Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz V-sarja - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz V-sarja

Uusi Mercedes-Benz V-sarja.

Tilaa ylellisyydelle.

Mercedes-Benz V-sarjalla perheet voivat ottaa matkat rennommin, seikkailijat kokea jokaisen hetken intensiivisemmin ja kuljetettavat matkustajat saapua kohteeseen mukavammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan.

Mercedes-Benz V-sarja - tutustu hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

Kiehtova ulkoasu: Elämyksiä kaikille aisteille.

Uusi V-sarja kääntää katseet. Ulkoa katsottuna huomion herättää sen ainutlaatuinen muotoilu omaleimaisella puskurilla ja uudella timanttirakenteella jäähdyttimen säleikössä. Uudessa V-sarjassa on suuri, keskelle sijoitettu Mercedes-tähti jäähdyttimen säleikössä ja kaksi hopeanväristä lamellia, joten sen tunnistaa ensisilmäyksellä Mercedes-Benz-henkilöautoperheen jäseneksi. Myös katsaus sisään tekee vaikutuksen: sisätila on nykyaikaisesti muotoiltu, ja korkealaatuisten materiaalien sekä huolellisen viimeistelyn ansiosta se näyttää yhtä hyvältä kuin tuntuu.

 

Tyylikkään urheilullinen: Koe dynaaminen, rento ajaminen.

V-sarja näyttää juuri niin urheilulliselta kuin mitä se on ajaa. Dynaamiseen ulkoasuun sopivasti V-sarjassa ovat käytössä entistä tehokkaammat ja vääntömomentiltaan vahvat moottorit jopa 176 kW (239 hv) teholla. Haluttaessa saatavilla on erityisesti ajodynamiikan kannalta suunniteltuja alustoja. Lisävarusteena saatava AMG Line osoittaa urheilullisuutensa ja dynamiikkansa ensisilmäyksellä puskurien AMG Styling -tyylin ja uuden timanttikuvioisen jäähdyttimen säleikön ansiosta.

 

Kestävä - niin kulutuksen kuin arvonsa säilyttämisen kannalta: Auttaa säästämään ympäristöä ja rahaa.

V-sarjan nykyaikaisesta tekniikasta ja pitkäkestoisesta laadusta on kaksinkertainen hyöty: uusilla, tehokkailla ja vähän kuluttavilla moottoreillaan [yhdistetty WLTP-polttonesteen kulutus: 6,7 – 9,3 l/100 km; CO2-päästöt: 175 – 244 g/km [*] V-sarja saavuttaa hyvät kulutus- ja päästöarvot ja täyttää jo päästöluokan Euro 6d-TEMP määräykset. Automaattivaihteisto 9G-Tronic pitää yhdeksällä tarkkaan säädetyllä vaihteellaan kierrosluvut mahdollisimman alhaisina ja auttaa lisäksi säästämään polttonestettä. V-sarja noudattaa kestävyyden periaatteita myös taloudellisesta näkökulmasta, sillä sen arvon säilyminen on segmentissään esimerkillinen.

 

[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO₂-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO₂-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

 

V-sarjan tila-auto: Elämän suuruinen.

Astu sisään: nautit jokaisesta kilometristä V-sarjassa. Siinä matkustat rennosti niin vapaa-ajalla perheen kanssa kuin työssäkin. Vapaa-ajan seikkailijat voivat kokea jokaisen hetken vielä intensiivisemmin, ja kuljetettavat matkustajat voivat saapua kohteeseen mukavammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan.

V-sarja kääntää katseet voimakkaiden, omaleimaisten muotojensa ansiosta – erityisesti AMG Line -versiona. Se on suuri myös sisätiloiltaan: sen muunneltava tilakonsepti, älykkäät avustin- ja turvallisuusjärjestelmät sekä erinomaisesti verkotetut multimediajärjestelmät ovat esimerkillisiä tässä segmentissä. Uuden moottorin, jonka teho on 176 kW (239 hv) sekä 9-vaihteisen 9G-Tronic-automaattivaihteiston ansiosta jokainen matka on elämys.

 

Mukavat istumapaikat jopa kahdeksalle hengelle.

Muunneltavuus: kaksi istuinriviä - lukuisia mahdollisuuksia. V-sarja kasvaa tehtäviensä mukaan: sen kumpaankin takaistuinriviin voidaan yhdistää erillisistuimet tai kaksi- ja kolmipaikkaiset istuinpenkit mitä erilaisimpina yhdistelminä. Takatilaan on sijoitettu vakiona neljä miellyttävää erillisistuinta. Haluttaessa jo normaaliin auton pituuteen voidaan asentaa kaksi kolmipaikkaista istuinpenkkiä, mikä tekee V-sarjasta kahdeksanpaikkaisen. Jos seitsemän paikkaa riittää, voidaan ensimmäinen takaistuinrivi varustaa joko kaksipaikkaisella istuinpenkillä tai kahdella erillisistuimella. Ehdoton kohokohta mukavuuden kannalta ovat luksusistuimet ensimmäisellä takaistuinrivillä. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten istuinkiskojärjestelmä, jolla penkkejä ja istuimia voi siirtää pitkittäissuunnassa, tai sijoittaa vastakkain, täyttävät myös vaativimmat yksilölliset mukavuusvaatimukset.

 

Turvallisuudessa esikuva: Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Hyödylliset apurit aina mukana. Kumppani, johon voi luottaa. V-sarja tukee avustin- ja turvallisuusjärjestelmillään monissa
ajotilanteissa ja takaa, että saavut perille turvallisemmin, rennommin ja suvereenimmin.

 

Mercedes-Benz V-sarja - tutustu hinnastoon.