Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3 SUV, joka tuntuu urheiluautolta.

  • Toimintamatka jopa 631km (WLTP)
  • Kiihtyvyys 0-100km/h 4.7s
  • Teho jopa 380kW
  • Latausaika 30min

Polestar 3. Tyylikkään, teknisen ulkonäön, optimoidun aerodynamiikan ja herkästi reagoivan ajotuntuman ansiosta Polestar 3 uudistaa SUV:n säilyttäen kuitenkin samalla sen luonteen.

Rahoituskorko 0,99% Polestar 3 Launch edition malleihin. Pilot ja Plus -varustepaketit sisältyvät hintaan. 

Polestar 3 - Esim. Long range Dual motor  kampanjahintaan alk. 86 300€

Katso Polestar 3 hinnasto

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää asiantuntijaltamme: 

 

Polestar 3:n koeajot tulevat saataville vuoden 2024 puolivälissä. Tilaa itsellesi ilmoitus, kun Polestar 4 on koeajettavissa:

 

REKISTERÖI KIINNOSTUS KOEAJOON

 


 

Suorituskyky

Polestar 3 on SUV, joka on suunniteltu tarjoamaan ajamisen iloa. Täydellisesti viritetty jousitus, tasapainoinen voimanjako, aito vääntömomentin vektorointi ja matalalle sijoitettu akku luovat yhdessä herkästi reagoivan auton, jonka vakaus tiellä on vertaansa vailla. Aktiivinen ilmajousitus tarjoaa tasaisen ajon myös kaikkein epätasaisimmilla tienpinnoilla.

Toimintamatka

Polestar 3:n voimansiirto, jossa on suurikapasiteettinen 111 kWh:n akku ja erittäin energiatehokas moottori, soveltuu erinomaisesti pitkien matkojen tai usein toistuvien kaupunkimatkojen ajamiseen. Kuljettajat, jotka arvostavat enemmän tehoa ja kiihtyvyyttä kuin toimintamatkaa, voivat valita Performance-varustepaketin.

Voimalinjat

Polestar 3:n voimalinjassa on kaksi suorituskykyistä, nestejäähdytteistä sähkömoottoria ja tietokoneavusteinen tehonjako ja se tarjoaa optimaalisen pidon ja hallinnan kaikissa olosuhteissa. 

Huolto ja ylläpito

Volvo Carsin kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta kaikki Polestarin tarvitsema tekninen asiantuntemus löytyy läheltä. Euroopassa sadat service point -pisteet ovat valmiina auttamaan kuljettajia huolloissa, korjauksissa ja ohjelmistopäivityksissä.

 

Polestar 3

Polestar 3 - muotoilu ja ominaisuudet

Polestar 3:n ulkopuolen muotoilussa yhdistyvät veistokselliset pinnat, erottuvat yksityiskohdat ja optimoitu aerodynamiikka, mikä antaa ylelliselle sähköiselle suorituskyvylle uuden, teknisemmän ilmeen.

Ulkopuolen muotoilu

Muotoilujohtaja Maximilian Missoni kertoo Polestar 3:n optimoidusta pääntilasta, matalasta kattolinjasta, tyylikkäästä siluetista ja muista muotoilun yksityiskohdista, jotka antavat sille SUV-maailmassa ainutlaatuisen ilmeen.

Ajovalot

Minimalistinen muotoilu, maksimaalinen valaistus. Auton puhdasta ja aerodynaamista ulkomuotoa korostavat LED-ajovalot yhdistävät minimalistisen estetiikan ja älykkäästi mukautuvan tekniikan tunnusomaista ilmettä ja optimoitua näkyvyyttä varten.

Takavalopalkki

Polestar 3:n erittäin tehokkaat takavalot sopeuttavat valotehonsa valaistusolosuhteiden mukaan päivällä ja yöllä, mikä parantaa näkyvyyttä ja vähentää törmäysriskiä.

 

Sisätilat

Skandinaavinen minimalismi, integroitu teknologia ja huolella harkitut materiaalit. Auton sisätilat on suunniteltu tarjoamaan rentouttava ja samalla inspiroiva ajokokemus, mukaan lukien upean äänentoiston tarjoava Bowers & Wilkins -audiojärjestelmä. Jokainen matka on ainutlaatuinen elämys.

Istuinrivien sijoittaminen kauemmaksi toisistaan tarjoaa runsaasti jalkatilaa. Minimalistinen muotoilu ja huolellisesti suunnitellut sisustusteemat korostavat matkustamon tilavuutta. Verhoilu, jossa yhdistyvät taidokkaasti valmistetut yksityiskohdat ja vastuullisesti hankitut materiaalit, edustaa uudenlaista ylellisyyttä.

Sisäänrakennettu Google, infotainment-järjestelmä sekä Bowers & Wilkinsin räätälöity audiojärjestelmä, johon on integroitu Dolby Atmos ja aktiivinen tiemelun vaimennus, tuo tien päälle studiotasoisen äänentoiston.

 


Auton kokonaishinta 93 300,00€, käsiraha 24 500,00 €, luottosuhteen perustamiskulu 190,00 €, sopimusaika 84 kk, käsittelymaksu 9,00 €/erä, korko 0,99%, rahoitettava osuus 68 990,00€, kk-erä 597,93€. Viimeinen suurempi maksuerä 23 325,00 €.Todellinen vuosikorko 1,29%. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen

Polestar - Heti toimitukseen - esittelyautot