Etusivu Ajankohtaista Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa - Ajankohtaista Wetterillä

Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa

Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa

Mercedes-Benz-merkkihuolto henkilö-, paketti- ja tila-autoille Iisalmen, Joensuun, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Oulun, Porin, Rauman ja Rovaniemen toimipisteissämme

 

Ota yhteyttä Mercedes-Benz -huoltoomme!

 

Huollossa käytössä myös noutopalvelu. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Pitkä kokemuksemme autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltotoiminnasta takaa, että tunnemme autosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valtuutetussa merkkihuollossa tehdasohjeiden mukaisesti suoritetut huollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Samalla myös autosi takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Mekaanikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Se tarkoittaa, että käytössäsi on aina ajankohtaisin mahdollinen tieto autosi tarvitsemista huoltotoimenpiteistä yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta. Autotehtaan valtuuttamassa merkkihuollossa mekaanikot myös suorittavat autosi huollon aina parhailla mahdollisilla merkkikohtaisilla laitteilla, työkaluilla ja testereillä. Kaikissa huolloissa käytetään vain alkuperäisiä Mercedes-Benz-varaosia, jotka ovat samanlaisia, kuin autossasi oli sen lähtiessä ensi kertaa tehtaalta. Samalla autosi toimintaa ohjaaviin tietokoneisiin tehdään aina kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset, joiden ollessa ajan tasalla autosi toimii sekä turvallisemmin että taloudellisemmin.

Huoltosi valmistumista voit odottaa viihtyisissä kahviotiloissamme, joissa käytössäsi on langaton verkkoyhteys. Tällöin myös työnteko onnistuu tarvittaessa autosi ollessa huolettavana.

Mercedes-Benz-merkkihuoltomme palvelee Iisalmen, Joensuun, Kajaani SyväojankadunKemin, KuopionOulun, Porin, Rauman ja Rovaniemen toimipisteissämme, kattaen sekä Mercedes-Benz henkilö- että myös paketti- ja tila-autot. Varaa huoltoaika suoraan netissä 24/7 OnLine-palvelussamme. Voit maksaa huollon laskulla tai sinulle sopivissa erissä Wetteri-Tilillä, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

 

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Noutopalvelun hinta 20 kilometrin toimintasäteellä toimipisteestä on 38 € per suunta (auton noutaminen ja palauttaminen yhteensä 76 €). 20 kilometrin toimintasäteen ylittäviltä matkoilta veloitamme 1 € per lisäkilometri.

 

VARAA HUOLTO

 

Kolari tai tekninen vika: Mercedes-Benz Mobilo auttaa.

Laajamittaista apua, suoraan valittuna.

Mitä teen, jos jotain tapahtuu? Mihin otan yhteyttä vaurioissa? Kuka on tarvittaessa nopeasti paikalla? Mercedes-Benz auttaa. Vain napin painalluksella Mercedes-autossasi tai puhelimella voit pyytää apua, ja sinua neuvotaan ja avustetaan seuraavissa vaiheissa.

 

Mercedes-Benz Liikkuvuuspalvelu: 00800 1 777 7777

(Varanumero +358 9 81 710 028)

Vain pieni tekninen vika tai suurempikin vaurio: Mercedes-Benzin pätevät yhteyshenkilöt palvelevat sinua 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa. He auttavat sinua kaikissa mahdollisia vaurioita koskevissa kysymyksissä ja organisoivat sopivat toimenpiteet sinulle. Henkilökohtaisesta neuvonnasta paikan päällä ajosi jatkamisen organisointiin ja optimaaliseen Mercedes-autosi korjaukseen saakka. Kaikki samasta paikasta - Kaikki, jotta pysyt liikenteessä ja rentoutuneena.

 

 • Service-Hotline. Nopea valinta, henkilökohtainen yhteys: numerosta 00800 1 777 7777 (varanumero +358 9 81 710 028) tavoitat vuorokauden ympäri päteviä Mercedes-Benz-yhteyshenkilöitä.
 • Mercedes-Benz Contact/Mercedes me connect[1]. Apua sormen näpäytyksellä: Mercedes me -näppäin autosi puhelinluettelossa yhdistää sinut suoraan jollekin huollon työntekijälle.
 • SOS-näppäin. Vain näppäimen painallus: SOS-näppäin autosi kattokäyttöyksikössä muodostaa välittömästi puheyhteyden Mercedes-Benz-hätäpuhelukeskukseen.

 

Mobilolla pääset päämäärääsi.

Teknisen vian, kolarin, pienten hankaluuksien tai ilkivallan tapauksessa Mercedes-Benzin asiantuntijat huolehtivat Euroopan laajuisesti siitä, että pääset eteenpäin. Oli se sitten korjaus paikan päällä, vara-auto tai lentokone. Jos mieluummin haluat odottaa autosi korjausta, maksetaan sinulle mielellään yöpyminen hotellissa. Liikkuvuusratkaisu Mobilo on vakiovarusteena jokaisessa Mercedes-Benz-henkilöautossa, ja se uudistetaan maksutta jokaisen huollon yhteydessä Mercedes-Benzillä - ja tämä voi tapahtua jopa 30 vuoden ajan.[2]

Katso lisää Mercedes-Benz liikkuvuuspalveluista.

 

VARAA HUOLTO

 

[1] Mercedes-Benz Contact/Mercedes me connect on lähes kaikissa eurooppalaisissa maissa saatavana ja tavoitettavissa. Edellytys: radio vapaasti tehtaalla -tasolla, yhdistettynä käyttövalmiiseen matkapuhelimeen. Kustannuksia koituu ainoastaan matkapuhelinyhteydestä kiinteässä puhelinverkossa.
[2] Autoille, joiden ensirekisteröinti on ollut välillä 24.10.1998 ja 31.03.2008, ja jos liikkuvuusratkaisu on pidennetty tai uudistettu huollon yhteydessä Mercedes-Benz-jälleenmyyjällä, voimassa on edeltäjätuote MobiloLife.

 

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus

Paraskin tarvitsee huolenpitoa

Paraskin tarvitsee huolenpitoa ja siitä pitää huolen Mercedes-Benzin laatu sekä huolenpitosopimuksemme kattava sisältö ja sen sisältämät palvelut. Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen ansiosta autosi on alusta alkaen hyvissä käsissä, jotta saavutat määränpääsi aina turvallisesti ja mukavasti.

Huolenpitosopimus tarkoittaa sitä, että autosi ja ajokilometriesi mukaan määräytyvällä kiinteällä kuukausihinnalla voit huollattaa ja sopimuksen mukaisesti korjauttaa autosi Mercedes-Benzin valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Huolenpitosopimus ei ainoastaan pidä autoasi turvallisena vaan auttaa sinua ennakoimaan autoilusi kustannuksia jopa vuosiksi eteenpäin. Huolenpitosopimus tarkoittaa myös erinomaista jälleenmyyntiarvoa sillä huolenpitosopimuksen alaiset vaihtoautot ovat haluttuja ja luotettavia myydessäsi autoasi mahdollisesti eteenpäin uudelle ostajalle.

Huolenpitosopimuksen sisältämien määräaikaishuoltojen sekä normaalista kulumisesta johtuvat korjauksien lisäksi voit lisämaksusta sisällyttää sopimukseesi myös sijaisautopalvelun tai renkaiden säilytys- ja vaihtopalvelun. Sopimus mukautuu juuri sinun tarpeisiisi ja voit muokata sopimuskauden aikana kilometrimäärää, lisäpalveluja sekä sopimuksen kestoa.

Mercedes-Benz-huolenpitosopimus antaa sinulle sekä henkilökohtaista että taloudellista turvaa: maksat kuukausimaksun automallin, ajokilometrien sekä valitsemiesi lisäpalvelujen perusteella. Me huolehdimme muusta.

 

Huolenpitosopimuksen sisältö

Huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti sertifioitujen Mercedes-Benz mekaanikkojen toimesta sekä korjaukset aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla sopimusehtojen mukaisesti.

 

Sopimukseen voidaan liittää seuraavat lisäpalvelut:

 • Rengaspalvelu. Sisältää renkaiden kausisäilytyksen sekä kausirenkaanvaihdon.
 • Renkaiden kausivaihto. Sisältää renkaiden kausivaihdon.
 • Sijaisautopalvelu. Sisältää sijaisauton, kun huolenpitosopimuskorjauksen kesto on yli kaksi tuntia. Sijaisauto voi olla käytössä enintään kaksi vuorokautta.

Katso sopimusehdot tästä.

 

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus -hinnastot

Huolenpitosopimuksen kiinteä kuukausihinta määräytyy auton mallin, iän ja arvioidun ajokilometrimäärän mukaan. Hinta pysyy samana, mikäli ajomäärä noudattaa arvioitua määrää koko huolenpitosopimuskauden ajan. Huolenpitosopimus jakaantuu 10 vuoden aikana kausille 1-3, 4-6, 7-8 ja 9-10 vuotta.

Katso hinnastot tästä.

 

Sopimuksen muuttaminen ja jatkaminen

Mikäli sopimukseen arvioitu ajokilometrimäärä on liian iso tai riittämätön, tulee huolenpitosopimuksen kilomerimäärää muuttaa sopimuskauden aikana. Kilomerimuutoksen kustannus jaetaan jäljellä olevien sopimuserien päälle ja vastaavasti sopimuksen kilomerimäärää muutettaessa alaspäin, hyvitetään jäljellä oleville sopimuserille. Mikäli sopimuksen arvioitu kilometrimäärä saavutetaan kesken sopimuskauden, tulee sopimukseen tehdä kilomerimuutos tai maksaa sopimuksen kaikki alkuperäiset kuukausierät. Sopimuksen kilometrimäärän lisäksi sopimuksen lisäpalveluja voidaan muuttaa kesken sopimuskauden.

Kun huolenpitosopimuskausi alkaa lähestyä päättymistä, on sopimus jatkettavissa neljä kuukautta ennen päättymispäivämäärää. Sopimus hinnoitellaan aina voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Sopimusta tulee jatkaa viimeistään kaksi kuukautta sopimukseen merkitystä päättymispäivämäärästä.

Huolenpitosopimuksen irtisanomisaika on käyttöönottopäivämäärästä ensimmäisen kolmen vuoden ajan yksi kuukausi ja sen jälkeen kolme kuukautta. Sopimus ei pääty automaattisesti esimerkiksi auton omistajuuden muuttuessa tai auton lunastuksen yhteydessä, vaan sopimus tulee aina irtisanoa sopimuksen omistajan toimesta. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä tarkistetaan auton ajokilometrimäärä.

Kaikki sopimuksen muuttamiseen, jatkamiseen tai irtisanomiseen liittyvät asiat hoituvat Mercedes-Benz jälleenmyyjän ja huoltoedustajan luona tai online-palvelussa.

Katso lisää Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksesta.

 

Mercedes me - Paras yhteys sinun Mercedes-autollesi.

Räätälöidyt huollot ja palvelut sinulle ja autollesi.

Sinun yksilöllinen pääsysi Mercedes-Benz-maailmaan. Mercedes me -portaalissa kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu räätälöityihin palveluihin ja sisältöihin, jotka verkottavat elämäsi autosi kanssa. Rekisteröitymisen jälkeen sinulla on pääsy yksilöllisiin ja juuri sinulle tärkeisiin aiheisiin – ja tietenkin myös autoosi. 

 

Sinun etusi yhdellä silmäyksellä:

 • Mercedes me connect -palveluiden käyttö
 • Auton hallinta ja autotietojen katsominen
 • Digitaalisen huoltoraportin katsominen
 • Yksilöllisen neuvonnan ja huollon kokeminen
 • Mercedes-Benz-maailman innovaatioiden löytäminen

 

Digitaalinen verkottuminen myös vanhemmille malleille.

Mercedes me -adapterpalveluita voidaan käyttää monissa Mercedes-Benz-malleissa, osittain alkaen vuosimallista 2002. Näin varustettuna voit ohjata autosi erilaisia toimintoja älypuhelimesi kautta.

Näin sinulla on autotietosi kuten polttonestemäärä, aina näkyvillä, löydät Mercedes-autosi paikantamisen ansiosta aina uudelleen, hyödyt meidän suorasta asiakaspalvelustamme ja saat samalla pääsyn palveluihin ja tietoihin Mercedes-Benz-maailmasta.

 

Teknologiat, jotka yhdistävät sinut Mercedes-autoosi.

Aina käden ulottuvilla ajoneuvossa. Remote Online -palveluiden avulla voit milloin tahansa hakea aivan helposti älypuhelimella kaikki auton tärkeimmät toiminnot esiin tai muuttaa asetuksia. Halusitpa sitten tarkastaa polttoaineen määrän, rengaspaineen tai jarrujen tilan, käynnistää auton maantieteellisen valvonnan tai säätää esi-ilmastointia – se on sinun hallittavissasi.

Henkilökohtaista arkipäivän ylellisyyttä. Mercedes me connect Concierge-palvelut on sinun ekstraluokan premium-palveluasi: henkilökohtaisena avustajanasi se auttaa sinua, vastaa kysymyksiisi, varaa konserttilippuja, suosittelee sinulle ravintoloita ja vielä paljon muuta.

Tunnistaa ongelman, ennen kuin siitä tulee sinun ongelmasi. Innovatiivisella Car-to-X-kommunikaatio-toiminnolla pystyt välttämään haittaavat tilanteet. Radio- ja tunnistintekniikka käyttää tietoja muilta autoilta ja varoittaa sinua ajoissa ruuhkista, onnettomuuksista tai muista vaaroista lähiympäristössäsi.

Navigointia reaaliaikatiedoilla. Ruuhka-aikana kotiin tullessasi tai matkoilla – Live Traffic Informaatio auttaa sinua pääsemään päämäärääsi parasta reittiä. Liikennetietoja vastaanotetaan reaaliaikaisina ja siten optimoidaan dynaaminen reittiohjaus. Tarkkojen ja aina ajankohtaisten tietojen ansiosta ruuhkista, Stop-and-Go-liikenteestä ja keskimääräisistä nopeuksista pääteillä Live Traffic Informaatio huolehtii lyhimmistä ajoajoista.

 

REKISTERÖIDY MERCEDES ME -PORTAALIIN