Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Tulossa täysin uusi Renault Scenic E-Tech 100% electric

Tulossa täysin uusi Renault Scenic E-Tech 100% electric

Tulossa täysin uusi Renault Scenic E-Tech 100% electric

Täyssähköinen perheauto

Renault Scenic E-Tech 100% electric - vaikka mallinimi on otettu aiemmasta tila-autosta, uusi Scenic E-Tech electric on jotain aivan uutta. Tilava perheauto yhdistää viisiovisen viistoperän, katumaasturin ja tila-auton parhaat ominaisuudet! Scenic E-Tech 100% electric sisältää lämpöpumpun, joka osallistuu auton lämmönhallintaan ja auttaa optimoimaan toimintamatkaa.

Kestävä kehitys on otettu Renault Scenic E-Tech electricissä huomioon monipuolisesti! Uutuus on luokkansa kevyin, mikä vähentää energiankulutusta ja parantaa myös auton ajettavuutta. Autossa käytetään runsaasti kierrätysmateriaaleja, minkä lisäksi auton kierrätys sen elinkaaren päätteeksi on tarkkaan harkittu. Scenic E-Tech electricissä ei ole lainkaan nahkaa, eikä moottorissa ole harvinaisia maametalleja!

  • 220 hv E-Tech 100% sähköinen voimalinja*
  • Jopa 625 km toimintamatkaa (WLTP)*
  • 90 % kierrätettäviä materiaaleja*
  • OpenR link -järjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*
  • 545 litraa tavaratilaa

 

E-Tech 100% electric sisältää huippuluokan teknologiaa

Uuden sähköisen voimalinjan alusta mahdollistaa erittäin matalan painopisteen ja ultra-ohuen akun. Nämä yhdistettynä voimakkaaseen ja ketterään 220 hv sähkömoottoriin* takaavat Scenic E-Tech 100% electricillä tehokkaan ja dynaamisen ajon. Scenic E-Tech 100% electriciä voit ladata nopeasti käyttäen AC- tai DC-virtaa. Scenicistä tulossa myös 170 hv voimalinja!

 

Kierrätetty ja kierrätettävä

Täyssähköinen Renault Scenic E-Tech 100% electric sisältää jopa 90 % kierrätettäviä materiaaleja. Ohjaamossa 28 % materiaaleista on joko kierrätettyjä* tai bioperäisiä*. Scenicin ajoakussa on jopa 12 erikseen korjattavaa ja kierrätettävää moduulia. Techno- ja esprit Alpine -varustetasoissa istuinverhoilu on tehty kokonaan kierrätetyistä muovipulloista ja turvavöistä. Auton ohjaamossa ei käytetä nahkaa enää ollenkaan. Renault on luopumassa nahan käytöstä kaikissa autoissaan.

Uudessa Scenicissä suuri määrä teräsosista tehdään kierrätetystä teräksestä ja konepellin sekä ovien alumiinista valtaosa on kierrätettyä. Uudenlaisen panoraama-lasikaton lasista vain puolet on uutta lasia, minkä lisäksi elinkaaren päätyttyä se voidaan kierrättää suurilta osin!

 

OpenR Link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella

Hemmottele itseäsi yhdellä parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä ajokokemuksista openR link -multimediajärjestelmän ja sisäänrakennetun Googlen avulla! 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä. Scenicissä on kaksi näyttöä, vaakasuorassa oleva 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo ja pystysuoraan sijoitettu 12-tuumainen kosketusnäyttö kojelaudan keskellä. Ne ovat saaneet uuden grafiikan ja visuaalisen ilmeen, joka on entistä modernimpi ja kirkkaudeltaan huippuluokkaa.

Sisäänrakennetun Googlen avulla käyttäjällä on pääsy lukuisiin sovelluksiin ja Renaultin yhdistettyihin palveluihin. My Renault-sovelluksen kanssa voit seurata ajomatkoja ja hallita latausta kätevästi suoraan taskustasi. Reitinlaskentajärjestelmä näyttää latauspisteen sijainnit ja ehdottaa järkevimpiä reittejä akun lataustason perusteella.

 

Oletko valmis saamaan sähköä elämääsi? Pysy kuulolla ja saat tiedon ensimmäisenä, kun myynti käynnistyy alkuvuodesta.

Katso Renault Scenic E-Tech Electricin ennakkohinnat.

 


* -220 hv, jopa 625km toimintamatka WLTP-testitulosten mukaisesti. Ajoaika, akun varaustila ja/tai kunto, kuljettajan ajotyyli ja ulkolämpötila vaikuttavat toimintamatkaan. Todelliset ajo-olosuhteet voivat poiketa testitulosten olosuhteista.
-Google, Google Play, Android Auto, Google Maps ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Assistant -puheohjaus ei tue suomenkieltä.
-Sovellusten määrissä ja saatavuuksissa maakohtaisia eroja. Osa sovelluksista ei ole toistaiseksi tuettuja Suomessa.
-Ominaisuudet vaihtelevat riippuen varustelutasosta
-Ostettaessa uutta autoa, huomioon otettavaa: Saatavilla olevat palvelut riippuvat kyseisen auton navigaatio- ja multimediajärjestelemästä.
-Kierrätettävyys: Moottoriajoneuvojen tyyppihyväksytyt materiaalit EU-direktiivin 2005/64/EC mukaisesti niiden uudelleenkäytetävyyden, kierrätettävyyden ja palautettavuuden osalta.
-Tuote on pääasiallisesti kierrätettävissä, prosenttiosuus pyöristetty 90%:iin. Todellinen arvo on suurempi kuin 89,72% kokonaismassasta EU-direktiivin 2005/64/EC, moottoriajoneuvojen tyyppihyväksynnän mukaisesti, koskien uudelleen käytettävyyttä, kierrätettävyyttä ja palautettavuutta.
-Scenic E-Tech 100% electric koostuu jopa 70 % kierrätetyistä materiaaleista jotka saadaan jo olemassa olevista kierrätyskanavista tai vuoteen 2030+ mennessä kehitettävistä kanavista välttäen ensisijaisten/uusien resurssien käyttöä. Tämä on avainasia tulevien ajoneuvojemme kiertotaloussuunnittelulle.
-Bioperäiset materiaalit: joko kasviperäisestä biomassasta tai osa sisäverhoilun osista sisältää kasvipohjaista biomassaa. Varustelutasosta riippuen.
-Materiaaliratkaisut riippuen versiosta.
-mallisarjassa myös 170 hv 100% sähköinen voimalinja
-30 min latausta ja 2h moottoritieajoa: 2h/150 KW DC -latauksella keskiarvoista 110 km/h ajoa, vastaa n. 335 km WLTP-testitulosten mukaisesti.
-Tavaratila: Takapenkkien ollessa alhaalla jopa 1670 L
-Akku on tehty 12 elementistä, jotka on erikseen vaihdettavissa n. 20 eri korjauskeskuksessa Euroopassa.
-Solarbay: Saatavilla varustelutason mukaisesti

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot