Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz EQS SUV

Uusi Mercedes-Benz EQS SUV

Täyssähköinen katumaasturi

Uusi Mercedes-Benz EQS SUV

Uusi, odotettu täyssähköinen EQS SUV on nyt ennakkomyynnissä meillä. Mercedes-EQ-malliston lippulaivan maasturiversio näyttää tietä isojen luksusmaastoautojen luokassa. Luvassa on ainutlaatuinen ajokokemus sekä monipuolisesti muunneltavat tilat jopa seitsemälle hengelle. EQS SUV:ssa on vakiovarusteena mm. nelipyöräohjaus ja mallista riippuen myös koko kojelaudan levyinen MBUX Hyperscreen. Toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 600 km.

 

Jopa...

...600 km toimintamatka (WLTP)*

...31 min latausaika 80%:iin*

...654 litran tavaratila

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

 

Katso Mercedes-Benz EQS SUV hinnasto.

 

* Latausaika (DC) 10:stä–80 %:iin pikalatauspisteellä syöttöjännitteellä 400 V, minimivirralla 500 A. Latausnopeus riippuu DC-pikalatausaseman tehosta ja olosuhteista. Arvot viittaavat 23 °C käynnistyslämpötilaan uudella akulla, ilman energiaa kuluttavia lisätoimintoja kuten esim. istuinlämmitys, näytöt, ilmastointi.
 
[1] Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.

 


 

MBUX

Hei pioneerit, tervetuloa uuteen digitaaliseen maailmaan. Uuden EQS SUV:n digitaalisessa sisätilassa on paljon tutustumisen arvoista: esimerkiksi lisävarusteinen MBUX Hyperscreen, jonka näytöt sopeuttavat itsensä tapoihisi, ja suuri lisätyn todellisuuden Head-Up-näyttö.

 

Head-up display -heijastunäyttö lisätyn todellisuuden MBUX-navigointiominaisuudella

Virtuaalinen ja todellinen maailma yhdistyvät: auton ja navigoinnin tiedot sekä liikennetiedot näytetään graafisesti näkökentässäsi häiritsemättä. Esimerkiksi suuret suuntanuolet näyttävät leijuvan sen kohdan yläpuolella, josta sinun pitää kääntyä. Tämä auttaa sinua pääsemään päämäärääsi luontevasti haastavissakin liikenneolosuhteissa.

MBUX High-end takatilan viihdejärjestelmä

Uuden EQS SUV:n takamatkustajilla on myös suora pääsy Mercedes-Benz User Experienceen (MBUX) kahden korkearesoluutioisen 11,6 tuuman näytön kautta. Ne toimivat kosketus- ja puheohjauksella. Lisävarusteena on saatavana myös MBUX takatilan tabletti, johon MBUX-järjestelmän näkymä on mahdollista peilata etäohjausta varten.

Yksilöinti

Mukautuvan ohjelmiston ansiosta uuden EQS SUV:n matkustajat nauttivat erittäin yksilöidystä käyttäjäkokemuksesta. Monet tietoviihdejärjestelmä-, mukavuus- ja autotoiminnot sopeutuvat optimaalisesti käyttäjän tapoihin ja mieltymyksiin.

MBUX Hyperscreen

Kiehtova MBUX Hyperscreen ulottuu koko kojelaudan leveydelle. Kuljettajan matriisitaustavalaistu LCD-näyttö, OLED-keskinäyttö ja etumatkustajan OLED-näyttö hyödyntävät uusinta tekniikkaa ja sijaitsevat tyylikkään yhtenäisen lasipinnan takana.

Zero-layer -kotivalikko

Kun käynnistät uuden EQS SUV:n, näyttöön ei ilmesty mitä tahansa tietoja, vaan juuri sinun yleensä hakemasi tiedot. Järjestelmä oppii päätöstesi perusteella ja koostaa näin yksilöidyn käyttöliittymän.

 


 

Mukavuus ja turvallisuus

Täysin sähköinen, huippunsa hiotun ylellinen. Täällä sinua hemmotellaan ja olet suojassa: uudessa EQS SUV:ssa seitsemän paikan lisäksi sinua odottavat esimerkiksi ketteryyttä tuova nelipyöräohjaus ja DIGITAL LIGHT-ajovalot, joiden valokeilassa on yli miljoona pikseliä ajovaloa kohti ja ne mahdollistavat erilaisten tietojen heijastamisen tien pintaan.

 

Seitsemän istuinta

Uudessa EQS SUV:ssa jopa seitsemän matkustajaa nauttivat huipputason sähköisestä ajamisesta.

Navigointi ja sähköinen älykkyys

EQS SUV tarjoaa sinulle myös erityisen Electric Intelligence -navigoinnin: navigointitoiminto ei vain suunnittele yksilöllisesti optimaalista reittiä tarvittavat latausasemat mukaan lukien, vaan se myös laskee yksittäisten latauspysähdysten odotetut kustannukset. Lisäksi sinulla on mahdollisuus muokata suunniteltua reittiä yksilöllisesti lisäämällä haluamiasi latausasemia reitin varrelle tai jättämällä ehdotettuja latausasemia väliin.

Green Charging -lataus

Saat myös hyvän omantunnon lataamisen suhteen, koska Mercedes me Charge -palvelun* latausprosessi on ympäristöarvot huomioiva. Käytämme laadukkaita alkuperätodistuksia varmistaaksemme, että Mercedes me Charge -palvelulla* ladatessasi sähköverkkoon syötetään latausta vastaava energiamäärä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa uusiutuvaa energiaa. Ladatut energiamäärät kompensoidaan siis varsinaisen lataustapahtuman jälkeen vihreällä energialla.

Nelipyöräohjaus

Vakiovarusteinen nelipyöräohjaus takaa hämmästyttävän ohjattavuuden. Uusi EQS SUV tuntuu uskomattoman kompaktilta ja ketterältä ahtaisiin paikkoihin ajettaessa.

Digital Light -ajovalot

Huippumodernit Digital light -ajovalot, joissa kummassakin ajovalossa on yli miljoona pikseliä, mahdollistavat opastusmerkintöjen ja varoitussymbolien heijastamisen tienpintaan. Tämä lisää merkittävästi ajoturvallisuutta vaikeasti hahmotettavissa liikennetilanteissa. (Toiminnoissa on maakohtaisia rajoituksia)

 
 
* Mercedes me connect -palvelun "Mercedes me Charge" käyttöä varten tarvitset erillisen sopimuksen kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa latausprosessin maksua ja laskutusta varten. Mercedes me connect -palvelun käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot