Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz EQA - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz EQA

Kompaktin kokoluokan katumaasturi EQA tarjoaa nyt entistä dynaamisempaa muotoilua ja ylellisempää mukavuutta.

Uusi Mercedes-Benz EQA 

Uusi täyssähköinen EQA nyt ennakkomyynnissä. Toimintamatka on kasvanut jopa 556 kilometriin ja tasavirtalataus 10-80 % onnistuu parhaimmillaan noin puolessa tunnissa.

EQA -mallit

  • EQA 250+
  • EQA 300 4Matic
  • EQA 350 4Matic

 

Kompaktin kokoluokan katumaasturi EQA tarjoaa nyt entistä dynaamisempaa muotoilua ja ylellisempää mukavuutta. Toisen sukupolven MBUX-käyttöjärjestelmä sisältää mm. älykkään reittisuunnittelun ja lisävarusteena saatavan 360-kameran 3D-näkymällä. Toimintamatka on kasvanut jopa 556 kilometriin ja tasavirtalataus 10-80 % onnistuu parhaimmillaan noin puolessa tunnissa.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Uudistettu MBUX-käyttöjärjestelmä
  • Mukautuva DISTRONIC-vakionopeussäädin
  • Pysäköintipaketti, sis. mm. peruutuskameran
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Tunnelmavalaistus
  • Sähkötoiminen EASY-PACK-takaluukku
  • Mercedes me Charge -latauspalvelu

 

 

Tutustu Mercedes-Benz EQA hinnastoon.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

EQA:n sisätilassa yhdistyvät vaikuttavasti tilavuus, teknologia ja urheilullinen luonne.

Uuden EQA:n sisätila.

Tilan ensivaikutelmalla on todella merkitystä: EQA:n sisätilassa yhdistyvät vaikuttavasti tilavuus, teknologia ja urheilullinen luonne. Yksilöllisyyttä: tee uudesta EQA:sta omasi eri ominaisuuksilla, kuten tunnelmavalaistuksella ja erilaisilla personointivaihtoehdoilla [1] . Mukavuusistuimet [1] ja uusi ohjauspyörä tekevät matkastasi erityisen mukavan.
 

[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

 

 

Uuden EQA:n ulkopuoli

Tyylikäs ulkonäkö. Uuden EQA:n lyhyet korinylitykset, vahva vyötärölinja ja sulavalinjainen sivuprofiili muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Tarkkaanharkituista yksityiskohdista, dynaamisista linjoista ja laadukkaasta viimeistelystä välittyvät moderni urheilullisuus ja ainutlaatuisuus. Näyttävät, aerodynaamisesti optimoidut vanteet viimeistelevät kokonaisuuden.

 


 

EQA:n varusteiden esimerkkejä

 

4MATIC-neliveto

Täysin säätyvä 4MATIC-neliveto [1] varmistaa erinomaisen ajettavuuden myös haastavissa tieolosuhteissa. Järjestelmä parantaa auton pitoa ja ajovakautta turvallisuuden lisäämiseksi entisestään.

[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

 

Zero layer

Zero Layer -käyttöliittymä oppii päätöksistäsi: sen sijaan, että sinun pitäisi siirtyä käyttöliittymän alavalikoihin, sinulle tarjotaan oikeat tiedot oikeaan aikaan päänäkymässä. Tämä helpottaa MBUX-multimediajärjestelmän käsittelyä entisestään. [2]

[2] Näytön sisältö voi poiketa sarjatuotantoversiosta.

 

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään

MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään [2] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaiseen kameranäkymään. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä. [1]

[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

[2] Näytön sisältö voi poiketa sarjatuotantoversiosta.

 

MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin

MBUX Voice Assistant -puheohjausavustimen [1] , ansiosta uusi EQA on kumppani, joka kuuntelee sinua tien päällä. Sinun tarvitsee vain sanoa "Hey Mercedes" huomion kiinnittämiseksi. Sen avulla voi ohjata esimerkiksi sisätilan tunnelmavalaistusta tai lämpötilaa. [2][3]

[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

[2] Näytön sisältö voi poiketa sarjatuotantoversiosta.

[3]Mercedes me connect -palvelujen käyttämiseksi MBUX Voice Assistant edellyttää, että sinulla on henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

 

Guard 360° -varashälytinpaketti

Guard 360° -varashälytin valvoo auton ympäristöä kattavasti esimerkiksi murtohälytyksen, varashälyttimen ja poishinaussuojan avulla. Auton sisätilavalvonta laukaisee liikettä havaitessaan näkyvät ja kuuluvat varoitukset. Mercedes me -palvelun pysäköintikolarointitunnistus ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. [1]

[1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

VARAA KOEAJO

 

 
 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot