My BMW sovellus

My BMW sovellus My BMW -sovellus sopii sinulle yhtä täydellisesti kuin BMW:si.

My BMW sovellus

My BMW -sovellus sopii sinulle yhtä täydellisesti kuin BMW:si. Se on suora yhteytesi autoosi ja BMW:n maailmaan, myös silloin kun et ole autossasi. Moderni design, intuitiivinen käyttö ja laajat toiminnot takaavat, että My BMW -sovellus on kätevä apuri arjen ajoissa. Suunnittele ajomatkasi ennen autoon astumista ja lähetä matkojen määränpäät suoraan kotisohvaltasi BMW autoosi. Tarkista jäljellä oleva toimintamatka ja säädä helposti auton sisätilan lämpötila jo ennen ajoon lähtöä. Vai etkö ole varma, lukitsitko ovet autosta poistuessasi? Tarkista se sovelluksesta ja lukitse ovet tarvittaessa helposti etänä.

My BMW -sovellus tarjoaa myös käteviä BMW:n sähköautoille ja ladattaville hybrideille suunniteltuja toimintoja. Optimoi auton energiankulutus ja energiakulut lataus- ja ilmastointiajastimen avulla. Sovellus ilmoittaa sinulle myös lähestyvästä huollosta, ja sen avulla voit varata huoltoajan suoraan BMW Service -toimipisteestä tai ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakasneuvojaasi. Näin My BMW -sovellus takaa huolettoman liikkuvuuden ja lisää entisestään sähköisen ajamisen iloa – aina ja kaikkialla. Your World. My BMW.

 


 

Uuden My BMW -sovelluksen 5 kohokohtaa 

  1. Välitön pääsy auton tilatietoihin ja toimintoihin
  2. Suora yhteys BMW Service -toimipisteeseen
  3. Älykkäät palvelut sähköisen liikkumisesi tueksi
  4. Laajat navigointi- ja karttapalvelut ajomatkojen suunnitteluun
  5. Säännölliset päivitykset ja toimintojen laajennukset

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Auton tilan tarkistus 

My BMW -sovelluksen avulla pysyt aina kaikesta ajan tasalla ilman, että sinun tarvitsee mennä autosi luo. Voit esimerkiksi tarkistaa, onko autossa riittävästi toimintamatkaa spontaania reissua varten. Entä mikä olikaan matkamittarin lukema? Ovatko kaikki ovet varmasti lukossa?

 

Yhteys autoon etänä 

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla pääset My BMW -sovelluksen kautta suoraan käsiksi autosi tiettyihin järjestelmiin. Säädä autosi sisätila haluamaasi lämpötilaan jo ennen ajoon lähtöä tai lukitse ovet mistä tahansa älypuhelimellasi.

Voit myös muuttaa älypuhelimesi digitaaliseksi auton avaimeksi: My BMW -sovelluksen kautta voit ottaa käyttöön BMW Digital Key -avaimen ja tallentaa sen yhteensopivaan älypuhelimeesi.

 

Suunnittele ajomatkasi ja lähetä ne autoon 

My BMW -sovelluksen avulla jokainen ajomatka sujuu stressittömästi. Etsi sovelluksessa uusia määränpäitä tai omia Points of Interest -kohteita ja lähetä ne suoraan BMW-autoosi. Voit lähettää kohteita My BMW -sovellukseesi myös suoraan karttasovelluksista (esim. Google Mapsista), jotka tukevat Share-toimintoa.

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot