Uusi Mercedez-Benz GLE

Mercedez-Benz GLE

Tutustu uuteen GLE:hen

Nyt ennakkomyynnissä! 

Myös ladattavana hybridinä - toimintamatka sähköllä lähes 100 km!

GLE on tällä hetkellä Mercedes-Benzin kookkain SUV, joka on saatavana ladattavana hybridinä, joko diesel- tai bensiinimoottoriversiona. GLE:n ladattavien hybridien toimintamatka sähköllä on aiempaa suuremman akun ansiosta lähes 100 km. Voit nauttia paikallisesti päästöttömästä sähköisestä ajamisesta kaupunkialueilla ja lyhyillä matkoilla sekä polttomoottorin joustavuudesta ja riippumattomuudesta pitkillä ajomatkoilla.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

MB GLE

 

Uusi GLE huokuu voimaa ja dynaamisuutta joka suhteessa.

Uudessa GLE:ssä on monia inspiroivia ulkopuolen kohokohtia: optimoitu keulan muotoilu ja uusi jäähdyttimen säleikkö korostavat dynaamista SUV-luonnetta. Lisävarusteena saatavat 22-tuumaiset kevytmetallivanteet ja vaalea panoraamakattoluukku ilmentävät korkeatasoista ajomukavuutta jo ensi silmäyksellä. Vakuutu sen hienoista yksityiskohdista: tunnelmavalaistus, Mercedes-Benz-kuvion animoitu heijastus maahan ovien avauksen yhteydessä.

 

Varusteet

Uuden GLE -mallin ulkopuolen varusteet ja design

Näyttävä sisääntulo: GLE:n keula esittelee ylpeänä uuden ilmeensä. AMG Linen uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö, jossa on kromattu Mercedes-Benz-tähtikuvio, luonnehtii GLE:n näyttävää ja erityistä SUV-designia. Uudesti muotoillut ilma-aukot ovat entistä enemmän esillä.

 

Tunnelmavalaistuksen Mercedes-Benz-tähtikuvio

Lisävarusteena saatavassa tunnelmavalaistuksessa on käytössä edistyksellinen LCD-tekniikka, joka heijastaa animoidun Mercedes-Benz-kuvion maahan ovien avauksen yhteydessä.

 

Kevytmetallivanteet aina 22-tuumaisiin saakka

Laaja valikoima kevytmetallivanteita, joissa on uusittu design, 19-tuumaisista 22-tuumaisiin saakka täydentävät GLE:n tyylikästä designia.

 

Multibeam LED -ajovalot

Adaptiiviset Multibeam LED -ajovalot loistavat uudella ilmeellään ja varmistavat erinomaisen näkyvyyden yksilöllisesti säädettävien LED-valojen avulla.

 

Uuden GLE:n sisätila 

Uuden GLE:n sisätila inspiroi ensiluokkaisella mukavuudellaan ja ainutlaatuisen hyvänolontunteen luovilla korkealaatuisilla materiaaleillaan. Uuden kolmipuolaisen monitoimiohjauspyörän ja tuoreimman sukupolven MBUX:n ansiosta GLE:n käyttömukavuus on erinomainen jokaisella matkalla.

 


 

GLE:n varustekohokohdat.

 

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavimmissa liikenneolosuhteissa. Graafinen navigointi ja liikennetiedot näytetään livekuvina etukamerasta, jolloin suunnistaminen ja paikantaminen helpottuvat.

 

Perävaunun peruutusavustin

Säästää aikaa ja hermoja siirtelyn yhteydessä: Perävaunun peruutusavustimen avulla myös vähemmän kokeneet, harvoin perävaunua kuljettavat kuljettajat pystyvät peruuttamaan luottavaisin mielin ja rennosti, jopa hankalissa paikoissa.

 

Energizing Air Control

Hengitä vapautuneesti: Energizing Air Control valvoo puolestasi ilmanlaatua ilmanlaatu- ja hienopölytunnistimien avulla. Kaksivaiheinen suodatinkonsepti vähentää hienohiukkasia ja myös muita hengitettäviä epäpuhtauksia esimerkillisesti. Mittausarvoista riippuen Mercedes-auto kytkee automaattisesti raitisilman tulon ja sisäkierron välillä.

 

Guard 360° -varashälytinpaketti Plus

Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä Mercedes me -varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varkaustapauksessa palvelu parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.

 


 

GLE:n ladattavat hybridit.

Pitkä toimintamatka, lyhyt latausaika: GLE on tällä hetkellä Mercedes-Benzin kookkain SUV, joka on saatavana ladattavana hybridinä, joko diesel- tai bensiinimoottoriversiona. GLE:n ladattavien hybridien toimintamatka sähköllä on aiempaa suuremman akun ansiosta lähes 100 km. Voit nauttia paikallisesti päästöttömästä sähköisestä ajamisesta kaupunkialueilla ja lyhyillä matkoilla sekä polttomoottorin joustavuudesta ja riippumattomuudesta pitkillä ajomatkoilla. Tulossa pian!

MB - Heti toimitukseen - uudet autot