Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz eSprinter - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz eSprinter

Mercedes-Benz eSprinter

Jopa 154 km* paikallisesti päästötöntä ajamista.

eSprinter on edistyksellinen liikkuvuusratkaisu, kun tarvitset autoa lähinnä suunniteltavissa oleviin matkoihin kaupunkiliikenteessä. Tehokkaalla, jopa 85 kW:n (116 hv:n) sähkökäytöllään se on täsmälleen yhtä luotettava, taloudellinen ja joustava kuin Sprinteriltä on voinut 25 vuoden ajan odottaakin.
eSprinterin voi tilata keskipitkänä (A2) korotetulla katolla. Sähköinen voimalinja ei rajoita sen 11 m³:n tavaratilan tilavuutta millään tavoin.

Tutustu Mercedes-Benz eSprinter hinnastoon.


Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Avaimeton käynnistys
  • Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
  • Tempmatic-ilmastointi automaattisella lämpötilan säädöllä
  • Kolmen vuoden huolenpitosopimus (max 160 000 km)
  • Peruutuskamera

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Sähköinen liikkuvuus pidemmälle ajateltuna.

Jos harkitset sähköiseen liikkuvuuteen siirtymistä, huomaat pian, että kyse on paljosta muustakin kuin vain sähkökäyttöisestä autosta. Siksi asiantuntijamme kehittävät yhteistyössä kanssasi yritykselle räätälöidyn sähköisen liikkuvuuden konseptin – eVan-ekosysteemimme. Siihen kuuluvat muun muassa sopivan latausinfrastruktuurin suunnittelu yhteistyössä kumppanimme kanssa, sekä liitettävyyspalvelujen aktivointi. Mercedes-Benz Vansin keskeiset brändilupaukset, kuten ergonomia, työturvallisuus, mukavuus ja turvallisuus ovat luonnollisesti myös eSprinterin vahvuuksia.

 

Maksimoitu toimintamatka tai kantavuus – valinta on sinun.

Voit optimoida eSprinterisi toimintamatkan tai kantavuuden suhteen täysin tarpeidesi mukaan. Valitse ensin sopiva akkukapasiteetti: vakiovarusteinen 35 kWh:n käyttökelpoinen akkukapasiteetti mahdollistaa suurimman kantavuuden. Valitse pidemmille matkoille lisävarusteena saatava 47 kWh:n käytettävissä oleva akkukapasiteetti. Combined Charging System (CCS) -järjestelmän ja lisävarusteena valittavissa olevan enimmillään 80 kW:n lataustehon ansiosta eSprinter on latauksessa yhtä joustava. Toimialakohtaisia erityisvaatimuksia varten tarjoamme kokonaisratkaisuja sekä päälli- ja muutosrakenneratkaisuja.

 

Edistyksellinen voimalinja yhdistettynä käytössä koeteltuihin vahvuuksiin.

Huipputehokas sähkömoottori vakuuttaa suorituskyvyllään ja erittäin tasaisella käynnillään. Verrattuna polttomoottoriin sähkömoottorin hyötysuhde on selvästi suurempi, se on lähes äänetön ja sen suurin vääntömomentti on käytettävissä jo ensimmäisestä moottorin kierroksesta alkaen. Jos sähköauton käyttämä virta saadaan vaihtoehtoisista energianlähteistä, sähkökäyttö on päästötöntä. Päästömääräykset tiukkenevat voimakkaasti eri puolilla maailmaa jatkuvasti, joten sähkömoottori on niissä taloudellisesti ja ekologisesti tulevaisuudenkestävä käyttövoima. Sähkömoottorissa myös kuluminen ja huollon tarve ovat polttomoottoriin verrattuna vähäisempiä.

 

25 vuotta kokemusta, jotka vievät sinua eteenpäin myös sähköisesti.

Jokaisen Sprinterin takana on 25 vuotta kokemusta, jolle myös eSprinter perustuu. Pääset hyötymään käytettävien osien korkeasta kehitysasteesta myös sähköautokomponenttien yhteydessä. Monet eSprinterin komponentit ovat nimittäin peräisin henkilöautokehityksestä, ja niitä on käytetty vaihtoehtoisilla käyttövoimilla toimivissa autoissa jo muutaman vuoden ajan.
Toimitamme sinulle vuosien kokemuksella Mercedes-Benz-laatuisen auton, jonka sähkökäyttö ja lämmitys ovat läpäisseet kattavat talvitestimme jopa –30 °C:n lämpötiloissa.

 


 

Joustava akun koon ja latausmahdollisuuksien suhteen.

Ladattavissa 25 minuutissa 80 %:iin1.

Combined Charging System (CCS) -järjestelmän ansiosta eSprinter ei ole valikoiva latausasemien tai seinälatauspisteiden suhteen: se latautuu 7,4 kW:n enimmäisteholla ja vaihtovirralla (AC) yhtä hyvin kuin 20 kW:n enimmäisteholla ja tasavirralla (DC). Lisävarusteena saatavalla enintään 80 kW:n tasavirtalatauksella vakiovarusteisen korkeajänniteakun (35 kWh) lataaminen 1 10 %:sta 80 %:iin kestää tasavirtaisella pikalatausasemalla vain 20 minuuttia.
Latausta varten latausjohdon CCS-pistoke kytketään jäähdyttimen säleikössä olevaan CCS-pistorasiaan (Combo 2). Jos käytettävissä ei ole seinälatauspistettä tai latauspistettä, akun saa ladattua myös kotitalouspistorasiasta*.

*Suosittelemme lataamista kotitalouspistorasiasta vain poikkeustapauksissa. Sähköalan ammattilaisen on tarkistettava pistorasian kunto ennen lataamista.

1 Akun latauksen kesto riippuu latausinfrastruktuurista.

 

Esimerkillinen turvallisuustaso myös sähkökäytöllä.

Hyvin suojattu korkeajännite-sähköjärjestelmä.

Mercedes-Benzin sähkökäyttöiset pakettiautot käyvät läpi vastaavat autotestaukset ja törmäystestit kuin polttomoottorilla käyvät autot. Näin ollen ne ovat turvallisuudenkin suhteen esimerkillistä Mercedes-Benz-tasoa.
Voimansiirto, korkeajänniteakku ja korkeajännitejohdot ovat suojattuina runkoon. Lisäksi akkujärjestelmää suojaa vaurioilta alapuolen suojalevy. Kaikki korkeajännitejohdot on huolellisesti eristetty.
Jos törmäystunnistimet havaitsevat vakavan onnettomuuden, auto kytketään välittömästi ja automaattisesti jännitteettömäksi.

 

Sähkökäyttö ei rajoita tavaratilaa.

eSprinterissä on käytettävissä runsas, tilavuudeltaan 11 m3:n tavaratila. Auto on saatavilla yksinomaan keskipitkänä (A2) ja korotetulla katolla. Sähkökäyttö ei rajoita käytettävissä olevaa tilaa millään tavoin. Akun koosta riippuen kuormattavuus vaihtelee 1045 kg:sta (35 kWh:n akkukapasiteetilla) 891 kg:aan (47 kWh:n akkukapasiteetilla). Myös eSprinteriin on saatavilla varusteita, joilla tavaratilan käytöstä voi tehdä mukavampaa ja turvallisempaa.

 

 
*Toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU perusteella (WLTP yhdistetty). Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta, erityisesti huippunopeusrajoituksen valinnasta.Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. yksilöllisestä ajotavasta, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä jne. ja saattaa poiketa ilmoitetusta. WLTP-mittaus nopeudenrajoittimella 80 km/h (MK5)

MB - Heti toimitukseen - uudet autot