BMW X3 M -autot

BMW X3 M -autot

Korkeaa suorituskykyä ja seikkailijan luonnetta

BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d. Ylivertaista suorituskykyä jokaisella tiellä: BMW X3 M -autot nostavat sykettä ja ajamisen iloa sekunnin murto-osassa. Koe tunteisiin vetoavat urheiluautot, joissa yhdistyy BMW X3:n seikkailumieli ja BMW M:n ainutlaatuinen sporttisuus.

Sinä valitset: BMW X3 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa tämä näkyy vieläkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d ovat vakuuttava yhdistelmä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.
 

 


 

BMW X3 M Competition ja BMW X3 M

Huipputeho. Huipputehokas 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. BMW X3 M Competition -mallin 3,0-litraisen biturbo-moottorin teho on vaikuttavat 375 kW (510 hv) ja vääntö mahtavat 600 Nm.

Parasta mahdollista ajamisen iloa. BMW X3 M Competitionin moottori ja alusta. M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat BMW X4 M:lle korkealuokkaisen suorituskyvyn, ketteryyden ja tarkkuuden.

Atleettinen ilmestys. BMW X3 M Competitionin ulkopuolen muotoilu. BMW X3 M Competitionin ulkopuoli on jännittävän dynaamisesti muotoiltu. Sen voimakas muotokieli ja tunteisiin vetoava muotoilu luovat vaikuttavan yhdistelmän arvokkuutta ja tehokasta sporttisuutta.

Ainutlaatuista sporttisuutta. BMW X3 Competitionin sisätilojen muotoilu. BMW X3 M Competitionin sisätiloissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla ergonomia ja urheilullisuus sekä äärimmäinen ylellisyys ja käsityötaidon huippuosaaminen.

510 hv. BMW X3 M Competitionin kahdella pakokaasuahtimella, korkeapaineruiskutuksella ja Valvetronic-venttiilienohjauksella varustettu 3-litrainen M TwinPower Turbo -moottori on aina valmiina huippusuorituksiin. Suoritusarvot puhuvat puolestaan: 375 kW (510 hv), 600 Nm:n vääntö ja 4,1 sekuntia 0:sta 100 km/h:iin.

 

BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d

Kestävyysurheilija. BMW X3 M40i. Varusteenaan 260 kW:n/354 hv:n 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, mukautuva M-alusta ja BMW xDrive BMW X3 M40i on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja arkikäytön kätevyyttä.

Tehokas voimapaketti. BMW X3 M40d. Kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselmoottori, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja BMW xDrive tekevät BMW X3 M40d:stä tehokkaan urheiluauton.

Itsevarmaa säteilyä. BMW X3 M40i:n ja BMW X3 M40d:n ulkopuolen muotoilu. Ilmanottoaukkojen koristeita jäähdyttimen säleikköön ja säleikön ripoihin sekä ulkopeilikoteloihin: Cerium Grey -väriset näyttävät korostukset leimaavat ajoneuvon etu- ja sivuosia.

Laadukasta sporttisuutta. BMW X3 M40i:n ja BMW X3 M40d:n sisätilojen muotoilu. Ajoneuvon sisätilat ilmentävät urheilun DNA:ta. Jokainen yksityiskohta korostaa suorituskykyä ja huippulaatua, ja koko ohjaamo on suunniteltu kuljettajaa ajatellen: nahkainen M-ohjauspyörä, jaloteräksiset polkimet ja ergonomiset urheiluistuimet.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot