Etusivu Uudet autot BYD BYD Seal - urheilullinen sähköauto, jota on odotettu.

BYD Seal - urheilullinen sähköauto, jota on odotettu.

BYD Seal

BYD Seal - urheilullinen sähköauto, jota on odotettu.

Suosittu, urheilullinen sähköauto BYD Seal on vihdoin myös Suomessa. Tämä arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon voittaja vakuuttaa sen virtaviivaisella muotoilullaan, johon on helppo ihastua. 

Kattavan moderni varustelu, täydet viisi tähteä EURO NCAP -turvallisuustestissä.  Korkeat arvosanat etenkin matkustajien ja lasten turvallisuudesta mahdollisissa törmäystilanteissa.

  • Toimintamatka jopa 690km
  • 6 vuoden/150 000 km auton takuu
  • 8 vuoden/200 000 km akkutakuu

Katso BYD Seal hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää BYD -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

BYD Seal

Viimeistellyt ominaisuudet

Sisätilassa keskikonsolia hallitsee 15.6" kääntyvä multimediakosketusnäyttö, jonka ansiosta auton asetusten ja viihteen hallinta on intuitiivisen helppoa.

Panorama-lasikatto antaa paljon valoa ohjaamoon. 

 

Integroidut urheiluistuimet ja älykästä säilytystilaa - 400 litran tavaratilan lisäksi SEAL omaa myös 53 litraa säilytystilaa auton etuosassa, konepellin alla.

Integroidut urheiluistuimet on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi, myös pitkillä matkoilla. Istuimet ovat sähkösäätöiset ja lämmitettävät.

 

BYD Seal

 

Huippunopea lataus ja pitkä toimintamatka sähköllä.

Urheilullinen sähklöauto BYD Seal latautuu pikalatauksella (150kW) 30-80% varaustasoon vain 26 minuutissa.

Saatavana taka- ja neliveto

SEAL on saatavana kahdella voimansiirrolla, joiden molempien akkukapasiteetti on 82,5 kWh. Yksimoottorisen takavetosversion teho on 313hv ja se kiihtyy 0-100km/h vain 3,8 sekunnissa. Alhainen ilmanvastuskerroin takaa aina ihanteellisen ajotun tuman ja pidemmän toimintamatkan sähköllä.

 

BYD - Heti toimitukseen - uudet autot