Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo V90 Recharge - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo V90 Recharge

Tässä on V90 Recharge. Tämä premium-farmari on suunniteltu hienostuneeseen ajoon, planeettamme parhaaksi.

Volvo V90 Recharge

Mukavuuden tyyssija. Valmiina seikkailuun.

Koe farmari-ikonin uudistettu lataushybridiversio Googlen palveluilla varustettuna. Elegantti irtiotto arjesta. Huomisen huomioiva ajokokemus.

Katso Volvo V90 hinnasto.

 

Nauti täyssähköisestä optimoidusta ajokokemuksesta.

V90 Rechargen voimanlähteenä on uusimman sukupolven lataushybridivoimansiirto. Tämä hienostunut ja tehokas farmari tarjoaa pidemmän toimintamatkan sähköllä, mikä tarkoittaa enemmän vapautta ja vähemmän pakokaasupäästöjä.

 

Pidempi toimintamatka sähköllä

Aja pidemmälle yhdellä latauksella. Täyssähkötilassa voit ajaa V90 Rechargella jopa 87 km täysin ilman pakokaasupäästöjä.**

 

Yhden polkimen ajo

Optimoitu yhdellä polkimella tapahtuva ajo tarjoaa saumattoman sähköautokokemuksen ja vähentää jarrupolkimen käyttötarvetta.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Tässä on V90 Recharge. Tämä premium-farmari on suunniteltu hienostuneeseen ajoon, planeettamme parhaaksi.

Johda joukkoa

Ladattavan hybridifarmarin sähkö- ja bensiinimoottorit tekevät täydellistä yhteistyötä – tuloksena vähemmän päästöjä, enemmän vetovoimaa ja tehoa käyttöösi.

Ilmaise itseäsi

Tee vaikutus auton uusitulla ulkoasulla ja kromatuilla yksityiskohdilla, kuten uudella kromisäleiköllä. Inscription tuo luksusta elämään, kun taas R-Design vapauttaa urheilullisen puolesi.

Me maksamme latauksen

Kun ostat tai liisaat V90 Recharge -lataushybridin, korvaamme latauskulusi jopa vuoden ajan. Mitä enemmän käytät päästötöntä Pure-sähkötilaa, sitä enemmän säästät tällä tarjouksella.

 

Tehostettua turvallisuutta

Kuolleen kulman varoitin (BLIS™) ja ohjausapu vähentävät jännitystä ruuhkaisilla alueilla. Ne antavat varoituksia ja aktiivista ohjaustukea ja ohjaavat sinut ja matkustajasi pois vaaratilanteesta.

Älykäs kuljettajaa avustava tekniikka voi estää törmäyksiä havaitsemalla muut ajoneuvot, jalankulkijat, pyöräilijät ja isot eläimet – sekä päivällä että yöllä.

Neljä tarkkaa kameraa muodostaa 360° pysäköintinäkymän, joten voit kurvata mihin tahansa pysäköintiruutuun luottavaisin mielin.

 

Kokeile, miten mukava se on. Hallitse matkan jokaista kilometriä intuitiivisten, ajamista helpottavien toimintojen avulla.

Muokkaa tilaasi

Runsaat ja laajennettavat tilat antavat paljon vapauksia rentoon matkantekoon. Kokoa perhe, pakkaa matkatavarat mukaan ja ota elegantti irtiotto arjesta.

Avoin taivas

Avattavan ja kallistettavan panoraamakaton ansiosta voit nauttia ulkoilmasta ja maisemasta aina kun haluat. Avoin taivas kosketusetäisyydellä.

Absoluuttisia säveliä

Täydellisesti sijoiteltujen Bowers & Wilkins -kaiuttimien äänenlaatu on niin puhdas, että voisit kuvitella istuvasi sinfoniaorkesterin edessä – kaikkialla autossa.

 

VARAA KOEAJO

 

**Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan. Tulokset ovat alustavia. Ajoneuvon lopullinen sertifiointi on kesken.

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot