Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz EQE SUV

Uusi Mercedes-Benz EQE SUV

Uusi Mercedes-Benz EQE SUV - Moderni ylellisyys uudella tasolla.

Ennakoitu toimintamatka sähköllä on jopa yli 550 km (WLTP)

Selkeät linjat korostavat auton progressiivista dynamiikkaa ja urheilullisia mittasuhteita. Niiden vastapainona autosta löytyy aistikasta selkeyttä ja sulavia siirtymiä osasta toiseen. Auton sisäpuolella MBUX Hyperscreen ja digitaaliset värimaailmat vetoavat vahvasti tunteisiin. Vaikutelmaa korostavat laadukkaat somiste-elementit ja ylellinen tilantuntu. Ajoavustinjärjestelmät, älykäs navigointi ja erinomainen melumukavuus tekevät myös pitkistä ajomatkoista rentouttavan kokemuksen.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Vahva luonne näyttää näin hyvältä.

Erottuva design, toiminnallisuus ja aerodynamiikka keskiössä: uuden EQE SUV -auton ulkopuoli on valmiina erilaisiin haasteisiin. Sen dynaamiset mittasuhteet heijastuvat kookkaissa pinnoissa ja siinä, että saumojen määrää on vähennetty ja siirtymät osasta toiseen on toteutettu saumattomasti. Tältä näyttää, kun EQE ja SUV yhdistyvät.

 

Black Panel -keula, jossa on Mercedes-Benz-tähtikuvio.

EQE SUV -auton näyttävän keulan tärkeimmät elementit ovat innovatiiviset ajovalot, joita yhdistää valonauha, sekä musta jäähdyttimen säleikkö (Black Panel). Lisävarusteena on saatavana myös jäähdyttimen säleikön kolmiulotteinen tähtikuvio (Mercedes-Benz-tähtikuvio).

Takavalojen 3D-spiraalidesign.

Takavalot on toteutettu 3D-spiraalin muotoon. Niiden välinen näyttävä valonauha edustaa tyypillistä Mercedes-EQ-valomuotoilua.

Upotetut ovenkahvat.

Upotetut ovenkahvat sulautuvat saumattomasti auton koriin ja kruunaavat uuden EQE SUV -auton elegantin ilmeen.

Täyssähköauton perusrakenne.

SUV-auton tarpeisiin optimoitu Mercedes-EQ Purpose Design eli varta vasten täyssähköautoon suunniteltu perusrakenne yhdistää runsaat tilat, aerodynaamisen tehokkuuden ja urheilullisuuden yhteen autoon.

 


 

Enemmän kuin SUV. Esikuva.

Uusi EQE SUV on täyssähköisten ylellisten SUV-autojen joukossa uraauurtava moniosaaja. Tinkimättömän visionäärinen ja tehokkaan sähköinen auto, jonka toimintamatka riittää pitkille ajomatkoille. Nauti seuraavan sukupolven ajokokemuksesta jo tänään: urheilullinen, ylellinen ja johdonmukaisesti digitaalisesti verkottunut. Auton huippumodernit sisätilat vakuuttavat, ja erityisen hieno vaikutelma syntyy lisävarusteisesta MBUX Hyperscreenistä.

 

Head-Up-näyttö

Lisävarusteena saatava Head-Up-näyttö tekee ajamisesta vieläkin miellyttävämpää ja turvallisempaa: erilaiset tilatiedot ja ohjeet heijastetaan tuulilasiin ja ne näkyvät suoraan kuljettajan näkökentässä. Näin kuljettaja voi keskittyä täysin ajotilanteiden seuraamiseen ja hänellä on silti joka hetki käytettävissään kaikki tärkeät tiedot.

MBUX Hyperscreen

Lisävarusteinen MBUX Hyperscreen muuntaa sisätilan vaikuttavaksi high-tech-komentokeskukseksi. Kolme kookasta näyttöä on koottu yhtenäisen peitelasin alle muodostaen yhden tarkkapiirtoisen käyttöliittymän, joka ulottuu koko kojelaudan leveydelle.

 


 

Enemmän kuin hyvin suunniteltu – valmis tulevaisuutta varten.

Suorituskyky ja tunteisiin vetoavuus ovat tasapainossa tehokkaan sähköisen liikkumisen kanssa ‒ EQE SUV -autossa näihin ominaisuuksiin yhdistyy vielä lukuisia erilaisia innovaatioita. Näitä ovat esimerkiksi energian talteenotto usealla eri tavalla, saumaton suorituskyky ja energianhallinta. ECO-avustin määrittää kulloinkin aina energiatehokkaimman ajotavan, jota tukee lisäksi edistyksellinen lämmönhallintakonsepti. Vakiovarusteinen lämpöpumpputoiminto hyödyntää sähköisen voimalinjan ja korkeajänniteakun hukkalämpöä sisätilan lämmitykseen. Akun lataamisessa Mercedes-Benz edistää uusiutuvista energialähteistä peräisin olevan sähkön käyttöä.

 

Green Charging -lataus

Uusiutuvista energialähteistä peräisin olevan sähkön käytön edistämiseksi olemme ottaneet käyttöön alkuperätodistukset, joiden avulla latausprosesseja viherretään. Alkuperätodistuksilla varmistamme, että Mercedes me Charge -palvelulla ladatessasi sähköverkkoon syötetään vastaava määrä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa vihreää energiaa. Ladatut energiamäärät kompensoidaan siis varsinaisen lataustapahtuman jälkeen vihreällä energialla.*

Akkujärjestelmä

EQE SUV -autossa on uuden sukupolven akut, joiden suorituskyky, tehokkuus ja latausteho ovat esimerkilliset. Litiumioniakku sisältää kymmenen kennomoduulia, joiden hyödynnettävissä oleva energiasisältö on jopa 90 kWh.**

ECO-avustin

ECO-avustin tukee ennakoivaa ajamista, mikä pidentää auton toimintamatkaa ja vähentää energian kulutusta. Järjestelmä analysoi, ajaako edellä toinen ajoneuvo, millainen nopeusrajoitus tiellä on tai onko tiedossa alamäki. Analyysin perusteella avustin antaa näyttöön esimerkiksi suosituksen nostaa jalka kaasupolkimelta. Tilanteesta riippuen avustin päättää, onko auton parasta rullata vai ottaa talteen energiaa.

 


 

Sähköistä ajamista kaikilla aisteilla.

Uusi EQE SUV tarjoaa sinulle täyssähköisen ajokokemuksen, joka vetoaa kaikkiin aisteihisi. Erillisinä lisävarusteina tai osana houkuttelevia Advanced- ja Premium-paketteja on saatavana huipputeknisiä varusteita, jotka ovat tässä laajuudessaan ainutlaatuisia. Erityisen loistavia esimerkkejä näistä varusteista ovat älykkäät Digital Light -valot, Keyless-Go, Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja sisätilan Sound Experience.

Digital Light -ajovalot

Digital Light -ajovalot valaisevat tien erittäin tarkasti. Valojärjestelmä sisältää yli miljoona erikseen valaistua valopikseliä ajovaloyksikköä kohden ja reagoi muuttuvaan liikenteeseen, tiehen ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti.

Keyless-Go

Upotetut ovenkahvat sulautuvat saumattomasti auton koriin ja kruunaavat uuden EQE SUV -auton elegantin ilmeen. Ovenkahvat tulevat automaattisesti esiin heti, kun olet riittävän lähellä autoa ja avaat lukituksen. Samoin ovenkahvat työntyvät automaattisesti sisään, kun ovet lukitaan tai auto käynnistetään.

Sound Experience -äänikokemus

Koe tunteisiin vetoavat äänimaailmat ja interaktiiviset ääniesitykset sisätilassa yksilöllisten akustisten asetusten välityksellä:

  • Silver Waves (aistikkaat ja puhtaat äänet)
  • Vivid Flux (synteettiset ja lämpimät äänet)
  • Roaring Pulse (voimaa uhkuvat äänet)

 

 

*Mercedes me Charge on yksi Mercedes me connect -palvelu. Sen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Maksut hoituvat automaattisesti Mercedes me Charge -palveluun tallennetun kolmannen osapuolen lataussopimuksen kautta. Lisäksi Euroopassa vaaditaan lataussopimus Digital Charging Solutions GmbH:n kanssa. Kätevä Plug & Charge -toiminto toimii tällä hetkellä EQS-, EQS SUV - ja EQE-mallien autoissa IONITY-latauspisteillä Euroopassa, Aral pulse -latauspisteillä Saksassa sekä Electrify America -latauspisteillä Yhdysvalloissa.
**Virallisia hyväksyttyjä arvoja ei ole vielä saatavilla.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot