Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Täysin uusi Renault Rafale E-tech hybrid

Täysin uusi Renault Rafale E-tech hybrid

renault_rafale_etech

Renault Rafale E-tech hybrid

Tulossa: Täysin uusi Renault Rafale E-tech hybrid

  • E-Tech full hybrid 200 hv
  • Toimintamatka E-Tech full hybrid 200 hv täydellä tankilla (WLTP) jopa 1100km
  • 984cm2 openR-näyttöjen yhdistelmä
  • Maksimivoima 146 kW (200 hv)
  • Kulutus alkaen 4,7 L/100 km
  • WLTP CO₂ päästöt alkaen 105 g/km

 

Muotoilu ja ominaisuudet E-Tech full hybrid 200 hv

Aerodynaamiset veistokselliset linjat, uusi tunnistettava päiväajovalojen muotoilu, täysin uusi symbolinen etusäleikkö, sisätilojen väljyys ja kategoriansa parhaat takaistujan jalkatilat
puhumattakaan erinomaisesta openR näyttöjen yhdistelmästä. Aja jopa 80% sähköllä kaupunkiajosta ja jopa 130 km/h sähköllä ilman ulkoista lataustarvetta. Akusto ottaa talteen jarrutusenergiaa regeneroimalla moottorijarrutusten ja jarrutusten aikana ja mahdollistaa näin jopa 40%* polttoainesäästöt.

 

Mukavuutta ja valoa

Täysin uudessa Renault Rafalessa on uusi tunnistettava päiväajovalojen muotoilu, täysin uusi symbolinen etusäleikkö urheilulliset istuimet ja upea saatavilla oleva Harman Kardon hi-fi äänijärjestelmä. Renault Rafalen uusi saatavilla oleva suuri kokoinen solarbay® panoraamakattoikkunan tummenee ja vaalenee valaistusolosuhteiden mukaan. Kuljettaja voi räätälöidä neljän vaihtoehdon väliltä, miten paljon valoa autoon pääsee. Mukavuutta, joka on todella räätälöity tarpeisiisi.

 

Ketteryyttä ja vakautta

Matalassa nopeudessa 4Control Advanced -nelipyöräohjaus kääntää takarenkaita jopa 5 astetta vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät. Tämä ominaisuus mahdollistaa pieneen kaupunkiautoon verrattavan kääntöympyrän. Yli 50 km/h vauhdissa takapyörät kääntyvät jopa 1 asteen verran samaan suuntaan eturenkaiden kanssa ajovakauden parantamiseksi.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

Oulu 020 7788 290

Kemi 020 7788 880

Kajaani 020 7788 480

Rovaniemi 020 7788 315

Ylivieska 020 7788 882

Kuusamo* 020 7788 290

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Renault Rafale E-Tech full hybrid 200 hv

OpenR Link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Renaultin openR Link -multimedian näytön saa rakennettua mieleisekseen, ja siihen kuuluu Android Automotive -järjestelmä, jossa on Googlen palvelut* sisäänrakennettuina. Autoa pystyy käyttämään älypuhelimen tavoin ja sen voi yhdistää käyttäjän digitaaliseen maailmaan. Käytössäsi on Renaultin palveluiden lisäksi jopa yli 50 suosikkisovellustasi, kuten Google Maps*, Google Assistant* ja Google Play*n sovellukset, aivan kuin älypuhelimessa. *Googlen merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

 

Aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät

Aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät yhdistävät älykkään mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistakeskittimen ja mukautuvan Stop&Go -järjestelmän. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi. Kun liikenne hidastuu, järjestelmä sallii auton pysähtyä ja käynnistyä taas automaattisesti.

Korkealla suorituskyvyllä varustettu E-Tech 4×4 300 hv versio julkaistaan myöhemmin. 

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot