BMW - The i4

BMW i4

BMW - The i4

Odotettu täyssähköinen BMW i4 on saapunut. Se yhdistää sähköisen voimalinjan ja teknologiset innovaatiot sekä ajamisen ilon saumattomasti yhteen. Viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikalla varustettu 5-ovinen auto tarjoaa jopa 590 kilometrin* toimintamatkan ja viiden hengen istumapaikat tekevät siitä ihanteellisen kumppanin jokaiselle matkalle. Tervetuloa koeajolle.

 

BMW i4 eDrive40

  • Jopa 590 km:n toimintasäde, sähkönkulutus 16,5 kWh/100
  • Kiihtyy nollasta sataan alle 5,8 sekunnissa
  • 10 minuutin pikalatauksella yli 140 kilometriä

 

BMW i40 M50 xDrive

  • Jopa 510 km:n toimintasäde
  • Kiihtyy nollasta sataan alle 3,9 sekunnissa
  • 10 minuutin pikalatauksella yli 115 kilometriä

 

Katos BMW i4 hinnasto tästä.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Jopa 390 kW:n/530 hv:n huipputehollaan BMW i4 takaa lumoavaa dynamiikkaa

Vahva kiihdytys ja suvereeni ajokäyttäytyminen

Jopa 390 kW:n/530 hv:n huipputehollaan BMW i4 takaa lumoavaa dynamiikkaa. Gran Coupé kiihtyy nollasta 100 km/h:iin vain neljässä sekunnissa ja osoittaa samalla vaikuttavan suvereenin ajokäyttäytymisensä. Mallikohtainen iskunvaimennusteknologia tekee katapultinomaisesta kiihdytyksestä jännittävän ja samalla hallinnoitavissa olevan ajokokemuksen ilman että ajo lähtee luisumaan tai suuntaa on korjattava.

 

Pitkien matkojen mukavuutta ja suuri toimintasäde

Ajoitpa lyhyitä tai pitkiä matkoja, kaupungissa tai maanteillä – täyssähköinen Gran Coupé on jopa 600 kilometrin* toimintamatkallaan (WLTP) erinomaisesti muunneltavissa ja soveltuu rajoituksetta arkikäyttöön. Lähes äänetön moottori ja optimoitu alustatekniikka takaavat myös suurilla nopeuksilla ja vaikeissa pito-olosuhteissa kokemuksen ajoneuvon hallittavuudesta.

 


 

 

Katso video: BMW i4

Erittäin täsmällinen ja vahva dynamiikka kaarteissa 

Uusi ajoneuvokonsepti mahdollistaa optimoitujen aerodynaamisten ominaisuuksiensa ja tasapainotetun painonsa ansiosta suuren ketteryyden ja täsmällisyyden, joita nostavat entisestään toisiinsa upeasti sovitetut moottori- ja alustakomponentit. Jousitus- ja iskunvaimennusjärjestelmät takaavat ihanteellisen kosketuksen tien pintaan ja suuren vakauden kaarteissa.

 

Progressiivinen muotoilu ja maksimoitu mukavuus 

Viidelle hengelle istumapaikat tarjoava BMW i4 takaa ihanteellisen istumamukavuuden ja paljon pää- ja jalkatilaa myös takana. Pitkä akseliväli ja lyhyet korinylitykset sekä sulava kattolinja tekevät BMW Gran Coupésta sporttisen elegantin.

 


 

BMW i4 eDRIVE40:n toimintasäde on jopa 590 km*

BMW i4:n yhdistelmä, johon kuuluu tehokas moottorikonsepti, kevyet rakenteet, aerodynaaminen muotoilu ja suorituskykyinen korkeajänniteakku, tarjoaa jopa 590 kilometrin* toimintamatkan (BMW i4 eDrive40). Innovatiiviset teknologiat, kuten energian talteenotto jarrutettaessa, takaavat pidemmän toimintamatkan ja mahdollistavat 20-16,5 kW/h 100 km sähkönkulutuksen.

 

BMW i4:N lataaminen: helpompaa kuin koskaan aikaisemmin 

BMW i4:n lataaminen ei voisi olla enää yksinkertaisempaa: Connected Chargingin avulla löydät seuraavan latausaseman reittisi varrelta, ja tarvittaessa BMW i4:n akku latautuu matkan aikana jopa 205 kW:n latausteholla vain 31 minuutissa 10 prosentin varaustasosta 80 prosentin varaustasoon. Voit myös ladata akun enintään 164 km toimintamatkalle vain 10 minuutissa (enintään 140 km 10 minuutissa i4 M50:ssä). Kotona voit käyttää mukavasti BMW Wallboxia. Se lataa BMW i4:n akun enintään 11 kW:n latausteholla vain 8,25 tunnissa uudelleen 100 prosentin varaustasoon. Toimitussisältöön kuuluvat BMW Flexible Fast Charger kotona lataamiseen, latauskaapeli (Mode 3) julkisissa latauspisteissä lataamiseen sekä BMW Charging -kortti julkiseen latausverkkoon pääsyä varten.  

 


 

BMW i4 on tuotettu 100 prosenttisesti vihreällä sähköllä

BMW i4 tuotetaan johdonmukaisesti kestävästi ja yksinomaan vihreällä sähköllä. BMW i4:n tehokkaassa akussa ei myöskään tietoisesti käytetä harvinaisia maametalleja. Parasta on kuitenkin se, että BMW i4 -autolla olet aina paikallisesti päästöttömästi liikenteessä ja voit nauttia dynaamisesta ajokokemuksesta joka hetki puhtaalla omalla tunnolla.

 


 

BMW i4:n ulkopuolen kohokohdat

BMW i4:n pystysuuntainen jäähdyttimen säleikkö nousee huomiota herättävästi BMW i - malleille tyypillisestä etupuskurin kuoresta esiin. Jäähdyttimen säleikön vahvailmeisen rakenteen takana on moderneja antureita, jotka toimittavat ajoneuvolle viileän ilman sijaan reaaliaikatietoja.

BMW i4:n virtaviivaisesti optimoitu siluetti on klassisten BMW Coupé - mittasuhteiden johdonmukaisen kehityksen tulos: pitkä akseliväli ja lyhyet korinylityksen sekä sulava kattolinja tekevät sporttisen elegantin ilmeen.

Tiukat pystysuuntaiset jättöreunat viimeistelevät BMW i4:n sivun, kun taas alhaalta ekspressiivisesti muotoiltu diffuusorielementit nousevat esiin. Tehostuksena toimii BMW i -tyypillinen sininen koristekehys.

 

BMW i4:n sisätilan kohokohdat

Erittäin kapea ja litteä kojelauta antaa leimansa BMW i4:n sisätilan modernille ilmeelle. Korkea keskikonsoli antaa sporttisen istuintuntuman sekä erottaa kuljettajan ja etumatkustajan alueet toisistaan.

BMW i4:n uudessa BMW Curved Display -näytössä yhdistyvät 12,3-tuumainen mittaristo ja 14,9-tuumainen monitoiminäyttö moderniutta henkiväksi suureksi näytöksi, joka on ergonomisesti kuljettajaan päin kaareutunut.

BMW i4 tarjoaa istumapaikat viidelle. Suuren pää- ja jalkatilan ansiosta voit nauttia ihanteellisesta istumamukavuudesta niin edessä kuin takana.

BMW i4:n tavaratila on Coupélle suurikokoinen, ja sen tilavuus on 470 litraa. Takaistuimet voidaan kääntää yksinkertaisesti alas, jolloin tavaratilan tilavuus kasvaa jopa 1 290 litraan.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot