Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault E-Tech Hybridit - Ajankohtaista Wetterillä

Renault E-TECH mallisto

Renault E-Tech-mallisto

Anna sähkön liikuttaa 

  • Hybrid automaatti, ladattava hybridi tai 100 % sähköä

 

Jos valintasi on hybridi, tarjoamme ajomukavuuteesi E-TECH-huipputeknologiaa edustavia vaihtoehtoja. Clio Hybrid, Captur Plug-in hybrid ja Mégane Plug-in hybrid -mallien suunnittelun lähtökohtana on ollut tehdä sähköauto, jota polttomoottori avustaa. F1-maailman osaaminen ja tehokkuus ovat nyt ulottuvillasi moottorien ja vaihteiden käytön automaationa. E-TECHhybrideissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto. Mallistomme täyssähköinen Renault ZOE on Euroopan myydyin sähköauto.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO
 

 

Renault Clio E-Tech hybridi

 

Malliston CO2 98-99 g/km, WLTP-yhd. kulutus 4,3-4,4 l/100 km.

Cliossa on tuotu koko sen lähes 30 vuoden historian ajan edistyksellistä tekniikkaa kaikkien ostajien saataville. Nyt Renault kasvattaa Clion valikoimaa erittäin mielenkiintoisella hybridillä, jossa on Renaultin kehittämä ja patentoima edistyksellinen, taloudellinen hybridi, E-TECH-voimalinja. Siinä uusi 1,6-litrainen bensiinimoottori on yhdistetty kahteen sähkömoottoriin, innovatiiviseen vaihteistoon ja energiasisällöltään 1,2 kWh ajoakkuun. Auto lähtee E-TECHillä varustettuna liikkeelle vaivattomasti sähköllä ja tehokkaan jarrutusenergian talteenoton ansiosta kaupungissa voi ajaa jopa 80 prosenttisesti sähköllä. Tuloksena on kulutuksen putoaminen noin 40 prosentilla tavalliseen polttomoottoriseen autoon verrattuna. Ensimmäiset Clio E-Tech Hybridit saapuvat Suomeen tämän vuoden loppuun mennessä.

Katso mallikohtainen hinnasto.

 

 
Malliston CO2 98-99 g/km, WLTP-yhd. kulutus 4,3-4,4 l/100 km.

 


 

Renault Captur E-Tech Plug-in lataushybridi

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid on luokkansa ensimmäinen lataushybridi

Captur Plug-in Hybrid CO2 33 g/km, WLTP-yhd. kulutus 1,5 l/100 km.

Se on saatavilla kattavalla Intens-varustelutasolla. Siihen sisältyvät mm. 17” kevytmetallivanteet, etupysäköintitutka ja peruutuskamera, lämmitettävä ohjauspyörä ja Multi-Sense järjestelmä. Intens varusteiden lisäksi lataushybridissä on suurempi 10,2-tuumainen digitaalinen mittaristo ja 9,3-tuumainen kosketusnäyttö.

 

Esittely

Renault CAPTUR on sekä Euroopan että Ranskan eniten myyty kompakti katumaasturi. Renault CAPTUR E-TECH Plug-in lataushybridissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto. Lähdet liikkeelle aina sähköllä ja ajat sillä jopa 50 km, kaupungissa jopa 63 km. Latausaika 3–6 h latauspisteestä riippuen.

Ladatun virran vähentyessä CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid -lataushybridi toimii kuten itselataava hybridi. Ajomukavuuttasi lisäävät optimaalinen takajousitus, yhdellä polkimella ajaminen sekä viihtyisät sisätilat. Ohjauspyörän takana onkin samaa sähköauton taikaa kuin Renault ZOE:ssa. Sähkömoottori antaa täyden vääntömomentin heti alussa, joten liikkeelle lähdöt ovat rivakoita. Sähkömoottoreista on iloa myös nopeassa ajossa, kun ne antavat reippaissa kiihdytyksissä apuaan bensiinimoottorille.

Matalat päästöt mahdollistavat valtion romutuspalkkion hyödyntämisen tähän malliin.

Katso mallikohtainen hinnasto


 

 

 

Captur Plug-in Hybrid CO2 33 g/km, WLTP-yhd. kulutus 1,5 l/100 km.

 


 

Renault Mégane Sports Tourer E-Tech Plug-in lataushybridi

MEGANEn lataushybridi asettaa omassa luokassaan uudet standardit taloudellisuudelle ja mukavuudelle

Renault MEGANE Sport Tourer E-TECH Plug-in hybridillä ajat niin kaupungissa kuin maantielläkin nauttien sekä polttomoottorin, että sähkön parhaista ominaisuuksista, kun auto ottaa kummastakin voimalinjasta parhaan hyödyn irti. Uusi Renault MEGANE Sport Tourer E-ETCH Plug-in hybrid on vastuullisempi valinta sinulle, joka haluat saada hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt.

 

Uutuus Renault Mégane Sports Tourer E-Tech Plug-in -mallin hinta alk. 32 990 € sis. toimituskulut. Renault Mégane esiteltiin vuonna 1995 ja se on ehtinyt neljänteen sukupolveensa. Neljännesvuosisadan aikana Méganea on myyty ympäri maailmaa jo seitsemän miljoonaa kappaletta. Syksyllä Suomeen on tulossa Clio E-Techin ja Captur E-Techin rinnalle uudistunut Mégane, jonka tärkein lisä on uusi vähäpäästöinen Mégane E-Tech Plug-in. Alkuvaiheessa Renault Mégane E-Tech Plug-in tulee myyntiin vain farmarina eli Sport Tourerina. Siinä on sama voimalinja kuin Capturissa eli 1,6-litraisen bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin yhteisteho on 118 kilowattia (160 hv). Voimalinjassa ja jarrutusenergian talteenotossa käytetään hyväksi Renaultin formula 1 -autoista kerättyjä oppeja. Ajoakun energiasisältö on 9,8 kWh, joka riittää 50 kilometriin pelkällä sähköllä WLTP -testin yhdistetyssä ajossa ja 65 kilometriin WLTP-testin kaupunkiajossa. Auton huippunopeus täysin sähköllä ajettaessa on 135 km/h.

Uuden E-TECH Plug-in -voimalinjan on kehittänyt Renault Engineering ja siihen on haettu yli 150 patenttia. Osakokonaisuudet on suunniteltu yhteistyössä Allianssin kanssa, kuten uuden sukupolven nelisylinterinen 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja edistyksellinen vaihteisto. Uudessa vaihteistossa ei ole lainkaan kytkintä ja vaihdot ovat lähes huomaamattomia.

Renaultin keskikokoisten mallien markkinointijohtaja Marion Humeau kuvaa uutta mallisarjaa: ”Uudessa Méganessa on entistä enemmän tekniikkaa ja hauskuutta. Lisäksi uusi Mégane E-TECH Plug-in lataushybridi yhdistää kaiken teknisen osaamisemme. Se antaa sähköautomaisen kokemuksen, eikä silti tarvitse pelätä sähkön loppumista.”

Katso mallikohtainen hinnasto.

 

 

Renault Mégane Sport Tourer E-TECH Plug-in hybrid CO2-pästöt 29 g/100km. WLTP-yhd. kulutus 1,3 l/100km.
Ilmoitetut kulutus- ja ajomatkalukemat ovat WLTP-testisyklin mukaisia ennakkotietoja. Tavallisessa auton käytössä olosuhteet ja ajotapa vaikuttavat ajomatkalukemiin.

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot