Etusivu Uudet autot Suzuki Suzuki Across

Suzuki Across

Suzuki Across Plug-In Hybrid

Suzuki Across

Suzuki Across 4x4 Plug-In Hybrid

Suzuki-malliston lippulaivaksi on saapunut aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki-malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

  • Japanilaista laatua
  • Sähköllä jopa 75 km
  • E-Four -neliveto
  • 306 hevosvoimaa
  • Polttoaineenkulutus 1,0 l/100 km
  • CO2-päästöt 22 g/km

Katso Suzuki Across hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Suzuki-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Suzuki Across Plug-In Hybrid

Älä seuraa muita, vaan ole omanlaisesi. Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

Muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta. Kulmikkaat lokasuojan kaaret, terävät kulmat ja vahva muotokieli tuovat ulkonäköön jykevyyttä. Edessä jäähdyttäjän säleikössä on samaa tyyliä kuin Swift Sportissa, mikä antaa Acrossille sukunäköisyyttä Suzukin muihin malleihin. Tyylikkyyttä ulkonäköön lisäävät LED-valot edessä ja takana sekä korkeatasoiset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa yhdistetään kiiltävää mustaa ja kiillotettua pintaa.

 

Suzuki Across Plug-In Hybrid

Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid on moderni kaupunkimaasturi, jonka Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan ajonautinnon taloudellisuudesta tinkimättä. Polttoaineen yhdistetty kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0 l/100km* ja 22 g/km*. Jätä rajoitteet muille, Acrossissa sinun ei tarvitse tehdä kompromissia suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä.

*CO2-päästöt ja polttoaineenkulutus ovat määritelty WLTP-päästömittaustavan mukaisesti.

Suzuki - Heti toimitukseen - uudet autot