Etusivu Ajankohtaista Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa Ford-merkkihuollossa - Ajankohtaista Wetterillä

Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa Ford-merkkihuollossa

Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa Ford-merkkihuollossa

Huollossa käytössä myös noutopalvelu. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Pitkä kokemuksemme autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltotoiminnasta takaa, että tunnemme autosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valtuutetussa merkkihuollossa tehdasohjeiden mukaisesti suoritetut huollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Samalla myös autosi takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Mekaanikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Se tarkoittaa, että käytössäsi on aina ajankohtaisin mahdollinen tieto autosi tarvitsemista huoltotoimenpiteistä yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta. Autotehtaan valtuuttamassa merkkihuollossa mekaanikot myös suorittavat autosi huollon aina parhailla mahdollisilla merkkikohtaisilla laitteilla, työkaluilla ja testereillä. Kaikissa huolloissa käytetään vain alkuperäisiä Ford-varaosia, jotka ovat samanlaisia, kuin autossasi oli sen lähtiessä ensi kertaa tehtaalta. Samalla autosi toimintaa ohjaaviin tietokoneisiin tehdään aina kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset, joiden ollessa ajan tasalla autosi toimii sekä turvallisemmin että taloudellisemmin.

Huoltosi valmistumista voit odottaa viihtyisissä kahviotiloissamme, joissa käytössäsi on langaton verkkoyhteys. Tällöin myös työnteko onnistuu tarvittaessa autosi ollessa huolettavana.

Ford-merkkihuoltomme palvelee Iisalmen, JoensuunKajaani SokajärventienKeminOulun, Ylivieskan ja Rovaniemen toimipisteissämme, kattaen sekä Ford henkilö- että pakettiautot. Varaa huoltoaika suoraan netissä 24/7 OnLine-palvelussamme. Voit maksaa huollon laskulla tai sinulle sopivissa erissä Wetteri-Tilillä, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

 


 

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Noutopalvelun hinta 20 kilometrin toimintasäteellä toimipisteestä on 38 € per suunta (auton noutaminen ja palauttaminen yhteensä 76 €). 20 kilometrin toimintasäteen ylittäviltä matkoilta veloitamme 1 € per lisäkilometri.

 

VARAA HUOLTO

 


 

Uudet Ford Protect -huoltosopimukset

Pidä autosi uudenveroisena

Ajaminen uudella autolla ensimmäistä kertaa tuntuu mahtavalla. Kun hankit oikeanlaisen huoltosopimuksen, voit suojata uutta Fordiasi nyt ja jatkossa.

Ford Protect -huoltosopimus tarjoaa läpinäkyvän ja kiinteän hinnoittelun kaikille Ford huolloille ensimmäisiksi viideksi vuodeksi. Näin Fordisi pysyy kunnossa, eikä huollossa ilmene ikäviä yllätyksiä. Voit siis tulevina vuosina nauttia huolettomasta autoilusta uudenveroisella autolla.

 

Edut lyhyesti:

 • Säästä jopa 20 % - verrattuna huollon sopimiseen joka kerta erikseen
 • Hallitse kuluja - pidä kulut kurissa suunnittelemalla huollot etukäteen
 • Pidä kustannukset nykytasolla - suojaudu hintojen nousulta
 • Pidä Fordisi Fordina - kaikki työt suoritetaan käyttämällä alkuperäisiä Ford osia
 • Korkeimmat standardit autosi kunnossapidossa - huollon suorittavat Fordin kouluttamat erikoistuneet mekaanikot
 • Sopimus on siirrettäviä - jos myyt autosi, voit siirtää sopimuksen uudelle omistajalle

 

Olipa autosi Transit tai Fiesta, voit valita sopivan huoltosopimuksen automallin, käytön ja budjetin mukaan. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme auttavat löytämään juuri oikean Ford sopimuksen.

 


 

Ford Liikkumisturva

Fordeille, jotka huolletaan säännöllisesti Ford-liikkeessä

Ford liikkumisturva on lisäpalvelu Fordeille, jotka huolletaan säännöllisesti Ford-liikkeessä. Palvelu on voimassa myös liikennevahingoissa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli. Ford Liikkumisturva kattaa koko läntisen Euroopan* ja on voimassa 12/24 kuukautta huollon suorittamisesta. Uuteen autoon se voidaan aktivoida jopa 60 kuukaudeksi.

 

Matkan katkeaminen

Liikkumisturva auttaa, jos esim.

 • Autoon on tullut mkeaaninen tai sähköinen vika
 • Polttoaine on loppunut tai on tankattu väärää polttoainetta
 • Rengas on puhjennut
 • Avaimesi ovat kadonneet tai jääneet auton sisälle

 

Matkan jatkaminen

Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä, voit jatkaa matkaasi sopimuksen mukaan:

 • Taksilla
 • Junalla 1. luokassa
 • Lentokoneella turistiluokassa, jos junamatka ylittää 600 km
 • Tai annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan A-C -luokan ajoneuvon korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi (3) päiväksi. Tällöin sinun on noudatettava auton vuokraajan asettamia ehtoja sekä maksettava polttoaine ja kaikki ylimääräiset kustannukset (kuten vakuutus ja takausmaksu). Ford Liikkumisturva maksaa tällöin auton vuokrauksen ja rikkoutuneen autosi hinauksen.

 

Hotellimajoitus

Ford Liikkumisturva varaa ja kustantaa sinulle hotellihuoneen (keskitason kolme tähteä tai vastaava) sekä hotellin aamiaisen enintään kahdeksi (2) yöksi, edellyttäen, että autoasi ei voida korjata samana päivänä, olet yli 50 kilometrin päässä asuinpaikastasi ja haluat jäädä paikan päälle yhdeksi tai useammaksi yöksi odottamaan autosi korjauksen valmistumista etkä hyödynnä vuokra-auton käyttöä.

 

Kun tarvitset apua

1. Soita numeroon +358 9 7252 2022, valinta 4.

2. Ilmoita nimesi sekä ajoneuvosi rekisteritunnus, käyttöönottopäivämäärä, kilometrilukema, malli ja väri.

3. Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhellinumero, josta soitat.

4. Kerro lyhyesti ajoneuvosi viasta tai ongelmasta.

5. Sovi palvelukeskuksen kanssa tarvittavista ja korvattavista palveluista sekä jatkotoimenpiteistä.

 

*Katso lisää: https://www.ford.fi/oma-ford/merkkihuolto/ford-liikkumisturva