Polestar 2

Polestar 2

Polestar 2 

Sähköinen, suorituskykyinen fastback-malli.

Minimalistinen muotoilu. Erinomainen ajettavuus. Intuitiivinen teknologia. Suorituskykyinen nelivetoinen tai takavetoinen sähköauto.

  • Toimintamatka jopa 655km
  • Latausaika 28 minuuttia
  • Kiihtyvyys 0-100km/h 4.2s

Polestar 2 suorituskykyinen nelivetoinen tai takavetoinen sähköauto. Innovatiiviset materiaalit. Edistyksellinen muotoilu. Google sisäänrakennettuna, infotainment system. Polestar 2 oli ensimmäinen auto, jossa oli natiivi Android™ Automotive -käyttöjärjestelmä aidosti intuitiivista infotainment-kokemusta varten.

Katso Polestar 2 hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää asiantuntijaltamme: 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Suorituskyky

Hyvän käsiteltävyyden omaava auto reagoi ennustettavasti kaikissa tie- ja ajo-olosuhteissa. Akku on integroitu Polestar 2:n alustaan, ja sen suuri vääntöjäykkyys ja matala painopiste tekevät siitä herkästi reagoivan ja erittäin tasapainoisen.

Huolto ja ylläpito

Volvo Carsin kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta kaikki Polestarin tarvitsema tekninen asiantuntemus löytyy läheltä. Euroopassa sadat service point -pisteet ovat valmiina auttamaan kuljettajia huolloissa, korjauksissa ja ohjelmistopäivityksissä.

Vähemmän huoltotarvetta

Bensiini- tai dieselauton voimansiirrossa on tyypillisesti yli 2 000 liikkuvaa osaa, kun taas Polestar 2:n sähköisessä voimansiirrossa niitä on noin 50. Näin ollen huoltotarve on vähäisempi, sillä renkaat, pyyhinsulat ja matkustamon ilmansuodatin ovat oikeastaan ainoat osat, jotka vaativat säännöllistä huomiota.

 

Polestar 2

Polestar 2 - muotoilu

Näyttävä mutta hillitty. Futuristinen mutta ei koreileva. Polestar 2:n jokainen millimetri on suunniteltu puhdasta ja edistyksellistä suorituskykyä silmällä pitäen. Ulkopuoli edustaa tyylikästä ja hillittyä estetiikkaa, joka erottuu hiljaisella itsevarmuudellaan – etuosan SmartZonesta aina tunnusomaiseen takavaloon asti.

Ajovalot

Polestar 2:n LED-ajovaloissa yhdistyvät energiatehokkuus ja taidokas, origami-kuvioista inspiraationsa saanut muotoilu. Ne säätävät voimakkuuttaan automaattisesti ympäröivän valon mukaan ja tarjoavat parhaan mahdollisen valaistuksen kaikissa olosuhteissa.

Aktiiviset kaukovalot

Valaise häikäisemättä. Polestar 2:n ajovalojen aktiivinen kaukovalotoiminto käyttää tuulilasissa olevia kamera-antureita, jotka tarkkailevat lähestyvien ajoneuvojen ajovaloja tai suoraan edellä kulkevien autojen takavaloja. Kun ne havaitaan, Polestar 2:n ajovalot vaihtavat automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille.

Pixel LED -ajovalot mukautuvilla kaukovaloilla

Älykäs valaistus. Turvallisuutta parantava Pixel LED -tekniikka sopeutuu jatkuvasti valo- ja sääolosuhteisiin käyttämällä 84:ää yksittäin ohjattavaa Pixel LEDiä jokaisessa valaisinyksikössä. Koska ne pystyvät varjostamaan jopa viisi aluetta auton edessä, ne takaavat optimaalisen näkyvyyden häikäisemättä muita kuljettajia.

Saatavana Pilot-varustepaketin yhteydessä.

Mukautuva takavalo

Futuristisessa ja teknologisesti edistyksellisessä takavalossa on 288 yksilöllisesti ohjattua LEDiä, jotka mukautuvat eri ajotilanteisiin. Se palaa kirkkaammin aurinkoisina päivinä näkyvyyden parantamiseksi, sopeutuu pimeään säästäen virtaa ja näyttää saapumis- tai poistumisvalosarjan kuljettajan koskettaessa ovenkahvaa.

 

Polestar 2

Istuimet

Erinomainen ergonomia.Polestar 2:n istuimet on suunniteltu hyödyntäen Volvo Carsin vuosikymmenten aikana hankittua osaamista ja ne tarjoavat optimaalisen tuen kaikissa ajotilanteissa. Istuimien muoto ja rakenne varmistavat mukavuuden matkan pituudesta tai ajotavasta riippumatta.

Lämmitettävät takaistuimet

Kaikki mukavuuden vuoksi. Mukavuutta kaikille. Polestar 2:n takaistuimet on suunniteltu samojen ergonomisten periaatteiden mukaisesti kuin etuistuimet, mikä takaa optimaalisen tuen ajomatkan pituudesta riippumatta. Kaksi ulointa istuinta voidaan varustaa sähkölämmityksellä, jossa on erilliset lämpötilan säädöt kullekin matkustajalle.

Saatavana osana Plus-varustepakettia.

 


 

Polestar - Heti toimitukseen - esittelyautot