BMW X4

Ensiesittelyssä uusi BMW X4

BMW X4 

Mitä haasteita ikinä kohtaatkin, BMW X4 odottaa niitä jo innokkaana. Auton progressiivinen muotoilu ja coupémaiset linjat paljastavat heti ensi silmäyksellä, että se janoaa toimintaa. Ensiluokkaisen ajodynamiikan, matalamman painopisteen mahdollistavan innovatiivisen kevytrakenteen ja entistä paremman suorituskyvyn ansiosta sinun ja määränpäittesi väliin mahtuu vain yksi asia: puhdas ajamisen ilo.

 

5 KOHOKOHTAA

  • Atleettinen ulkonäkö yhdistettynä tyylikkään coupémaisiin linjoihin
  • Poikkeuksellinen suorituskyky 353 hv:n ja 500 Nm:n ansiosta (M40i)
  • Urheilullisen hienostunut sisätila ja Sensatec-verhoiltu kojelauta
  • Driving Assistant Plus tarjoaa käyttöön yhden älykkäimmistä kuljettajan avustinjärjestelmistä
  • Aina täsmällinen ja optimaalisesti verkottunut innovatiivisten digitaalisten palvelujen ansiosta

BMW merkkiedustuksen löydät Oulun, Kemin, Rovaniemen sekä Kajaanin toimipisteistä.

 


 

Muotoilu

Läpikotaisin atleettinen.

Dynaamiset kylkilinjat ja coupémainen kattolinja antavat BMW X4:lle urheilullisen siluetin. Sitä vahvistavat myös leveä ja atleettisen litteä perä sekä kapeat täys-LED-takavalot. Voimakas, LED-ajovaloilla varustettu keula, pitkä akseliväli ja muhkeat pyöränkotelot alleviivaavat auton X-geenejä. BMW X4 tekee vaikutuksen kautta linjan atleettisella olemuksellaan ja urheilullisella eleganssillaan.

 

Varusteet

BMW X4 -autot ovat joka suhteessa joustavia. Tämä koskee myös niiden varustelupaketteja. Haluatko korostaa entisestään auton SAC-luonnetta (Sports Activity Coupé)? Tällöin Business xLine on oikea valinta. Jos haluat autoon entistäkin dynaamisemman ilmeen, valitse Business M Sport X -malli. Vai haluatko tehdä BMW X4:stä vieläkin urheilullisemman? Business M Sport -mallissa on siihen tarvittavat komponentit

 

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät

BMW X4:n huippumodernit avustinjärjestelmät huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. BMW ConnectedDriven nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet tien päällä aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia vaivattomista ja rennoista matkoista päivittäin.

 

BMW INDIVIDUAL COLLECTION

BMW Individual Collectionin monipuoliseen valikoimaan kuuluu lisävarustevaihtoehtoja vaativaan makuun: ulkovärejä, jotka tuovat auton vahvailmeisen siluetin näyttävästi esiin, sekä upean pehmeitä nahkoja, joiden värisävyt ulottuvat sporttisesta eleganttiin. BMW Individual -valikoiman avulla voit toteuttaa juuri sellaisen auton, joka vastaa persoonallisuuttasi.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot