Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Täysin uusi Renault Clio - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Renault Clio

Renault Clio

Uusi Renault Clio

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Vaikka uusimman Clion linjoissa on paljon tuttua, on nykyinen Clio kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Myös sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu erittäin korkealle tasolle. Kotimaassaan Ranskassa Clio on autoilijoiden ylivoimainen suosikki, minkä lisäksi se on ollut vuodesta 2013 lähtien luokkansa ykkönen myös Euroopassa.

Katso Renault Clio hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Renault Clio kaupungissa

Enemmän kuin kaunis

Aistilliset linjat, dynaaminen profiili, veistokselliset kyljet ja itsevarma olemus. Moderni ja kestävä tyyli näkyy kaikissa yksityiskohdissa, kuten C-kirjaimen muotoiset päiväajovalot, valojen toteutus LED-teknologialla, tyylikkäästi koriin sulautetut krominväriset koristeosat. Clion kompaktit ulkomitat (pituus 4,05 metriä, leveys 1,798 metriä) vain hämäävät, sillä tilaa on runsaasti niin matkustajille kuin heidän tavaroilleen.

 

Renault Clio ohjaamo

Auton sisällä jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä

Uusi CLIO on läpikäynyt suoranaisen vallankumouksen tarjoten nyt entistäkin korkeatasoisempia materiaaleja ja taidokkaampaa viimeistelyä. Huipputekninen kojelauta, mainiosti tukevat istuimet ja säädettävä MULTI-SENSE-järjestelmä tunnelmavalaistuksineen muodostavat kokonaisuuden, joka herättää aistisi eloon. Matkallasi tulevaisuuteen uuden CLIOn ratissa voit nauttia myös isosta 9,3-tuumaisesta kosketusnäytöstä, mukautettavasta mittaristosta sekä myös jopa sähköisestä seisontajarrusta.

Ylivoimainen laatu ja mainio ergonomia.

Kuljettajakeskeinen ”Smart Cockpit” on erittäin moderni ja aaltomaisesti muotoiltu kojelauta lisää tilan tuntua. Korkeammissa varustetasoissa on 7-tuumainen digitaalinen mittaristo ja joko 7,0- tai 9,3-tuumainen kojelaudan keskelle sijoitettu kosketusnäyttö.

Kokonaisuus on tarkkaan harkittu

Kuten kosketusnäytön alle sijoitetut pianon koskettimia tyylittelevät katkaisimet ja helppokäyttöiset ilmastointilaitteen säätimet. Ohjauspyörässä on aiempaa kompaktimpi turvatyyny, mikä auttaa ajajaa näkemään paremmin mittariston. Ohjauspyörän peukalotuet varmistavat paremman otteen ja taustavalaistut katkaisimet korostavat laatua.

Yksi tärkeimmistä auton varusteista ovat istuimet

Istuimien kehitystyöhön on paneuduttu Cliossa erityisen huolella. Pitkän istuinosan ansiosta reisitukea on tavallista enemmän ja samalla selkänoja antaa hyvän sivuttaistuen. Etuistuinten takaosa on muotoiltu niin, että takana on runsaasti polvitilaa. Ohuet pääntuet parantavat näkyvyyttä taakse ja lisäävät takapenkillä matkustavien tilan tuntua.

Tilaa niin matkustajille kuin heidän tavaroilleen

Tavaratila on peräti 391 litraa ja on muodoltaan erittäin järkevä ja samaa luokkaa kuin pykälää suuremmissa autoissa. Kun takaistuin ei ole käytössä, tavaratilan voi kasvattaa 1,091 kuutiometrin kokoiseksi.

EASY LINK ja MULTI SENSE

Huipputeknisen kojelaudan ytimessä sykkivä EASY LINK -järjestelmä tarjoaa luokkansa suurimman, jopa 9,3-tuumaisen, kosketusnäytön, jonka sisältö on laajalti muokattavissa. Multi-Sense-järjestelmän avulla kuljettaja voi säätää muun muassa moottorin toimintaa, ohjausta, tunnelmavalaistusta ja näyttöjen sisältöä. Ajotiloja on kolme: Eco, Sport ja MySense. Ensimmäisessä painotetaan taloudellisuutta ja Sportissa luonnollisesti urheilullisuutta. MySense-tilassa säädöt voi tehdä oman mielen mukaisiksi.

 


 

Mukavaa ja miellyttävää ajoa

Renault CLIOn edistyksellisestä moottorivalikoimasta löydät sopivan juuri sinun käyttöösi; perusmallin vapaasti hengittävä SCe 65 -moottori, TCe 90 -turbomoottori manuaalina tai automaattina sekä nykyaikainen täyshybridi E-TECH ainutlaatuisella ja älykkäällä monitilavaihteistolla.

Renault E-TECH

Clio E-TECH Hybriditekniikka on ainutlaatuinen yhdistelmä nykyaikaista ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. E-TECH hybridissä on uuden sukupolven vapaasti hengittävä bensiinimoottori ja sen yhteydessä kaksi sähkömoottoria. E-TECH moottorin monitilavaihteisto on yksinkertaisesti nerokas. Älykäs vaihteisto valitsee täysin automaattisesti sopivan ajotilan kuhunkin ajotilanteeseen yhdistäen hybridivoimalinjan moottorin ja sähkömoottorien parhaat ominaisuudet saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi. E-TECH on samaan aikaan poikkeuksellisen taloudellinen, mukava ja suorituskykyinen. Tämä täytyy kokea, joten tervetuloa koeajolle!

 


 

Renault Clio turvallisuus

Vakiona turvallisuus ja monipuolinen varustelu

Uudessa CLIOssa onoptimoidun korirakenteen lisäksi muun muassa kehitetty istuimia sekä suunniteltu turvavöiden kiristimet antamaan optimaalinen suoja kaiken kokoisille matkustajilla jokaisella istuinpaikalla. Kuljettajaa avustamassa on paljon Cliossa ennen näkemätöntä elektroniikkaa. Vakiovarusteena on nyt erittäin monipuolisesti toimiva automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Se tunnistaa autojen lisäksi myös jalankulkijat ja pyöräilijät niin päivällä kuin yöllä. Turvallisuutta lisäävät myös etäisyysvaroitin, kaista-avustin ja onnettomuuden kaikesta huolimatta tapahduttua hätäpuhelujärjestelmä eCall.

  • Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin: Aseta haluamasi nopeus tai maksiminopeus, jota et halua ylittää. Ohjauspyörään sijoitetuilla käyttökytkimillä nopeuden asettaminen sujuu hetkessä.
  • Renault LED Pure Vision: Uusi CLIO on varustettu tehokkailla kokonaan LED-teknologialla toteutetuilla Pure Vision -ajovaloilla. Valojärjestelmään kuuluu myös kaukovaloautomatiikka, joka kytkee kaukovalot päälle aina tilanteen salliessa näkyvyyden maksimoimiseksi. Mikä parasta, uudessa Cliossa täys-LED-etuvalot ovat vakiovaruste!
  • Handsfree -pysäköintiavustin: Irrota kädet ohjauspyörästä ja anna uuden CLIOsi hoitaa pysäköimisen nopeasti ja tarkasti. Easy Park Assist -toiminnon avulla pysäköinti sujuu kätevästi niin tasku-, rivi- kuin vinoparkkiinkin. Jopa pysäköinti on helpompaa uudella CLIOlla!
  • 360 asteen kamera: Uuteen CLIOon on saatavilla kamerajärjestelmä, jossa jopa neljän kameran kuvat yhdistetään antamaan kuljettajalle kattava 360-asteen kuva auton ympäristöstä. Se auttaa sinua ajamaan turvallisesti ja suojaamaan uuden CLIOn vastustamatonta tyyliä.
  • Moottoritie- ja ruuhka-avustin: Luokassaan ainutlaatuinen varuste auttaa uutta CLIOa pysyttelemään ajokaistan keskellä sekä säätämään ajonopeutta muun liikenteen mukaan aina pysähdyksiin asti. Tämän toiminnon avulla matkasi sujuu stressittömämmin niin moottoritiellä kuin hitaasti matelevissa ruuhkajonoissa.
  • Automaattinen hätäjarrutus: Uusi CLIO tuo mielenrauhaa, sillä se tarkkailee jatkuvasti tietä vaarojen varalta. Jos edellä ajava ajoneuvo hidastaa äkillisesti tai jalankulkija lähtee ylittämään tietä varomattomasti, järjestelmä huomauttaa asiasta ja tekee tarvittaessa hätäjarrutuksen.
  • Liikennemerkkien tunnistus: Uusi CLIO kertoo kojelaudan näyttöruudulla nopeusrajoituksen hyödyntämällä liikennemerkit lukevaa ja tunnistavaa kameraa sekä navigointilaitteiston nopeusrajoitustietoa.
  • Katvealuevaroitin: Toisen ajoneuvon saapuessa takaviistossa olevaan “sokeaan kulmaan” uusi CLIO varoittaa sinua sytyttämällä sivupeilin kehyksessä olevan varoitusvalon.

Kaikki turvajärjestelmät ovat avustavia järjestelmiä ja vastuu ajamisesta on aina kuljettajalla. Järjestelmät ovat vakio- tai lisävarusteita varustelutasosta riippuen.

 

VARAA KOEAJO

 

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot