THE iX

BMW iX sähköauto

UUSI BMW iX: UUDEN AIKAKAUDEN PIONEERI

Vision pohjalta syntynyt - Sähköiseen liikkuvuuteen luotu

BMW iX yltää tehokkaan BMW eDrive -tekniikan ja sähköisen nelivedon ansiosta poikkeuksellisen pitkään toimintamatkaan ja vaikuttavaan kiihtyvyyteen liikkeelle lähdettäessä. Pelkistetty muotokieli antaa sille modernin ja vahvailmeisen olemuksen. Avarassa sisätilassa korkealuokkainen premium-vaikutelma ja huippumodernit teknologiat varmistavat parhaan mukavuuden jokaisella viidellä istumapaikalla. Löydä uusi lempipaikkasi pyörien päällä – BMW iX.

 

Katso BMW iX hinnasto.

 

  • Yli 600 km:n toimintasäde*
  • Sähköinen neliveto kahdella sähköisesti vetävällä akselilla ja yli 500 hv (370 kW)*
  • Kiihtyy alle 5,0 sekunnissa nollasta sataan*
  • Kymmenessä minuutissa yli 120 km:n toimintamatkan lataus*
  • Julkisessa latauspisteessä pikalatauksella alle 40 minuutissa 10 prosentin varaustasosta 80 prosentin varaustasoon

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

BMW iX takaa

SÄRMIKÄS MOUTOILU

Uuden sukupolven kasvot. BMW iX:n muotoilukonseptissa haluttiin ottaa askel eteenpäin ja luoda sitä varten täysin uusi muotoilukieli – ilmeikäs mutta ei ylitsepursuava. Älykäs mutta ei monimutkainen. Tiivistetysti siinä pyrittiin muotoiluun, joka symboloi heti ensi vilkaisulla ajamisen ilon uutta muotoa. Tuloksena on uusi BMW iX: suunnan näyttävä SAV, jossa on ikoninen muoto, luonteikkaita yksityiskohtia ja älykkäitä Shy Tech -ominaisuuksia.

Suuret muotoillut pinnat, voimakkaat mittasuhteet ja innovatiiviset yksityiskohdat, jotka on integoirtu täydellisesti auton runkoon, antavat BMW iX:lle minimalistisen muotoiluilmeen ja ikonisen monoliittisen olemuksen. 

 

 

BMW iX sisusta

MINUN LEMPIPAIKKANI

Korkean teknologian ja rentoutumisen symbioosista syntyy tila, joka on täynnä elämänlaatua. BMW iX innostaa sisätilallaan: sen jalo minimalismi ja huippumodernit Shy Tech -ominaisuudet luovat yhdessä panoraamalasikaton kanssa ainutlaatuisen tilatunteen, joka tekee ajomatkoista täysin uudenlaisen kokemuksen. Selkeän muotokielen, laadukkaiden materiaalien ja uusimman teknologian ansiosta autosi sisätilasta tulee ehdoton lempipaikkasi.

BMW iX:n sisätilalle on ominaista avoin ja ilmava tilan tuntu. Koko sisätilaa leimaa ylevä minimalismi, ja kekitunnelin puuttuminen lisää jalkatilaa sekä etu- että takamatkustamossa. Vapaasti seisova, leijuvalta vaikuttava keskikonsoli näyttää lähes ylellisen botique-hotellin kahvipöydältä.

 

 

BMW iX ovi

VERTAANSA VAILLA OLEVA RAKKAUS YKSITYISKOHTIIN

Uuden BMW iX -auton Shy Tech ja huippumodernit teknologiat. Muotoilunsa, sisätilan ylellisen lounge-vaikutelmansa ja innovatiivisten Shy Tech -ominaisuuksiensa ansiosta BMW iX on elämystila, joka tarjoaa mukavaa liikkuvuutta arjessa ja matkoilla päästöttömästi. Shy Tech -konsepti asettaa matkustajat keskipisteeseen ja antaa teknologian olla taka-alalla, kunnes sitä tarvitaan: näkymättömissä olevaa älyä hyödynnetään kaikkialla BMW iX -autossa lukuisissa erityisissä ja ainutlaatuisissa yksityiskohdissa.

 

  • Älykäs jäähdyttimensäleikkö. BMW iX:n sähköinen käyttövoimajärjestelmä tarvitsee vain vähän jäähdytysilmaa, joten BMW-jäähdyttimensäleikkö on täysin umpinainen ja toimii älypintana. Siihen on sijoitettu kameratekniikkaa, tutkatoimintoja, hippumodernia anturitekniikkaa sekä niiden puhdistujärjestelmät ja lämmityselementit
  • BMW-logo konepellissä. Tuulilasin pesulaitteeseen voidaan lisätä pesunestettä keulassa olevan BMW-logon kautta erittäin siististi ja muakvasti. Logo avataan painamalla sitä lyhyesti, ja täytön jälkeen se käännetään takaisin kiinni. 
  • Peruutuskamera. Peruutuskamera sijaitsee huomaamattomasti auton perässä olevan BMW-logon mustassa kehässä. Kameran linssi puhdistetaan automaattisesti suoraan logoon integroidun ja tarvittaessa ulostulevan vedenruikutusjärjestelmän kautta. 
  • Kaiuttimet. Surround Sound -järjestelmän kaiuttimien etulevyt sijaitsevat näkymättömissä oviverhouskankaan takana ja suoraan pääntukiin upotettuina, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen äänielämyksen.
  • BMW Head-Up -näyttö. BMW Head-Up -näytön projektori on ensimmäistä kertaa tasoon upotettu, kehyksetön ja integroitu näin lähes huomaamattomaksi kojelaudan pintaan.

 

 

 

ARKIKÄYTETTÄVYYDEN UUSI ULOTTUVUUS

BMW iX mullistaa premium-SAV-autojen segmentin. Yli 600 kilometrin* toimintamatkan ansiosta se sopii ihanteellisesti sekä arkiajoon että pitkille ajomatkoille, joten se on auto jokaiseen päivään. Tämän huippukantaman mahdollistaa ainutlaatuinen, paino-optimoitu korikonsepti, jossa hyödynnetään monivuotiseen kokemukseemme pohjautuen älykästä kevytrakennetta ja innovatiivisia materiaaleja, kuten kevyttä alumiinia, terästä ja hiilikuitua.

 

BMW iX:N VAIKUTTAVA SUORITUSKYKY

BMW iX:n viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikka käsittää kahden sähkömoottorin lisäksi korkeajänniteakun, tehoelektroniikan ja lataustekniikan. Nämä kaksi voimakasta sähkömoottoria antavat BMW iX:lle yhdessä sähköisen nelivedon kanssa huipputehokkaan voimapotentiaalin: yli 500 hevosvoimaa* ja äänetön kiihdytys nollasta sataan alle viidessä sekunnissa vievät BMW iX:n urheiluautojen tasolle.

Yksilöllisesti säädettävä energian talteenottojärjestelmä ja adaptiivinen kaksiakseli-ilmajousitus pidentävät yhdessä toimintamatkaa ja mahdollistavat kuljettajalle BMW iX -auton ajokäyttäytymisen säädön halutulla tavalla. Urheilullinen ja toimintamatkan kannalta optimoitu poljintuntuma, jonka avulla auto jarruttaa itsenäisesti kaasupolkimen vapauttamisen jälkeen antaa sähköiselle ajamiselle tyypillisen liitämisen tunteen.

 

BMW iX:N INNOVATIIVINEN AERODYNAMIIKKA

BMW iX:n dynaamisen muotoilun jokainen millimetri toteuttaa periaatetta ”form follows function” (muoto seuraa käyttötarkoitusta). Sen havaitsee etenkin tasapintaisesta korista, jossa on sisäänvedetty yläosa ja vain vähän saumakohtia, sekä tasaisesta pohjasta. Kun tähän vielä lisätään umpinainen keula, perässä oleva diffuusori ja poikkeukselliset yksityiskohdat, kuten tasoon upotetut ovenkahvat ja sivuikkunoiden alareunalistoihin integroidut ulkopeilit, BMW iX:n cw-arvo on ainoastaan 0,25. Erinomainen toimintamatka ja tehokkuus yhdistyvät näin autossa innovatiiviseen SAV-muotoiluun.

 

BMW iX xDrive40. EU-yhd. energiankulutus 22,5-19,4 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka jopa 425 km. BMW iX xDrive50. EU-yhd. energiankulutus 23,0-19,8 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka jopa 630 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot