Etusivu Uudet autot Suzuki Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Uusi nelivetoinen Suzuki S-Cross

Taloudellinen itselataava täyshybridi tai 48V kevythybridi

Suzuki S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä. S-Cross on saatavilla erittäin taloudellisena automaattivaihteisena itselataavana hybridinä tai manuaalivaihteisena kevythybridinä. S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimuksetkin.

  • Näyttävä SUV-muotoilu
  • Itselataava täyshybridi tai 48V kevythybridi
  • Allgrip Select -neliveto
  • Vetokyky jopa 600/1500 kg (jarruton/jarrullinen)
  • Huippuvarustelu

Katso Suzuki S-Cross hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Suzuki-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Suzuki S-Cross

Näyttävän näköinen

Meitä kehotetaan usein olemaan tuomitsematta ensivaikutelman perusteella, mutta S-CROSS paljastaa todellisen luonteensa jo ensimmäisellä silmäyksellä. Huomaat, että se on näyttävä SUV. Sen pysty keula ja suuri etusäleikkö herättää huomiota. Mutta kun katsot hieman tarkemmin, huomaat, että se on myös tyylikäs ja hienostunut.

 

Voimakas SUV-muotoilu

Hyvän ensivaikutelman tekeminen on aina tärkeää, mutta mieleen jäävän vaikutelman tekeminen on vaikeaa. Ero on yksityiskohdissa.

 

Suzuki S-Cross

Monikäyttöinen tavaratila

Takaistuimien selkänojat taittuvat 60:40 suhteessa, ja tavaratilan välikansi voi olla eriasennoissa. Tavaratilassa on kätevä kuljettaa erilaisia ja erimuotoisia tavaroita. Perusasennossa S-Crossin tavaratila on 430 litraa.

 

Yllättävän tilava

S-Crossin tilava ohjaamo tuntuu kokoaan suuremmalta. Tilan tuntua lisää suuri ja pysty etuikkuna sekä hyvä sivunäkyvyys.

 

Panoraamakattoluukku

Avattava panoraamakattoluukku tuo runsaasti valoa ja raikasta ulkoilmaa. (GLX+SR)

 

Runsaasti voimaa

Myös ajomatkan pitää olla hauska. S-Crossin voimalinja on innovatiivinen yhdistelmä tehoa, tehokkuutta ja taloudellisuutta.

 

Suzuki Connect -palvelu

Täysin uusi Suzuki Connect -palvelu mahdollistaa autosi tietojen yhdistämisen älypuhelimeesi milloin ja missä tahansa. Suzuki Connect toimii älykkäänä apuna autoilussa ilmoittaen esimerkiksi ovien lukituksen tilan, tarkan sijainnin siitä mihin autosi on pysäköitynä, ja paljon muuta käytännöllistä tietoa.

Suzuki - Heti toimitukseen - uudet autot