Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Espace - ylellistä mukavuutta - Ajankohtaista Wetterillä

Renault Espace - ylellistä mukavuutta

Renault Espace - Nyt talvirenkaat veloituksetta!

Renault Espace

Upeita yksityiskohtia ja ylellistä mukavuutta.

Ylellinen uusi Renault Espace edustaa muotoilua, joka on samalla kertaa sekä sulavalinjainen että voimakas. Uuden Renault Espacen yhtenäinen tyyli ulottuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Pure Vision led-valot antavat uudelle Espacelle persoonallisen ilmeen. Crossover-henkinen uusi Espace soveltuu samalla kertaa sekä edustuskäyttöön että vapaa-ajan harrastuksiin.

 

Katso video: Renault ESPACE uudelleen syntyneenä

 

SISÄTILAT

Uuden Renault Espacen matkustamon suunnittelussa on noudatettu samaa tyylisuuntaa kuin yksityissuihkukoneen sisustuksessa. Kaiken kattavana tavoitteena on ollut täydellinen matkustusmukavuus. Valoisa matkustamo, mukavasti tukevat istuimet, laadukkaat materiaalit, kutsuva tunnelma, uusia ideoita... Miellyttävää oloa ja nautittavia kokemuksia kaikille aisteille.

Espacen ohjaamossa kaikki auton toiminnot ovat hallinnassasi. Säätimet, valitsimet ja muut hallintalaitteet on sijoitettu ulottuvillesi kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Käytettävissäsi on R-Link 2 -kosketusnäyttö multimediatoimintoineen, ja Multi-Sense®-teknologian ansiosta voit muokata ajoasetuksia ja matkustamon tunnelmia kulloisenkin ajotilanteen tai vaikkapa oman mielialasi mukaan. Design ja teknologia pelaavat yhteen antaakseen sinulle parhaan ajonautinnon.

Ajoasetusten muokkaus, edistyksellinen teknologia, matkustamon muunneltavuus... Uuden Renault Espacen ominaisuudet ovat paljolti omatoimisesti hallittavissasi. Crossover-henkinen uusi Espace kykenee muuntautumaan monenlaiseen ajoon ja tarjoamaan sekä kuljettajalleen että matkustajilleen aivan uudenlaisia elämyksiä automatkoilla.

Yhdellä One-Touch-koskettimen hipaisulla voidaan muunnella uuden Renault Espacen sisustusta. Sormen liikkeellä takaistuimet häipyvät näkymättömiin, yksi kerrallaan tai kaikki yhdessä. Alas taitettuina selkänojat muodostavat käytännöllisen kuormaustason. Ohjaamon puolella uudessa Espacessa on keskikonsolissa kannellinen lokero, jossa on USB-liitäntä, jakkiliitäntä ja SD-muistikortti. Perinteinen käsinelokero on korvattu Renault Easy Life -vetolaatikolla, joka on myös kuljettajan ulottuvilla. Uudessa Renault Espacessa on tilaa joka puolella.

Hallitse kaikkea

Aivan oikean kätesi ulottuvilla, keskikonsolin yläpäässä, on kookas kosketusnäyttö, jota akäyttäessäsi et juuri joudu kääntämään katsettasi pois liikenteestä. Tästä ruudusta voit valita toiminnon ”Auto” ja sen kautta ottaa käyttöön Multi-Sense®-järjestelmän, ajoavustimet ja One-Touch-muuntelun takaistuimille. Voit valita ”Navigation” ja sieltä TomTom-karttanäytön, 3D-näytön tai TomTom Traffic*-näytön, jonka kautta saat reaaliaikaiset tiedot liikennetilanteesta. Valinta ”Multimedia” antaa monipuoliset mahdollisuudet musiikin kuunteluun, ”Telephone”- valinnalla taas voi käyttää puhelintasi handsfree Bluetooth®-järjestelmällä. Kaikki uusimman teknologian saavutukset ovat käytettävissäsi uudessa Renault Espacessa.

Yksilölliset yhteydet ja R-Link Store

Samoin kuin erillisillä tableteilla, myös R-Link 2:lla aloitusnäyttö voidaan tehdä yksilölliseksi ”widgeteillä” ja pikakuvakkeilla. Voit tallentaa jopa 6 profiilia, joilla on erilaiset istuinsäädöt, auton ajoasetukset ja ilmastoinnin ohjelmointi. Kun R-Link 2 on kytkettynä*, pääset kaikkiin sovelluksiin ja palveluihin, joita Renaultilla on tarjolla.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internetyhteyttäkäyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu Suomeen. Osa sovelluksista on maksullisia.

MULTI-SENSE -JÄRJESTELMÄ

MULTI-SENSE -järjestelmällä varustettu uusi Renault Espace antaa käyttäjälleen mahdollisuuden muunnella auton ajokäytöstä ja matkustamon tunnelmaa tilanteeseen sopivaksi. Järjestelmän avulla voidaan vaihdella alustan reagointia, ajoherkkyyttä, reagointinopeutta, kiihtyvyyttä, matkustamon tunnelma-valaistusta, moottorin ääniä, istuinmukavuutta – siis lähes kaikkea, mikä vaikuttaa ajamisen kokonaisuuteen.

Sport-valinta

Haluatko autoltasi nopeaa reagointia ja erityisitä ajotuntemuksia? Multi-Sense®-järjestelmän Sport-valinnalla saat uuden Renault Espacen crossover-luonteen parhaiten esille. Silloin alustan reaktiot ovat terävimmillään, iskunvaimennus on jäykkä ja 4Control-nelipyöräohjaus toimii. Tuloksena on parantunut kaarrepito, tunnokkaampi ohjaus ja herkästi kaasuun vastaava moottori. Mäkisellä ja mutkaisella tiellä Sport-valinta antaa Espacelle ominaisuuksia, jollaisia tämän kokoluokan autolta ei useinkaan osata odottaa.

Comfort-valinta

Kun käännät Multi-Sense®-valitsimen Comfort-asentoon, uusi Renault Espace muuttuu leppoisaksi kulkuvälineeksi. Ohjaus kevenee, iskunvaimennus pehmenee eikä alusta enää välitä kaikkia tienpinnan muotoja kuljettajan käsille ja istumalihaksille. Sinisävyinen tunnelmavalaistus on rentouttava – ja lisäksi se torjuu herkkien matkustajien matkapahoinvointia. Hierova istuin puolestaan torjuu kuljettajan ajoväsymystä. Näin pitkätkin ajomatkat sujuvat mahdollisimman mukavasti.

AJOAVUSTIMET

Uudessa Renault Espacessa kaikki on keksitty uudelleen, jopa oma ajotapasi. Ajoavustimia ja niihin liittyvää teknologiaa on sovellettu uudessa Espacessa aivan uudella tavalla, jotta ajaminen olisi entistä helpompaa ja turvallisempaa. Etäisyysvahti, kaistavahti, tasanopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, automaattijarrutus vaaratilanteessa... ja jopa pysäköintiavustin. Uusimman kehityksen teknologia vastaa näistäkin toiminnoista.

 

VARAA KOEAJO

 

Renault Espace dCi 200 EDC-aut Zen alk. 54 990 €

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot