Etusivu Ajankohtaista Scania raskaan kaluston huolto- ja korjaussopimukset

Scania raskaan kaluston huolto- ja korjaussopimukset

Scania huoltosopimus

Scania raskaan kaluston huolto- ja korjaussopimukset

Täyden palvelun Scania huolto- ja korjaussopimukset raskaalle kalustolle

Kaikki yritykset ovat yksilöllisiä. Scanian huolto- ja korjaussopimukset varmistavat, että kuorma-autosi tai linja-autosi ylläpito on turvallisissa käsissä. Ajoneuvojen lisäksi myös perävaunuihin on saatavilla huolto- ja korjaussopimukset.

Erilaiset ajotehtävät, ajoreitit, ajotyylit ja ympäristöolosuhteet vaikuttavat ajoneuvon kulumiseen. Me tunnemme jokaisen Scanian läpikotaisin ja ylläpidämme kaikenikäisiä ajoneuvoja. Räätälöimme huolto-ohjelmat juuri asiakkaan ajotehtävän mukaan – näin varmistamme parhaan toimintavarmuuden ja tuottavuuden sekä mahdollisimman hyvän käytettävyyden.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää raskaan kaluston huollostamme!

 

Huoltosopimukset

Scania huoltosopimus

Scania huoltokoordinaattori kutsuu autosi huoltoon oikeaan aikaan. Huoltoväli määräytyy käyttötehtävän ja vuosisuoritteen mukaan. Myös aikaan sidottu sopimus on mahdollinen.

 

Mukautuva huoltosopimus

Mukautuva huolto perustuu ajoneuvon tiedonsiirtoyksikön kautta saataviin käyttö- ja kuormitustietoihin. Huoltoväli mukautuu kuormituksen mukaan. Scania huoltokoordinaattori kutsuu autosi huoltoon oikeaan aikaan.

 

Classic huoltosopimus

Mahdollista tehdä yli viisi vuotta vanhoihin Scania kuorma-autoihin. Scania huoltokoordinaattori kutsuu autosi huoltoon oikeaan aikaan.

 

Scania huoltosopimuksen edut

 • Raskaan kalustosi huoltaa ja korjaa koulutetut Scania-ammattilaiset
 • Käytössä on koko maanlaajuinen Scania-verkosto kuorma-autosi huolto- ja korjaustarpeisiin
 • Huoltokäynneissä tehtävät tarkastukset auttavat vähentämään yllättäviä matkan keskeytymisiä
 • Kuorma-autosi huoltaminen ennakoidaan etukäteen suunnitellulla ja optimoidulla huolto-ohjelmalla
 • Huoltosopimus on edullisin tapa ylläpitää autoa Scania ennakoitujen huoltojen ansiosta
 • Huoltosopimus joko kiinteällä tai mukautuvalla huolto-ohjelmalla
 • Sisältää huoltotyön, huoltonesteet ja huollossa käytettävät huolto-osat
 • On voimassa vain Suomessa
 • Asiakkaalla sopimusseuranta MINUN SCANIANI –palvelun kautta.

 

Korjaussopimukset

O-sopimus

Omaehtoinen korjaussopimus räätälöidään aina ajoneuvon käyttötehtävän, vuosisuoritteen ja asiakastarpeen mukaan. Joustava sopimus sisältää ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot, vuosikatsastukset ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

 

G-sopimus

Sopimus uuden auton ylläpitokustannusten ennakointiin. Räätälöidään aina ajoneuvon käyttötehtävän, vuosisuoritteen ja asiakastarpeen mukaan. Sopimus sisältää ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot, vuosikatsastukset ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

 

Vabis-sopimus

Uusiin Scania kuorma-autoihin alkaen ensirekisteröinnistä. Kattava sopimus räätälöidään aina ajoneuvon käyttötehtävän, vuosisuoritteen ja asiakastarpeen mukaan. Kiinteähintainen sopimus 2-5 vuotta, joka päättyy aikaan tai kilometrimäärään.

 

Scania korjaussopimus

 • Scania alkuperäiset huolto-osat ja Scanian hyväksymät voiteluöljyt ja nesteet
 • Käytössä alkuperäiset Scania-varaosat 12 kk varaosatakuulla
 • Asiakas saa yhden kuukausilaskun yksittäisten korjaamolaskujen sijaan
 • Perustana on Scania huolto-ohjelman mukaiset ajoneuvokohtaiset määräaikaishuollot (joko kiinteä tai mukautuva huolto-ohjelma)
 • Voimassa Suomessa, hätäkorjaukset ulkomailla (optio)
 • Hinaus lähimmälle Scania -korjaamolle Suomessa (kun vika on Scania alustassa)
 • Scania Assistance- huoltoautopalvelun Suomessa
 • Lisäpalveluna päälirakenteen ja perävaunujen huolto ja korjaus

 

Tutustu myös näihin Scania sopimuksiin

Turva-sopimus

Turvasopimus tehdään alkamaan ensirekisteröinnistä ja on voimassa auton ensimmäiselle omistajalle tai haltijalle. Turvasopimuksen edellytys on, että autossa vähintään saman pituinen huoltosopimus tai korjaussopimus ja autossa on 12 kk tehdastakuu voimassa. Scania Turvasopimus kattaa tehdastakuun jälkeen auton voimalinjalle tapahtuneet vauriot (tietyin rajauksin) sisältäen myös Assistance -palvelun ja hinauksen.

 

Perävaunusopimus

Scania huoltosopimukset tarjoavat edullista ja säännöllistä perusylläpitoa perävaunuillesi, jonka lisäksi korjaussopimukset ovat apunasi myös yllättävien rikkoutumisten tai vahinkojen sattuessa. Perävaunun huoltosopimuksella varmistut siitä, että perävaunun huollot ja katsastukset tehdään säännöllisesti ammattilaisten toimesta ja oikeilla työvälineillä.