Volvo EX40 Recharge

Volvo EX40 Recharge 

EX40 Recharge. Volvon ensimmäinen täyssähköauto.

Täyssähköinen, kompakti citymaasturi sopii niin moderniin urbaaniin elämäntyyliin kuin muihinkin tarpeisiin. EX40 ei pakota sinua valitsemaan tehokkuuden ja vastuullisuuden välillä. Istuudu autoon, valitse ajosuunta ja nauti yhden polkimen ajosta, kahden sähkömoottorin tehosta ja nelivedosta täysin ilman pakokaasupäästöjä.

 • 474-571 km toimintamatka*
  • Volvo EX40 Recharge Single: jopa 474 km
  • Volvo EX40 Recharge Single Extended Range: jopa 571 km
  • Volvo EX40 Recharge Twin: jopa 536 km
 • Akun lataus 10-80 % noin 27 minuutissa**
 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 4,9s***
 • Google sisältyy

 

Katso Volvo XC40 Recharge hinnasto

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi takavetoinen Volvo EX40 Recharge täyssähköauto.

Uusi EX40 Recharge tuo Premium-luokan täyssähköauton yhä useampien ulottuville. Se on houkutteleva myös työsuhdeautoksi. Ja se on kaikkea, mitä voit Volvolta odottaa. Nautit skandinaavisesta ylellisyydestä, äänettömästä ajamisesta nollapäästöillä ja integroiduista Googlen palveluista.

Nyt takavetoinen, yksimoottorinen EX40 Recharge on malliston toinen täyssähköinen EX40-versio, kaksimoottorisen EX40 Recharge Twin -mallin ohella. Arvioitu toimintamatka yhdellä latauksella on 462-510 km (WLTP). Akun voi ladata 10:stä 80 prosenttiin noin 30 minuutissa pikalatausjärjestelmällä (150 kW).

 

 • Jopa 510 km toimintamatka
  • Volvo EX40 Recharge Single: jopa 474 km
  • Volvo EX40 Recharge Single Extended Range: jopa 571 km
 • 7,4 s 0-100 km/h
 • Google sisältyy

 


 

Hintaetu pikalatauksiin Volvo EX40 ja EC40 täyssähköautojen käyttäjille 0,35 € / min

Alennushinta on automaattisesti käytössä Volvolta saadun Plugsurfing -latauskortin aktivoinnin jälkeen

 • Hintaetu on voimassa 12 kk ajan 
 • Hintaetu koskee Ionity -latausasemia ympäri Eurooppaa


Latauskertojen määrää tai latausajan määrää ei ole rajoitettu 12 kk tarjousaikana.

Tarjous koskee ainoastaan Volvon toimittamilla Plugsurfing -latauskorteilla tehtyjä latauksia.

Miten latauskortin käyttö aloitetaan?
1. Lataa Plugsurfing -sovellus puhelimeesi
2. Luo oma Plugsurfing -tili
3. Aktivoi Volvolta saamasi latauskortti sovellukssa
4. Aktivoinnin voi tehdä myös tästä 

 


 

Täyskasko Volvo EX40 Recharge -täyssähköautoille 49 €/kk

Saat Volvia-täyskaskon Volvo EC40 Recharge ja Volvo EX40 Recharge -täyssähköautoille kiinteään kuukausihintaan kolmen vuoden ajaksi.

 • Volvian laajin kasko – sisältää lasi- ja lunastusturvan sekä sijaisauton 40 päiväksi
 • Omavastuu 150 €
 • Vahingot tai vuosikorotukset eivät vaikuta kaskon hintaan
 • Volvian kattava vakuutusturva ja toimiva korvauspalvelu
 • Saatavilla yksityishenkilöiden yksityiskäyttöön ostamille autoille
 • Etu edellyttää Volvian liikennevakuutusta
 • Vakuutukset myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, ja ne otetaan Ifin asiamiehenä toimivassa jälleenmyyjäliikkeessä

Sähköauton kaskovakuutus tavallista edullisemmin – kiinteään hintaan kolmeksi vuodeksi.

 

 

Recharge-mallistoon kuuluvat Volvon lataushybridi- ja täyssähköautot.


Katso video: Volvo. Recharged.

 


 

Tässä on EX40 Recharge.

Luokkansa paras navigointi

Autoon täysin integroitu Google Maps ja Google Assistantin mahdollistama handsfree-puheohjaus tuovat reaaliaikaiset liikennetiedot ja automaattisen reitityksen vaivattomasti avuksesi, jotta pääsisit perille helpommin.

Suunnittele lataaminen vaivattomasti

Sisäänrakennettu reittisuunnittelija voi ilmoittaa lataustarpeesta, kun virta alkaa vähetä. Se osaa myös suositella, missä ja milloin ladata, jotta matkasi sujuisi rennommin.

Aina ajan tasalla

EX40 Recharge on suunniteltu aloittamaan automaattisten langattomien päivitysten vastaanottaminen vuonna 2021. Kun ne ovat käytettävissä, saat nauttia autosta, joka paranee ajan kuluessa ja on aina ajan tasalla.

Uppoudu laadukkaaseen media- ja audiokokemukseen

EX40 Rechargessa voit hallita toimintoja todelliseen hands-free-tyyliin puhumalla Googlelle (Google Assistant ei tue suomen kieltä). Tutun käyttöliittymän kautta voit nauttia viihteestä ja pitää yhteyttä läheisiisi käyttämällä ainoastaan ääntäsi. Google Playn sovellukset ja huippuluokan Harman Kardon -äänijärjestelmä tuovat autosi lähemmäs sinua ja elämääsi kuin koskaan ennen.

 


 

Fiksut säilytystilat

Sisätiloista löytyy runsaasti fiksuja säilytysratkaisuja vesipulloille, treenikasseille, puhelimille, kannettaville tietokoneille, noutoruualle ja monille muille tarpeille – sekä oma lokero latauskaapeleille.

Tehostettua turvallisuutta

Neljä tarkkaa kameraa muodostaa 360° pysäköintinäkymän, joten voit kurvata mihin tahansa pysäköintiruutuun luottavaisin mielin.

Ympäristöystävälliset materiaalit

Kestävästi tuotettujen materiaalien käyttö on vain yksi tapa, jolla EX40 Recharge auttaa pienentämään omaa ympäristövaikutustaan. Esimerkiksi lattiaverhoilu on osittain valmistettu kierrätetystä muovista.

Luo oma täydellinen tilasi

Esilämmitys, esijäähdytys ja paljon muuta – Volvo Cars -sovelluksessa voit luoda autoon oman täydellisen tilasi yhdellä yksinkertaisella komennolla ennen matkalle lähtöä.*

 

 

*Volvo Cars -sovelluksen käyttöönotto mallivuoden 22 autoissa edellyttää, että EX40 Recharge on varustettu toimitettaessa digitaalisten palvelujen paketilla. Se sisältää neljän vuoden tilauksen, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin käytettävissä oleviin sovelluksiin ja tietoihin. Neljän vuoden kuluttua voimaan astuvat uudet käyttöehdot.
**Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, lämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, sekä tieprofiilista.
*** DC-pikalataus enintään 150 kW optimaalisissa latausoloissa. Latausajat ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten ulkolämpötilasta, akun lämpötilasta, latauslaitteistosta sekä akun ja auton kunnosta.
**** Kiihtyvyyslukema koskee EX40 Recharge Twin -mallia.

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot