Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito -pakettiauto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito -pakettiauto

Mercedes-Benz Vito pakettiauto

Mercedes-Benz Vito -pakettiauto suoriutuu myös kuljetustöistäsi.

Ammattimaista tavarankuljetusta tähtimerkillä.

Vito -pakettiauto tukee sinua kattavasti: siihen mahtuu tavaraa jopa 6,6 m3. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä.

Lisäksi Mercedes me connect -palvelut auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä helpommin ja taloudellisemmin. Laajan palveluvalikoiman ansiosta varmistat, että sinä ja yrityksesi pysytte yhteydessä autoon aina ja kaikkialla.

 

Tutustu Mercedes-Benz Vito -hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Saavuta määränpääsi. Turvallisesti ja mukavasti.

Vito-pakettiauton turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarustukseen kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP®, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin luonnollisestikin kuuluvat kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Koe oma talousihmeesi.

Vito-pakettiauton viidestä dieselmoottorista löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-pakettiauto on käytettävissä aina kun tarvitset sitä. Taloudellisuutta edistää myös pitkä huoltoväli, jopa 40 000km.

 

Tukea mukavaa ajoa varten.

Vitoon on saatavilla laaja kattaus ajoavustinjärjestelmiä. Kuljettajaa tukevat järjestelmät toimivat hankalissa tilanteissa ajon aikana sekä avustaa pysäköidessä. Näiden avulla ajaminen on helppoa ja turvallista.

 

Ottaa paljon kuormaa harteiltasi.

Vito-pakettiautossa on paljon tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa 3 m pitkän tavaratilan1 ansiosta 3 200 kg:n autoon mahtuu suuri tavaramäärä.

Eikä siinä kaikki: 3 pituusvaihtoehtoa, 2 akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset erotusseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala takapuskurin reuna, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

 

Hyvää viihdettä, aina ajan tasalla.

Pyynnöstä saatavat informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat liitännät takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvän viihteen. Vakiovarusteena olevan Audio 30* ja lisävarusteena saatavan Audio 40 -multimediajärjestelmän käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

*(Audio 10 VitoOne)

MB - Heti toimitukseen - uudet autot