Etusivu Uudet autot BYD BYD Seal U - sähköinen katumaasturi

BYD Seal U - sähköinen katumaasturi

BYD Seal U

BYD Seal U - sähköinen katumaasturi 

Uusi BYD Seal U on vihdoin saatavilla Suomessa! Tilava, tyylikäs, monipuolinen ja kattavasti varusteltu BYD Seal U on koko perheen sähköinen katumaasturi.

Sähköinen BYD Seal U omaa kattavan modernin varustelun, sai täydet viisi tähteä EURO NCAP -turvallisuustestissä.  Korkeat arvosanat etenkin matkustajien ja lasten turvallisuudesta mahdollisissa törmäystilanteissa.

  • Toimintamatka jopa 674km (WLTP) 
  • latautuu 30-80 % varaustasoon jopa vain 28 minuutissa
  • 6 vuoden / 150 000 km:n auton takuu
  • 8 vuoden/200 000 km:n akkutakuu

Katso BYD Seal U hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää BYD -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Meren inspiroima

Seal U on suunniteltu BYD:n ”Ocean”-muotokielen mukaan. Auton uniikki etuosa ja U:n muotoiset ajovalot ovat saaneet inspiraationsa meren liikkeistä.

 

Elegantti takaosa - Elegantti ja korkea takaosa mahdollistaa paljon tavaratilaa. Tuplavalot varmistavat paremman näkyvyyden ja turvallisemman ajon.

1300kg:n vetomassa - BYD Seal U voi vetää jopa 1300kg:n perävaunukuormaa. Lisäksi katolla pystyy kuljettamaan 75kg:n kuormaa.

Näyttävä ja tilava. Sivulta katsottuna BYD Seal U on klassinen SUV. Korkea istumakorkeus tarjoaa hyvän näkyvyyden kuljettajalle ja mukavat sisätilat. 

Älykästä teknologiaa - Auton älykkäät anturit on sijoitettu auton etuosaan, ja ne takaavat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen.

 

Tyylipuhdas sisätila

BYD Seal U -sähköauton käytännölliset sisätilat tarjoavat ensiluokkaista laatua, kestäviä materiaaleja ja tyylikästä muotoilua. Tyylikkään musta sisustus luo modernin ja huolellisesti harkitun kokonaisuuden.

Kääntyvä kosketusnäyttö - BYD Seal U on varustettu 15,6 tuuman kääntyvällä kosketusnäytöllä. Siitä käsin pääsee ohjaamaan kaikkia auton hallintatoimintoja, ja se siältää ¤G yhteyden, Spotify-integraation sekä tuen Android Auto- tai Apple CarPlay sovelluksille.

Mukavat urheiluistuimet - Mukavat ja säädettävät urheiluistuimet nahkaverhoilulla varustettuina tarjoavat sekä lämmityksen että ilmastoinnin. Voit valita vaalean tai mustan sisustuksen.

Iso tavaratila - Takaistuimet voidaan taittaa alas mikä mahdollistaa tavaratilan kasvattamisen helposti 552 litrasta 1440 litraan. Tilaa tavaroiden kuljettamiseen on runsaasti.

Tilavat takapenkit ja Panorama-lasikatto

Takapenkillä matkustaville on tarjolla runsaasti jalkatilaa ja lisäksi suuri panoraamaikkuna antaa matkustamoon valoisan ja tilavan tunnelman.

 

BYD - Heti toimitukseen - uudet autot