Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz V-sarja - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz V-sarja

Uusi Mercedes-Benz V-sarja.

Tilaa ylellisyydelle.

Mercedes-Benz V-sarjalla perheet voivat ottaa matkat rennommin, seikkailijat kokea jokaisen hetken intensiivisemmin ja kuljetettavat matkustajat saapua kohteeseen mukavammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan.

 

Tutustu Mercedes-Benz V-sarjan hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Elämän suuruinen.

Koripituus jopa 5,37m

Astu sisään: nautit jokaisesta kilometristä V-sarjassa. Siinä matkustat rennosti niin vapaa-ajalla perheen kanssa kuin työssäkin. Vapaa-ajan seikkailijat voivat kokea jokaisen hetken vielä intensiivisemmin, ja kuljetettavat matkustajat voivat saapua kohteeseen mukavammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan.

V-sarja kääntää katseet voimakkaiden, omaleimaisten muotojensa ansiosta – erityisesti AMG Line -versiona. Se on suuri myös sisätiloiltaan: sen muunneltava tilakonsepti, älykkäät avustin- ja turvallisuusjärjestelmät sekä erinomaisesti verkotetut multimediajärjestelmät ovat esimerkillisiä tässä segmentissä. Uuden moottorin, jonka teho on 176 kW (239 hv) sekä 9-vaihteisen 9G-Tronic-automaattivaihteiston ansiosta jokainen matka on elämys.

 

Mukavat istumapaikat jopa kahdeksalle hengelle.

Kaksi istuinriviä – lukuisia mahdollisuuksia

V-sarja kasvaa tehtäviensä mukaan: sen kumpaankin takaistuinriviin voidaan yhdistää erillisistuimet tai kaksi- ja kolmipaikkaiset istuinpenkit mitä erilaisimpina yhdistelminä. Takatilaan on sijoitettu vakiona neljä miellyttävää erillisistuinta. Haluttaessa jo normaaliin auton pituuteen voidaan asentaa kaksi kolmipaikkaista istuinpenkkiä, mikä tekee V-sarjasta kahdeksanpaikkaisen. Jos seitsemän paikkaa riittää, voidaan ensimmäinen takaistuinrivi varustaa joko kaksipaikkaisella istuinpenkillä tai kahdella erillisistuimella. Ehdoton kohokohta mukavuuden kannalta ovat luksusistuimet ensimmäisellä takaistuinrivillä. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten istuinkiskojärjestelmä, jolla penkkejä ja istuimia voi siirtää pitkittäissuunnassa, tai sijoittaa vastakkain, täyttävät myös vaativimmat yksilölliset mukavuusvaatimukset.

 

Turvallisuudessa esikuva.

Hyödylliset apurit aina mukana.

Kumppani, johon voi luottaa. V-sarja tukee avustin- ja turvallisuusjärjestelmillään monissa
ajotilanteissa ja takaa, että saavut perille turvallisemmin, rennommin ja suvereenimmin.

 

Tilaihme.

Yhtä tilava ihmisille kuin kuormallekin.

Jopa kahdeksan henkilöä ja matkatavarat – V-sarjaan sopivat kaikki. Jos tarvitaan erityisen paljon tilaa, istuimet voidaan myös irrottaa kokonaan. Extrapitkän koripituuden kuormapituus 2 565 mm (pitkä: 2 335 mm, normaali: 2 090 mm) mahdollistaa myös suurten esineiden kuljettamisen. Jos istuimet irrotetaan takatilasta kokonaan, käytettävissä on jopa 5 010 l (pitkä: 4 630 l, normaali: 4 200 l) tilaa matkatavaroille ja vapaa-ajan varusteille.

Mercedes-Benz V-sarja kolmella eri auton pituudella. Räätälöitynä tarpeidesi mukaisesti: V-sarja auton pituuksilla normaali, pitkä ja extrapitkä.

 


 

Varustepaketit

 

AMG:lle tyypilliset elementit ja laadukkaat yksityiskohdat.

  • AMG:lle tyypilliset elementit ja laadukkaat yksityiskohdat ulkona ja sisällä lisäävät urheilullisuutta ja yksilöllisyyttä. AMG Line on saatavilla lisävarusteena V-sarjaan, V-sarjaan Avantgarde ja V-sarjaan Exclusive.

Urheilullisuutta lisäävät optiset ja ajodynaamiset elementit.

  • Ulkopuolen Sport-paketti vahvistaa auton urheilullista luonnetta optisilla ja ajodynaamisilla rakenneosilla. Ulkopuolen Sport-paketti on saatavilla V-sarjaan lisävarusteena.

Ulkoisesti ja ajodynaamisesti vieläkin urheilullisempi.

  • Ulkopuolen Avantgarde Sport -paketti tuo auton urheilullisen luonteen ulkoisesti ja ajodynaamisesti vieläkin vahvemmin esiin. Ulkopuolen Avantgarde Sport -paketti on lisävaruste V-sarjassa Avantgarde sekä vakiovaruste V-sarjassa Exclusive.

Tyylikäs nahkavarustelu ja kauniit somiste-elementit.

  • Sisätilan Design-paketti lisää sisätilan tyylikkyyttä ja antaa sille yksilöllisen, urheilullisen luonteen. Sisätilan Design-paketti on saatavilla V-sarjaan lisävarusteena.

Ylellinen nappanahka ja kauniit somiste-elementit.

  • Sisätilan Avantgarde Design -paketti antaa sisätilalle yksilöllisen ja ylellisen tunnun. Sisätilan Avantgarde Design -paketti on lisävaruste V-sarjassa Avantgarde sekä vakiovaruste V-sarjassa Exclusive.

 


 

Liitettävyys

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect. Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot