Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 8-sarjan Gran Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 8-sarjan Gran Coupé

Uusi BMW 8-sarjan Gran Coupé

BMW 8-sarjan Gran Coupé

Kun dynamiikka kohtaa luksuksen, syntyy jotakin ainutlaatuista. BMW 8-sarjan Gran Coupé on henkeäsalpaava urheiluauto, jossa on neljä ovea ja avara tilavuuden vaikutelma. Sen muotoilu on estetiikkaa mukaansatempaavimmassa muodossaan. Se luo luksusurheiluautoille täysin uudenlaisen muotokielen ja säteilee kahlitsematonta voimaa ja vaikuttavaa ketteryyttä. Nämä kompromissittomat urheilulliset lupaukset BMW 8-sarjan Gran Coupé lunastaa asfaltin joka metrillä. Ärhäkän moottorin nostaessa käyntinopeusmittarin kierrosluvut korkealla nousee myös matkustajien pulssi. Auton kaikilla neljällä paikalla – vastustamattoman eksklusiivisessa ja vaikuttavassa ilmapiirissä.

 

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉN KOHOKOHDAT

  • URHEILULLINEN ILMAN KOMPROMISSEJA
  • VOIMAKASTA KETTERYYTTÄ
  • AJAMISEN ILOA POTENSSIIN NELJÄ
  • AVARA TUNNELMA

 


 

BMW 8-sarjan Gran Coupe sisätilat

 

SISÄTILAN HUIPPUKOHDAT

BMW 8-sarjan Gran Coupén sisätilan muotoilun jokainen hieno yksityiskohta säteilee yksilöllistä luksusta ja on samalla selvä osoitus kunnianhimoisesta urheilullisuudesta. Korkealuokkainen nahkavarustus on äärimmäisen eksklusiivinen, kaikki materiaalit ovat valikoitua laatua ja niiden pinnat on viimeistelty täydellisesti. Mestarilliseen käsityöhön yhdistettynä BMW 8-sarjan Gran Coupén moderni ja samalla ensiluokkainen sisätila tarjoaa mitä suurimman mukavuuden ja omaa luokkaansa olevan avaran tilan.

 

INNOVATIIVISET TEKNOLOGIAT

Nauti edistyksestä joka metrillä: BMW 8-sarjan Gran Coupé ei aseta uusia mittapuita vain tiellä, vaan myös innovatiivisten teknologioiden osalta. Uusimman sukupolven personalisoitavasta käyttökonsepetista ja BMW Intelligent Personal Assistantin mahdollistamasta mukavasta puheohjauksesta alkaen osittain avustettuun ajamiseen saakka: Tämän ylellisen urheiluauton innovatiiviset digitaaliset palvelut ja avustinjärjestelmät tekevät ajamisesta entistäkin henkilökohtaisempaa ja rennompaa ja nostavat siten ajamisen ilon uudelle tasolle.

 

EKSKLUSIIVISET MATERIAALIT

BMW 8-sarjan Gran Coupé tekee vaikutuksen urheilullisilla kevytmetallivanteilla ja erityisillä ulkomaaleilla, jotka korostavat ainutlaatuista muotoilua hohtoefekteillä parhaalla mahdollisella tavalla. Sisätilassa poikkeuksetta ylelliset materiaalit puhuvat selvää kieltään. Sporttisen elegantti vaikutelma lumoaa hienoilla, ensiluokkaisen otemukavuuden omaavilla nahkavarusteilla ja täydellisesti pintaviimeistelyillä korkealuokkaisilla sisäkoristelistoilla. Eksklusiiviset koriste-elementit jalostavat sisätilaa edelleen ja täydentävät tyylikästä kokonaiskuvaa.

 

VARUSTEVERSIOT

  • BMW 8 Series Gran Coupé
  • M Sport -paketti

 

BMW M850I XDRIVE

BMW M850I xDrive

Alusta alkaen urheilullinen: BMW M850i xDrive Gran Coupén moottoriurheilugeenit ovat näkyvissä jo auton seistessä paikallaan. Sen henkeäsalpaava estetiikka ja vaikuttavat urheiluauton mittasuhteet sekä M tyypilliset designelementit ilmentävät ehdotonta dynamiikkaa ja osoittavat, mikä potentiaali tähän ylelliseen neljällä ovella varustettuun urheiluautoon kätkeytyy. Ja sen voi todella nähdä: Voimakas 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori omaa ylin kyllin moottoriurheiluun kuuluvia ominaisuuksia. Autoon mahtuu enintään neljä matkustajaa, jotka joka hetki tuntevat ajoneuvon kahlitsemattoman voiman. Vaikuttava suorituskyky tien päällä – ja takuu korkeista sydämen syketaajuuksista.

 

BMW M850I XDRIVEN KOHOKOHDAT

  • SPORTTINEN LUONNE – ENTISTÄKIN VAHVEMPANA
  • UUSI SOUNDI ÄÄRIRAJOILLA
  • TÄYDELLINEN KAARREPITO
  • PULSSINKIIHDYTTÄJÄ

 

ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU

Mukaansa tempaava urheiluauto neljälle henkilölle: BMW M850i xDrive Gran Coupén muotoilu on ehdottoman urheilullista ja dynaamista. Jo silloin kun auto on paikallaan, voi nähdä, että ei ole mitään epäilystä siitä, mihin suoritukseen tämä poikkeuksellisen ajoneuvo pystyy. Neljällä ovella ja pitkällä akselivälillä varustettuna tällä upealla urheilucoupélla on aidot urheiluauton mittasuhteet ja lisäksi uskomaton tilavuus kaikilla paikoilla – BMW-luksusluokan eksklusiivisessa ilmapiirissä.

 

MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKA

BMW M850i xDrive Gran Coupén muotoilulle on ominaista korkeat esteettiset vaatimukset, ja muotoilu on vaikuttavaa joka perspektiivistä katsottuna. Tämä vaikutus jatkuu vielä ohjauspyörän takanakin. Osaksi sen sporttisen ylellisen sisätilan vuoksi, joka täyttää ainutlaatuisimmatkin vaatimukset. Osaksi sen vaikuttavan urheilullisen luonteen vuoksi, jonka perustana ovat moottoriurheilusta peräisin olevat huipputehokkaat voimansiirto- ja alustakomponentit, joiden ansiosta se takaa vertaansa vailla olevan ajamisen ilon.

 

INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA

Nauttiessasi BMW M850i xDrive Gran Coupéssa vaikuttavan sporttisista ajoelämyksistä lukuisat innovatiiviset teknologiat tukevat sinua. Uusimman sukupolven yksilöllistettävä käyttökonsepti vakuuttaa monipuolisilla ohjausmahdollisuuksilla joko puheäänellä, eleillä, kosketuskuvaruudulla tai iDrieve-monitoimisäätimellä. Lisäksi puhekäyttöavustin BMW Intelligent Personal Assistant sekä osittain automaattiset kuljettajan avustinjärjestelmät auttavat sinua lukuisissa tilanteissa. Näin jokaisesta ajokerrasta tulee entistäkin turvallisempi, mukavampi ja rennompi.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot