sanoista Mercedes-Benz User Experience ja se tarkoittaa lyhyesti: voit käyttää EQA-autoasi älykkäästi ja vaistonvaraisesti kookkailla ja tarkkapiirtoisilla näytöillä, joiden näyttämän sisällön sinä päätät.

 

Ensiluokkainen. Turvallinen. EQA. 

EQA:n mukavuusvarusteet ja turvallisuusjärjestelmät tarjoavat ainutlaatuisen sähköisen ajokokemuksen. 

MBUX tulee sanoista Mercedes-Benz User Experience ja se tarkoittaa lyhyesti: voit käyttää EQA-autoasi älykkäästi ja vaistonvaraisesti kookkailla ja tarkkapiirtoisilla näytöillä, joiden näyttämän sisällön sinä päätät. Käyttö tapahtuu käsielein, koskettamalla tai puheohjauksella. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi. Älypuhelimien ja digitaalisen median liitännät pitävät huolen ainutlaatuisesta tiedon ja viihteen tarjonnasta autossa.

Vie sinut turvallisesti perille. 

EQA:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät osaavat ajatella, pitää silmällä liikennetilannetta ja varoittaa kuljettajaa vaaroista tietyissä tilanteissa. Auto suojaa matkustajiaan ja myös muita tienkäyttäjiä tehokkaasti – esimerkiksi poistumisvaroittimella, vaikka olet jo saapunut turvallisesti määränpäähäsi. 

 

Kiehtova teknologia takaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen. 

EQA:n nautinnollisesta ajokokemuksesta pitää huolen tehokkaan sähkömoottorin ja korkeajännitelitiumioniakun saumaton yhteistyö. 

  • 140 kW järjestelmäteho
  • 8.9s kiihtyvyys 0-100 km/h
  • 100 kW suurin latausteho (DC)