Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+

Mercedes-AMG EQS 53

Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+

Tunne uuden aikakauden ylivertainen suorituskyky.

Mercedes-AMG:ltä on lupa odottaa erityisen vaikuttavaa ja tunteisiin vetoavaa lähestymistapaa sähköiseen ajamiseen. Urheilullista, yksilöllistä luksusta ja jännittäviä digitaalisia ominaisuuksia unohtamatta. Jännitys kohoaa. Vastustamattomat AMG-äänet kuuluttavat uuden aikakauden alkaneen.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

Tutustu Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ hinnastoon.

 


 

Mercedes-AMG EQS 53 ohaamo

Uuden aikakauden suorituskyvyn lähettiläs.

Olemme luoneet täyssähköisen auton, joka on samalla aito AMG: "Sähköisyys on löytänyt äänensä." Liity mukaan alusta asti!

Se on ensi silmäyksellä tyypillinen AMG, onhan siinä AMG-malleille ominainen keulamaski Black Panel, jossa on pystysuuntaiset rivat. Keulan jatkeena on edistyksellisesti muotoiltu siluetti, jolle on ominaista voimakas coupé-linja. Auto päättyy voimakkaaksi muotoiltuun takaosaan, jossa on AMG-spoileri. Kookkaiden pyörien vauhtia hillitsee AMG-jarrujärjestelmä ja hopeanvärisiksi maalatut jarrusatulat. Visuaalisesti ei siis ole epäilystäkään siitä, mihin perheeseen tämä pelintekijä kuuluu suorituskykynsä puolesta.

 

Tutustu tulevaisuuteen kaikilla aisteilla.

Tunnet olosi välittömästi kotoisaksi urheilullisessa ja ylellisessä matkustamossa, jota hallitsevat AMG Performance -ohjauspyörä (vakiovaruste), AMG-nappanahkaverhoilu, punaiset koristeompeleet ja hiilikuituiset AMG-somiste-elementit (lisävaruste). Mukautuva digitaalinen sisätila ja sen MBUX Hyperscreen sekä lukuisat avustinjärjestelmät todistavat, että olet jo saapunut tulevaisuuteen. Samalla ajaminen sujuu aiempaa intuitiivisemmin ja vaivattomammin, ja ilme on sähköistävä.

 

Vaikuttava teknisesti ja myös tunteiden tasolla.

Sähköistävä. Itse asiassa teemme vain sitä, missä olemme aina olleet parhaita: huippuluokan suorituskykyisiä autoja. Tuloksena lumoava ja innostava auto. Ainoastaan tiemme tähän päämäärään on poikennut hieman aiemmasta, sillä nyt autossa on kaksi AMG-mallille erityistä korkean suorituskyvyn sähkömoottoria, sekä optimoitu korkeajänniteakku, jäähdytysjärjestelmä sekä voimansiirron hallintaohjelmisto. Entä sitten ne äänet? Erilaiset. Yllättävät. Ja silti tyypilliset AMG-autolle. "Authentic" tai "Performance": ollaan kuulolla.

 

Tutustu Mercedes-Benz EQS -malliin tarkemmin: Mercedes-Benz EQS.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot