Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Uusi Renault Captur E-tech full hybrid

Uusi Renault Captur E-tech full hybrid

Renault Captur E-tech

Uusi Renault Captur E-tech full hybrid 

Tyylikäs kompakti katumaasturi Renault Captur E-Tech full hybrid erottuu joukosta, eikä vähiten esprit Alpine -versionsa myötä.

Capturin monipuolinen muotoilu sisältää rohkean uuden etuosan, teknologian kärkeä edustavan openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella, tilavat muunneltavissa olevat sisätilat ja jopa 28 aktiivista kuljettajaa avustavaa turvallisuustoimintoa. Saatavilla myös mild hybrid ja TCe 90 -voimalinjoilla.

Koe sähkövoiman ilo ja hyödyt ilman tarvetta lataukselle: kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä ja polttoaineen kulutus vähenee jopa 40 %. Captur E-Tech full hybrid latautuu automaattisesti ajon aikana.

  • Jopa 1000 km toimintamatka (WLTP), E-Tech full hybrid
  • Jopa 28 aktiivista turvallisuustoimintoa
  • Jopa 16 cm verran liukusäädettävä takapenkki
  • 145 hv E-Tech full hybrid -voimalinja
  • 10,4 tuuman multimedianäyttö
  • Jopa 616 l tavaratilan tilavuus (VDA), E-Tech full hybrid

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.
 


 

Renault Captur E-tech full hybrid

Muotoilu ja ominaisuudet

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella ja laajalla sovellusvalikoimalla lisäävät arjen käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta huomattavasti. Kosketusnäytöllinen järjestelmä tuo kätesi ulottuville Googlen älykkäitä sovelluksia, kuten Google Assistant ja Google Maps. Capturin suunnittelussa on otettu huomioon matkustustilat ja -mukavuus. Sen muunneltavissa oleva takapenkkirivistö on liikuteltavissa jopa 16 cm suuntaansa mahdollistaen joko lisää polvitilaa tai tavaratilaa tarpeesta riippuen. Tavaratila on jopa 616 L versiosta riippuen.

Google Maps ja reittivalinnat

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

Esprit Alpine

Saatavana myös esprit Alpine -varustelulla. Captur esittelee ylpeästi urheilullista ja tyylikästä muotoilua, joka on entistäkin ikonisempaa. Jokainen yksityiskohta korostuu rohkeassa uudessa muotoilussa, niin sisä- kuin ulkopuolella. Tämän varustelutason yhteydessä Capturiin tulee tunnuksenomaisia yksityiskohtia ja tyylikästä viimeistelyä. Esprit Alpine -tunnus etulokasuojissa yhdessä yksilöllisten 10 tuumaisten elixir-vanteiden kanssa, viimeistellyt sini-valko-punaiset koristetikkaukset ohjauspyörässä sekä Alpine-logo etuistuimissa kertovat varustelutason tuomasta urheilullisesta ilmeestä.

 

E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid -voimalinja yhdistää hiljaisuuden, reagointikyvyn, ketteryyden ja tehokkuuden. Voimalinjasta riippuen jopa 1 000 km:n toimintasäde ilman tarvetta ladata autoa. Full hybrid -akku tukee bensiinimoottoria liikkeelle lähdettäessä ja tarjoaa tehokasta kiihtyvyyttä. Nauti ainutlaatuisesta sähköajon tunteesta kaupungissa ja maantiellä jopa 60 km/h nopeuksiin asti.

Mild hybrid 160 EDC

Renault Capturissa on saatavilla myös mild hybrid -voimalinja. Tämä turboahdetulla bensiinimoottorilla ja automaattisella kaksoiskytkinvaihteistolla varusteltu kevythybridi tuottaa 160 hv. Mild hybridin sähköjärjestelmä tukee polttomoottoria kiihdytystilanteissa. Tunne parannettu suorituskyky samalla, kun ajat alhaisemmilla päästöillä varustellulla ajoneuvolla.

Saatavilla myös TCe 90 bensiiniturbo.

Google Assistant

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).


WLTP-toimintamatka: E-Tech full hybrid 145 täydellä tankilla
WLTP-toimintamatka: ajoaika, akun varaustila ja/tai kunto, kuljettajan ajotyyli ja ulkolämpötila vaikuttavat toimintamatkaan. Todelliset ajo-olosuhteet voivat poiketa testitulosten olosuhteista.
VDA standardien mukaisesti. riippuen voimalinjasta. Vastaava kapasiteetti 422, 536 ja 1 275 dm3 polttomoottoriversiossa ja 326, 440 ja 1 149 dm3 E-Tech full hybrid -versiossa. (ISO 3832). (VDA standardi pitää sisällään kokonaistavaratilan käyttäen standardikokoisia ja -muotoisia matkatavaroita (200 mm x 100 mm x 50 mm = 1 dm3).
Google, Google Play, Android Auto, Google Maps ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Assistant -puheohjaus ei tue suomenkieltä.
OpenR link: sovellusten määrissä ja saatavuuksissa maakohtaisia eroja. Osa sovelluksista ei ole toistaiseksi tuettuja Suomessa.
Ostettaessa uutta autoa, huomioon otettavaa: Saatavilla olevat palvelut riippuvat kyseisen auton navigaatio- ja multimediajärjestelemästä.
Google Play -sovellusten käyttämiseksi tarvitset dataliittymän. Voit jakaa puhelimen yhteyden auton kanssa. Voit tilata erillisen liittymän kumppanimme Orangen kanssa, jossa ensimmäiset 3 GB ovat ilmaisia (voimassa 6 kuukautta, käyttömaksu peritään käytön mukaan) (saatavuus voi vaihdella maasta riippuen).
Google, Google Play, Android Auto, Google Maps ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Assistant -puheohjaus ei tue suomenkieltä.
Sovellusten määrissä ja saatavuuksissa maakohtaisia eroja. Osa sovelluksista ei ole toistaiseksi tuettuja Suomessa.
Ostettaessa uutta autoa, huomioon otettavaa: Ominaisuudet vaihtelevat riippuen varustelutasosta. Saatavilla olevat palvelut riippuvat kyseisen auton navigaatio- ja multimediajärjestelemästä.
WLTP-toimintamatka: E-Tech full hybrid 145 täydellä tankilla WLTP-testisyklin mukaan.
WLTP-toimintamatka: ajoaika, akun varaustila ja/tai kunto, kuljettajan ajotyyli ja ulkolämpötila vaikuttavat toimintamatkaan. Todelliset ajo-olosuhteet voivat poiketa testitulosten olosuhteista. lähde: Renault internal/2023.
E-Tech full hybrid verrattuna mild hybrid -voimalinjaan (WLTP City protocol/lähde: UTAC ja IDIADA/ September 2022.)
 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot